Şimdi Ara

Huawei P9 Lite 2017 mi yoksa General Mobile GM8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Telefonu annem kullanacak. 800 lira altında ortalama bir telefon bulurum diye düşünmüştüm ama gördümki berbat telefonlar için bile 800 lira istiyorlar. Ben de biraz daha yükselteyip hiç yoktan biraz daha derli toplu bir cihaz alırım diye düşündüm.

    Telefonda oyun oynanmayacak. Günlük kullanım, internet, birkaç uygulama ancak kullanılacak. Kamerası fiyatına göre nispeten iyi olursa tercih sebebi olabilir.

    Bu iki telefon arasında kaldım, sizlere danışmak istedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Telefonu bugün ya da yarın alacağım.

    Huawei P9 Lite 2017 16GBhttps://www.hepsiburada.com/huawei-p9-lite-2017-huawei-turkiye-garantili-p-HBV0000043XMJ
    General Mobile GM8 32 GBhttps://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm8-32-gb-general-mobile-garantili-p-HBV00000A8P6D?magaza=Cepstop&t=product&q=general%20mobile%20gm8

    Teşekkür ederim.







  • Huawei P9 Lite 2017 kesinlikle bu general Mobil servise giden çoğu telefonları kullanıcı hatası deyip geri gönderiyor bundan dolayı çok mağdur olan var servis hizmeti ve kalite malzeme Huawei derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangisini aldıysanız onun hakkında tecrübenizi paylaşır mısınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır Huawei P9 Lite 2017 kullanıyorum.telefon gayet akıcı ve stabil hiç kasma yok.tabi bu benim oyun oynamamamdan da kaynaklanıyor olabilir.onun haricinde bataryası da gayet verimli diyebilirim.genelde internette dolanan bir kullanıcıyım.günü kesinlikle çıkartıyor.ekran parlaklığı da tatmin edici ortalama fotoğraf çeken bir kamerası var fiyata göre gayet iyi. tek kusuru dahili hafızası benim için yetersiz geldi bir çok programı kuramadığım için şuan telefonu anneme veriyorum ve başka bir telefon alıcam.fakat diğer konularda asla üzmez. huawei ara yüzü çok basit ve kullanışlı ben de ilk defa huawei kullandım memnun kaldım.keşke 32 gb ya da 64 lük bir model tercih etseydim diyorum.Anne kullanıcaksa bence problem olmaz gönül rahatlığıyla alabilirsin.dediğin gibi bunun altında ki rakamlara alınan telefonlar resmen çöp oluyor.
  • P9 lite 2017 kullanıyorum kesinlikle çöp. Ikinci ekranin kırılısı batarya şişti bi anda sarj bitip kapanıyor arka kapak söküldü leş kesinlikle ikisinide alma huawi hiç alma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerotuzyedi

    P9 lite 2017 kullanıyorum kesinlikle çöp. Ikinci ekranin kırılısı batarya şişti bi anda sarj bitip kapanıyor arka kapak söküldü leş kesinlikle ikisinide alma huawi hiç alma.

    Giriş seviyesi telefonu kullanıp da Huawei e bok atmanın bir anlamı yok. Kesinlikle şuanda piyasanın Apple ile birlikte en iyi cihazlarını üretiyor üst seviye modelleri çok başarılı ve sorunsuzdur kullananların hemen hepsi memnunlar. 2 senedir p9 modelini kullanıyorum hala ilk günkü gibi cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 19 Mart 2018; 8:14:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriş seviyesi ile alakası yok arkadaş p9 lite sormus onu anlatiyorum direk marka sormamış. Bok atmıyorum yaşadıklarımı yaziyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei p9 lite aldı kuzenim 1 ay zor dayanabildi değiştirdi ve sonra mate 10 pro aldı onun da şarjını beğenmiyor. General mobile ise benim hoşuma gitti kullandığım kadarıyla.
  • Nokia 6 siyah alabilirsin. Android 8 ile beraber güzel telefon. P9 lite 2017 de kaliteli bir telefon yazılım ve işlemci olarak başarılı bir firma huawei ancak 16 GB güncellemelerle beraber sıkıntı yaşatır.



    Nokia 6 da hafıza birleştirilebiliyor. 64 GB olarak kullanabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zerotuzyedi Z kullanıcısına yanıt
    bu arkadaşı dikkate almayın doğru düzgün kullanırsan hiçbir şey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.