Şimdi Ara

Samsung Level U Pro ile Level U Pro ANC farkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pro ile ANC modeli arasında ses yalıtımı özelliği haricinde ne gibi farklar var kullanan arkadaşların önerilerini almak istiyorum.



  • Ben yeni Level U Pro ANC aldım, pişman oldum. Hepsiburada geri almıyor, 3 gün sonra gönderdim ama cevap bile vermeden geri yolladılar, neymiş hijyen sebebiyleymiş, tüketici hakları dedim, hakkınız saklı dedi, yani git şikayet et diyor.

    Üründe ANC var ama reklamındaki gibi dış sesi tam engellemiyor, dış sesi azaltıp boğuklaştırıyor, baslar zayıf, kablolar kulaklıklar bir araya gelince kısa geliyor, esas sorun karşıya sesin gitmemesi veya kalitesiz gitmesi, Hepsiburada servise götür dedi o kadar. Ürün altına yorum yazdım onu bile yayınlamamışlar, istiyorlar ki millet yorumlarda sadece hemen elime geçti teşekkürler hepsiburada yazsın. Kafa küçük gövde büyük, Amazon gelse de kurtulsak.

    Bence Jabra Halo al, arkadaşımda var, denedim, parasına göre çok daha iyi.
  • yanbastioglum Y kullanıcısına yanıt
    Konuyu güncellemek için yazıyorum, HB Samsung'a götür dediği için gittim ama Samsung servisi artık kulaklığa bakmıyormuş, aldığınız yere götürün dedi. Hepsiburada'ya tekrar servis talebi girdim, önce servis tutanağı ile gönderin diye mail geldi, sonrada bir mail attılar, ekteki formu doldurup yollayın diye, form yok diye müşteri hizmetleriyle görüştüm, bir kargo kodu daha verdiler, ben servise yolluyorum diye gönderdim ama iki gün sonra ürün iade talebiniz kabul edilmiştir diye mesaj geldi, parayı da geri gönderdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.