Şimdi Ara

Logitech G633 vs HyperX Cloud II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Logitech G35'in kafa bandının sol tarafı uzun zaman önce çatlamıştı. Kendi kendine büyüdü ve tamamen kırıldı. Bildiğim kadarıyla bu kronik bir sorun , bu yüzden servisten değişim sağlanarak yerine G633 gönderiliyor(G35 artık ellerinde yokmuş). Kulaklıklar konusunda üst düzey bilgiye sahip değilim. G35 bugüne kadar kullandığım en profesyoneliydi , gerisini siz anlayın.

    Araştırdığım kadarıyla G633'ün önceki serilere göre ses kalitesi tarafında pek bir artısı yok. Birkaç makyaj ile G35 ve G930'un "ışıklı mışıklı" versiyonu gibi yorumlar okudum yabancı forumlarda. Bu yüzden elime böyle bir fırsat geçmişken G633'ü elden çıkarıp çok fazla fiyat farkı olmamak koşuluyla tavsiyelerinize göre başka bir kulaklığa geçebilirim veya G633 ile yola devam edebilirim. Müzik performansı benim için ön planda değil , FPS oyunlarda en az G35 kadar etkili olsun yeterli. Önerilere açığım.

    Teşekkürler.

    Düzenleme : G633 ve Cloud II arasında kaldım. Aslında yorumlardan ziyade deneyebileceğim bir teknoloji marketi varsa kendim deneyimlemek istiyorum. Yarın MediaMarkt ve Vatan'a bakacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 20 Şubat 2018; 20:50:15 >







  • G633'ün kablosunda bir süre sonra temassızlık sorunu yaşaman muhtemel. Tavsiyem Cloud II olacaktır.
  • Krak3n kullanıcısına yanıt
    Peki kablo sorunu bir yana ; ses kalitesi olarak bakarsak yine bu segment kulaklıklar içerisinde Cloud II mi tercih edilmeli sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech'in g430, g930 ve son olarak g633 kullanan birisi olarak g633'ün ses kalitesi olarak diğer iki kulaklıktan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bu hem ses yüksekliği hem de kalite olarak fark ediyor. G633 almadan önce cloud 2 ile arasında kalmıştım fakat iki kulaklığıda kullanan tecrübe edinmiş kişilerin yorumlarını alarak g633'ü tercih ettim. Cloud 2 ile arasında mic ve 7.1 ses kalitesi olarak fark var. Cloud 2'e kıyasla daha iyi olduğunu belirtiyorlar. g633'ün kötü yanı ise biraz ağır bir kulaklık ve plasitk kalitesi iyi değil. Sağ ve sol kulaklık oynatma yerleri kafanızı oynatınca gıçırdama yapıyor. Pubg'de birlikte girdiğim arkadaşlarımın 3 tanesinde Cloud 2 ve bir tanesinde g430 var. İçlerinde sesleri en iyi duyan ben oluyorum genelde fakat seslere daha fazla odaklanan biri olduğum içinde olabilir tam bilmiyorum.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    İyice kafam karıştı şimdi hocam. G633 ile ilgili olan yorumlarınızı dikkate alacağım. G35'de de ağırlık ve uzun süre kullanımda rahatsızlık sorunları vardı.

    Biraz daha yorumları incelemem gerekiyor herhalde , özellikle de eğer bulabilirsem bu birkaç kulaklığı deneyimlemiş olan kişilerin yorumları...
  • G633 ve Cloud II arasında kaldım.

    Aslında yorumlardan ziyade deneyebileceğim bir teknoloji marketi varsa kendim deneyimlemek istiyorum. Yarın MediaMarkt ve Vatan'a bakacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 20 Şubat 2018; 20:50:35 >
  • Kesinlikle ama kesinlikle cloud 2. Sessiz ortamda ikisini de dinlemedim o yüzden Logitech ne kadar daha kaliteli ya da kaliteli mi onu bile bilmiyorum. Fakat daha iyi olsa bile, cloud 2 o kadar rahat bir kulaklık ki yakın bir karşılaşma bile değil bu. Kafamda olduğunu bile unutuyorum bazen.



    Piyasadaki açık ara en rahat olan kulaklık cloud 2. Ses kalitesinden de memnunum ayrıca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Mağazalara ürünleri denemeye gitme fırsatım olmadı daha. Bu kadar olumlu yorumdan sonra Cloud II'ye yöneleceğim sanırım hocam.
  • Hocam kararınız ne oldu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Kararım Cloud II'den yana ama G633'ü daha elden çıkartmadım , ilan bile açmadım. G35 ile idare ediyorum şimdilik.
  • Hocam hyperx cloud alpha sipariş geçtim. Elime geçince inceleme yapmayı düşünüyorum. Size de fikir vermiş olur :)



    Hyperx cloud core, g633, g230, g430 ve cloud stinger denedim bugüne kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    İncelemenizi bekliyorum o halde. Yoğunluktan kulaklığa sıra gelmedi. Paketini bile açmadım G633'ün , bekletiyorum.

    Peki G633 ile deneyiminiz nasıldı? Kısaca yazabilirseniz memnun olurum.
  • Hocam şahsen cloud core modeli ile kıyaslayacak olur isem: sesler daha canlı ve gür çıkıyordu mobile taktığım halde. Son seste kullanamadım cloud core u, g633 ise sanki 1 tık daha düşüktü ses yüksekliği olarak. Bass mid tiz dengesi cloud core da mükemmel di. Bu da benim aradığım yegane özellik. Rahatlık konusunda ise g633 1 tık daha iyi. Dış seslerden yalıtım ise cloud core ve g633 başa baş. Neredeyse dark yok. G633 sesi sanki perde arkasından geliyordu. Çok hafif boğukluk vardı. Ancak hemen kestirip atmayalım belki burn in den sonra daha iyi sonuç alınabilirdi. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • ben G633 ve cloud alpha arasında kaldım ?
  • Ben G633'ü bilmiyorum fakat Cloud II ile uzun süreli bir csgo deneyimim oldu.Cloud 2 hakkında söyleyeceklerim;
    *Sanki size özel bir oda oluşturuyormuşçasına bir yalıtımı var gayet iyi kulağınızı kapatır.
    *Mikrafon gayet iyi hatta arkadaşlarım gerçekteki sesimden daha iyi geldiğini söylüyor ve discord,ts tarzı programlarda lisansı var.
    *Kutu içeriği aldım tüm bileşenlerden çok daha iyi.(Kulaklık,Mikrafon,Taşıma Çantası,7.1 USB ses kartı,yedek kadife kulak süngerleri,uçak adaptörü(tam olarak ne oldğunu bilmiyorum),kablo uzatma parçası)
    *Şu ödüllü konfor olayı harika bir şey kulak süngerlerinde ve kafa bandındaki süngerde hafızalı sünger denilen bazen vido izlerken ağırlığına rağmen kafanızda olduğunu unuttuğunuz güzel bir parça var.
    *7.1 surround hakkında iyi bir şey söyleyemem.Ben Stero kullanıyorum fakat bütün sesleri net olarak duyabilirim.İlla 7.1 istersen asusun modelleri bildiğim kadarıyla güzel.
    *Biraz daha bütçeni arttırısan cloud alpha seni daha çok mutlu edecektir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.