Şimdi Ara

Mekanik klavye tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba önümüzdeki 1-2 ay içinde mekanik klavye almayı planlıyorum ve ilk kez alacağım için biraz araştırma yapmak istiyorum pek bilgi sahibi değilim ama ufak tefek araştırmalarıma göre kriter belirledim kendime şu özellikte bir klavye arıyorum bütçem ise 350-450 lira arası

    -Bilek desteği olmalı
    -Blue switch olmalı mx cherry marka oluyormu bilmiyorum oluyorsa o olabilir
    Rgb olmalı

    Motospeed ck108 buldum bir tek ama onuda öneren pek fazla kişi yok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şimdi bu klavye konusu çok seçenekli. Öncelikle önerebileceğim ürün Corsair Strafe RGB olurdu. Amam şuan için bir indirim söz konusuhttps://www.gameekstra.com/Corsair-Gaming-Strafe-Rgb-Red-Switch-Turkce-Mekanik-Klavye,PR-8313.html Normal fiyatı 650TL civarındadır. Bu ürün istediğin tüm özellikleri kapsıyor.

    Bunun dışında Rampage Commander olabilir ama Cherry MX kullanıyor bu klavye.


    Motospeed CK108 olabilir seninde dediğin gibi ama onda da Outemu Blue var Commander gibi.


    Outemu switch kullanan bir çok marka ve modelli klavye var bu fiyat bandında. Ufak bir araştırmayla bulabilirsin. Benim tavsiyem daha bilindik markalara yönelmen olur özellikle 450TL gibi ciddi bir bütçen söz konusuyken.




  • Öncelikle teşekkür ederim biraz daha araştırdıktan sonra amazondan rbg olmayan fakat güzel markaların klavyelerini buldum corsair k70 lux veya hyperx alloy elite modelinin rgb değilde red olanları bulunabiliyormuş biraz daha araştırma süreciyle değerlendircem birini teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloody B870R kullanıyorum, öneririm. Sağlamlık, işçilik ve suya dayanıklı yapısı ile 100 milyon tuş ömürlü rgb mekanik(pardon ötesi Infrared Mekanik Switchli). Full anti ghosting destekli sıfır gecikme ile geleneksel Metal Switch’lerden 30msn daha hızlı. Alüminyum kasa, bileklik desteği de kasaya kaynamış şekilde kasayla yekpare alüminyum ama bileklik desteğinin üstünde ek olarak kalın bir hafif pürüzlü plastik bir kaplama var ve bu plastik kaplama ne kayma yapıyor nede terletip iz kalıyor.Ayrıca kutu içerisinde ek olarak, elleri terletmeyen turuncu renkli tuşlar geliyor. Bu çok iyi düşünülmüş. Ek olarak tuşları ve switchleri rahat çıkarabilmeniz için de tutacak koymuşlar. Diğer birçok firma Türkçe harf içeren tuşları sonradan eklemiş ve saydam değil, yama gibi duruyor. Bloody ise birebir Türkçe karakterlere de yer vermiş.Boşluk (space) tuşu: Zınk zınk yay sesi gelmiyor. Tuş tepkime süresi: Sadece 0.2 msn tepkime süresi var.
    Kablo: Kablo kumaş ile kaplı. Böylece kopma, kesilme derdi yok.Led kalitesi: Aşırı canlı ve dinamik ledleri var.
    Marka vermiyeyim ama L...... ile başlayan firmanın teşhirde romer G'li klavyelerine baktım bloody işçilik ve malzeme kalitesinde bu ürün ile çok önde.




  • Şimdi reklamlar... Bloody kullanmasam bir an inanıyordum dediklerine :)
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    B120 bloodynin 110 TLlik , dediğin onun için doğru.Mekaniklere baktım teşhirde Logitech G810a baktım o fiyata değmez. Teşhirde bakıp karar vermek lazım. Biraz kurcalayınca anlar insan kalite vs. Bu arada banka hesabıma baktım parayı yatırmış bloody :) Yorum atarken keşke bilgi sahibi olsaydın. Bilinen tutulmuş modeli herkes önerir, esnafa sorsam param çok araba ne alayım, Pasat al der. Maharet fiyat performans ürününü bulmak,
  • Bloody iletişim adresini ver de bende bir yazayım :) Demeye çalıştığın hunharca övmendi. İyi güzeldir de R8 mouse G501 kulaklık b328 klavyesini kullandım. Öyle dediğin gibi uçup kaçmıyorlar. 350TL'ye HyperX'in Cherry MX klavyesini alabilir isteyen. Gerçi merak ettiğin klavyeyide merak ediyorum bu yazdıklarından sonra umarım ben yanılıyorum diyorum ama nedense pek sanmıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.