Şimdi Ara

Xiaomi Mi Pro HD incelemesi 'Quad DAC'lı LG V30+ ile bambaşka bir müzik keyfi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
8.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Mahsül diye kendinden mi bahsediyorsun? Ben yapmıyorum incelemeyi devrik olduğunun farkındayım sana sormadım yani. Yapan arkadaşa söylüyorum, ister Arapça yazarım ister İngilizce buda seni ilgilendirmez. Ek olarak FEN okudum lisede.O bahsettiğin kısımda Edebiyat kısmına girmiyor, Dil Anlatım dersi kapsamında veriliyor. Cahillik diz boyu yorum yazmak bedava sende heralde. Hadi kendi çöplüğüne "Jingle bells Jingle all the way" Buda benden sana hediye olsun;https://www.youtube.com/watch?v=IqrMDbKXD-4 dinledikçe beni hatırlarsın.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Devrik olduğunun farkında olsan o cümleyi kendin kurmazdın. Eleştireyim derken kendiyle çelişen birisin. İkincisi burası bir forum ve bir başkası için yazdığın mesaja başka biri de cevap yazabilir. Haklı görünmek adına konuyu çarpıtmanın manası yok. Üçüncüsü edebiyat olsun dil anlatımı olsun sonuçta bir şiir veya yazıda olsun bu kelimeye rastlayabilirsin.



    Sayesinde kelime dağarcığının bir kelime de olsa genişlemesine yardım etmiş birine böyle mi teşekkür ediyorsun? Umarım mizah anlayışını ileride daha iyi seviyelere getirebilirsin. Sırf senin hatrın için tebessüm ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ve rica ederim :) Emin ol farkındayım ve devrik cümlede kuruyorum. Özellikle mesaj veya yazı yazarken ama bunun seslendirme noktasında yada okurken devrik olduğu ortaya çıkıyor. Son olarak yeni kelime öğrenme olayı değil bu kullanılan kelimenin hatalı olduğundan bahsediyordum. Uzatılacak bir konu değil, iyi forumlar.
  • Almak istiyorum ama kısmet bakalım
  • Arkadaşlar bu kulaklığı almaya karar verdim ama nerden alıyım kararsız kaldım



    Hepsiburadanın kendi sattığından mı yoksa Gearbest yada Banggooddan mı alıyım sizce. Banggoodda şu an için stokta yok fiyatı 115 lira. Gearbestte 4 günlü indirim varmış 95 liraya geliyo. Hepsiburada da ise 125 lira sanırım. Amazondan 144 liraya geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaliteli bir kulaklık olmuş denemek şart

  • Hem bunu hem Piston 3'ü kullanıp ikisini karşılaştırabilecek olan var mı? Yaklaşık 3 senedir Piston 3 kullanıyorum (htc one ile) ve gayet memnunum, özellikle de bu fiyata. Bunu alınca 60 dolarlık Brainwavz'ın yüzüne bakmaz olmuştum.

  • apple’nin airpodsları(earpods değil)ile kıyaslayınca hangisini tercih edersiniz ? kıyaslayabilecek var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msyilmaz34 -- 18 Şubat 2018; 22:14:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msyilmaz34

    apple’nin airpodsları(earpods değil)ile kıyaslayınca hangisini tercih edersiniz ? kıyaslayabilecek var mı ?

    Merhabalar,

    Xiaomi dinamik aralık, sahne performansı ve özellikle tiz başarımıyla müzik için çok daha kullanılası.

    Lakin kablosuz ve kablolu bir kulaklık bambaşka dünyalar, o yüzden önce şuna karar vermek lazım, rahat etmeye mi ihtiyacım var yoksa ses kalitesine mi?
  • burakesan kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, airpods kullanıyorum şu an, bunu alsam müzik olarak(kristal ses netliği odağında) artısı olurmu daha doğrusu aldığıma değer mi, çok övülüyor ve pahalı da değil, bu yüzden sordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msyilmaz34

    cevap için teşekkürler, airpods kullanıyorum şu an, bunu alsam müzik olarak(kristal ses netliği odağında) artısı olurmu daha doğrusu aldığıma değer mi, çok övülüyor ve pahalı da değil, bu yüzden sordum

    Farkı belirgin şekilde hissedilir.

    En başta kablolu olduğu için kayıpsız, sıkıştırılmamış bir müzik deneyimi yaşayacaksınız.
  • burakesan kullanıcısına yanıt
    aldım kulaklığı, xiaomi’yi tebrik etmek lazım gerçekten, bu fiyata bu kulaklık şaka gibi, ilk taktığımda çok etkilemedi ama dinledikçe daha çok beğendim açılıyormu nedir çalıştıkça, baslarıda çok kıvamında olmuş çok hoş gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Iphone 6s plus telefonum var. Normal earpods kulaklıktan farkı var mı? 120 TL vermeye değer mi? Yoksa o kadar da farketmez mi diyorsunuz? Müzik keyfimi arttıracaksa almayı düşünüyorum da...

  • Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum kulaklığı. Gerekli tüm inceleme yazılarını okuyarak almıştım kulaklığı. Olumsuz yorum bulmak pek mümkün değil zaten. Kulaklık piyasasındaki alternatifleriyle karşılaştırınca beklentiyi yüksek tutmamıştım. Ancak hayalkırıklığı oldu benim için. Önceki kulaklığım Audio Technica CKS99'du belirtmek gerekirse. Xiaomi'de seslerin soğuk olduğunu düşünüyorum. Pek çok müzik türünde saatlerce test ettim. Enstrüman sesleri ve vokallerde sesler duru ve net. Ancak ne zaman pop müzik veya elektronik müzik dinlesem hatta hip-hop, r&b şarkılarında bile zevk alamadım. Tamam bass seviyesi yeterli olmasın idare ederim desem yüksek ses seviyesinde tizler de rahatsız edici.Bilemiyorum kulaklık konusunda uzman değilim ancak memnun değilim. Üstüne bir de telefonla ( Note 5 ) kullanırken ses seviyesi bilgisayara göre oldukça düşük kalıyor. Muhtemelen empedans değeri çoğu telefon için yüksek kalıyordur.



    Kablo kalitesi, jak ve kulaklık kısımları kaliteli, sorun yaratacak gibi görünmüyor. Ses izolasyonu da iyi değil. Otobüste, sokakta dışarıdan gelen sesler rahatsız ediyor.



    Deneyimimi paylaşmak istedim, belki yardımı dokunur almayı düşünenler için. Özellikle güncel fiyatlarda bir alternatif önermem mümkün değil yeterince bilgim olmadığı için. Şimdilik Rock Zircon ile dönüşümlü idare ediyorum. Muhtemelen yaza kadar para biriktirip eski kulaklığımı ya da daha üst seviyede bir ürün alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xiaomi nin bir önceki hybrid hd metal modeliyle karıştırılıyor. Bende ikiside var ayrıca piston 3 de var. Xiaomi yeni bir kulakiçi çıkarsa onuda alacağım galiba bağımlılık yaptı. Onun dışında xiaomi nin kafa üstü kulaklığı relaxed version modelinide kullanıyorum. Ses kaliteleri kadar sade minimal tasarımlarıda hoşuma gidiyor xiaomi kulaklıkların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 2-3 yildir kullandigim ve cok zengin araliklarda olmasa da doyurucu ses veren Xiaomi kulakligimin kablosu ayrildi dun. Kopmak uzereyken fark ettim bantla yapistirdim. Ancak cok gitmeyecegi belli.

    Yeni kulaklik dusunuyorum. Piston Basic yeterli olur mu? Bu Hybrid Pro ile pratikte ne gibi farklari var?
  • Bununla Philips tx2'yi karşılaştırabilir misiniz? İkiisi arasında kaldım. Fiyatları da aynı sayılır. Philips tx2 'nin tasarımı pahalı olan model fidelio s2 ile aynı. Biri 50 dolar biri 150 dolar. Yani philips tx2 yi fidelio s2 nin ucuz versiyonu gibi yapmış bu sebeple güzel olabilir diye düşündüm.

    Merak ettiğim şu: xiaomi hybrid pro hd mi? Philips tx2 mi?

  • Google playstore da Musicolet isimli ücretsiz bir uygulama mevcut. Bas performansını arttırabilirsiniz. Ve diğer ses ölçekleri üzerine daha etkili bşr ses alabilşrsşniz. Uygulama da surround ve bass güçlendirme var ayrıca bir kaç hızlı eko ayarı yapabiliyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yurt içi ve yurt dışı orjinal olarak alabileceğim ürün linki paylaşır mısınız.
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    Bende de piston 3 ve hybrid var. Daha doğrusu vardı kayboldu. Bu pro'yu önerir misiniz çok farkı var mı hybrid'ten?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.