Şimdi Ara

Turknet teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mrb.Daha önce Superonline adsl kullanmış ve nakil konusunda yaşadığım problemlerden İllallah etmiş bir tüketici olarak Turknet e geçmeye karar verdim. Superonline taahhüdüm 1,5 ay sonra bitecekti bu nedenle ceza ödemek istemediğimi Turknet e bildirdiğimde "o konuyu biz hallederiz taahhüdünüzün bittiği gün geçişi sağlarız" dediler. Burada Turknet ile ilgili yapılan eleştirileri okuyunca vazgeçmeyi dahi düşündüm ancak Turknetin AKK sız, taahhütsüz internet hizmeti ve uygun fiyatı nedeniyle risk almaya karar verdim ve kabul ettim. Bu arada müşteri temsilcileriyle 20 ye yakın görüşmemiz oldu ve sonunda dün Turknete geçişim sorunsuz bir şekilde sağlandı.Bu arada geçiş arası sadece 1 saat internetim kesilmiş oldu ki be 48 saati bile gözden çıkartmıştım.

    Artık youtube dan gönül rahatlığı ile 4k içerik izleyebiliyorum. Çocuk youtube açtığında "aman çözünürlüğü düşüşür kota gidiyor" derdinden de kurtuldum. Tüm bunlar için Turknete teşekkür ederim umarım bu hizmet diğer sağlayıcılara da örnek olur da biz tüketiciler daha kaliteli internete daha uygun fiyatla ulaşabiliriz.Saygılar







  • Superonline'ın "8 Mbitten fazla hız almanız imkansız, sizi kandırıyorlar" demesine rağmen TurkNet'e geçip 35 Mbit hız alıyorum.

    Tek sorun TurkNet aşırı amatörce yönetiliyor. Türk insanının karşısında canlı kanlı müşteri hizmetleri görmek istemesine aldırış etmeden çat diye kaldırdılar. Biraz daha eğitilmiş destek elemanları ve müşteri hizmetleriyle rakip tanımayan bir şirket olabilirlerdi. Kotasız, taahhütsüz tarifenin inanılmaz cazibesini yaptıkları saçma sapan yönetim anlayışıyla bir çırpıda teptiler.
  • Kesinlikle katılıyorum. Umarım Turknet gibi cesur firmalar kurumsal bazda daha iyi yönetilir ve mağduriyetler azalır. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim herşeye rağmen Turknet internet konusunda çığır açtı, sisteme vizyon kazandırdı, belki bu kadar talep olacağını onlarda beklemiyordu altyapı ve çözüm konusunda acemilikleri oldu ama diğer kelli felli sağlayıcıların da korkulu rüyası oldu.
  • Bende çok memnunum. Zaten 1 sene sonra tüm servis sağlayıcıları kotayı kaldıracak az sabır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.