Şimdi Ara

Saat 00.00, havalı kornalar, sonuna kadar açık müzik sistemi, bu nasıl bir psikolojidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evimin önündeki caddeden her gece sabah kadar patlak eksozlu motorlarla bağıra çağıra geçiyorlar. Sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum ve inanın her gece bu motor sesi yüzünden uykumdan sıçrıyorum. Yetmezmiş gibi kapımın önünde gece yarısı küfrederek sohbet eden apaçiler türüyor. Polisi defalarca kez aradım. Tenezzül edip gelmediler bile.
    Şimdi bazı arkadaşlar kalıplıysan temiz bi döv vur kır demişler ama karşıdakiler mert insanlar değil, iş kalıpla bitse ben 100 kiloluk adamım ama çekip bıçağı göğsüme saplasalar 100 kiloluk bir ceset olurum. Böyle insanlar için risk almaya değmez. Polisi arayıp şikayet etmekten başka çaremiz maalesef yok.
  • Ne bekliyodun ki adamların hayatı kaymış hayattan bir beklentileri yok kendilerine ait hayatları yok serseri gibi geziyorlar gece gündüz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samako789

    Hoçam eğer kalıplı güçlü biriysen gidip azarlamaya çalışabilirsin ama tehlikeli çünkü bunlar geçe geçe milletin hakkını yemeyi dert etmiyor, adam bile şişlerler kim bilir. Hem bu değişikler uslanmazlar iki lafla. Polise gidebilirsin araba plakalarıyla belki o işe yarar. Böyle davranmalarının da tek nedeni annesi bütün gün ev işinden başını kaldıramayıp çoçuğu sokağa bırakıyor, baba desen kendine hayrı yok çoçuk aileden bulamadığı ilgiyi bu yaşlara kadar arıyor. En sonunda da çareyi serserilikte buluyor.

    Hocam C harfi çalışan bir klavyeye terfi edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir sektördür..
  • Hocam tek halde ise sığır, toplu halde arka dörtlü ise sığır sürüsü olarak adlandırıyorum ben, delikanlı gibi kapa camları normal sesle ile dinle, düşüncesiz cahil hemde karacahil türden insanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin karşısında otobüs durağı var. Gece 2 mi ne. 2 araba son ses müzik ama sanki odamda açmışım öyle bir ses.
    Tabi karışan eden yok, polis gelse bile bir şey yapmıyor. Ha nerede oluyor derseniz Şişli'de....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 16 Şubat 2018; 23:58:53 >
  • sen bide afyonda görüceksin. adamlar işi mesaiye bağlamış hergün aynı saatlerde son ses müzik açıp aynı caddeden geçiyolar. hatta 1 kez yetmiyo 5-6 kez tekrardan geliyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür insanlar hakkında güzel fikirlerim var; Askere göndereceksin vatan için olurda karşıdan bir terörist öldürürse kâr kendisi ölürse yine ülke için kâr. İki taraflı kazanç bu gibi insanların en hayırlı yolu en işe yarayacak şekilleri böyledir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke araba gürültüsü duysak yaklaşık 2 yıldır yukardaki göya dj akrabamızın basslı müziklerini dinliyoruz sabahtan-geceye geceden-sabaha kadar :) kaç kere uyarmamıza rağmen 10dk sonra tekrar açar sesini artık alıştık yokluğunu aradığımız oluyor. akraba diye polisi falan da arayamıyoruz öyle işte elin kolun bağlı araba sesine hasret kaldık beynimiz eridi çünkü basstan..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.