Şimdi Ara

Artık Sıktınız!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normal zamanda 70 mbit aldığım hattım bunlar AKN'yi kaldırdığından beri her akşam 19:00 - 24:00 saatlerinde çekilmez bir hal alıyor. Aşağıdaki hız testine bakın, tam bir rezillik örneği. Online işlemlerden şikayeti yaptım. Onların çok bir şey yapamayacağını bildiğimde BTK'ya da şikayet ettim. Lütfen siz de eğer bu sorunu yaşıyorsanız şikayet ediniz. Bizden her ay parasını otomatik ödemeyle çatır çatır almasını biliyorlar.
    https://sikayet.btk.gov.tr/sikayetyaz/

    Artık Sıktınız!!!

    Artık Sıktınız!!!

    Artık Sıktınız!!!







  • Acınası bi firma 40 kilometre fiber kablo satın almişlar bunu facebookta paylaşan bir firmadan fazla bişey beklememek lazim koskoca firma için 40 kilometre fiber kablo aldı diye facebookta paylaşır mı ya [:D.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Harbiden 40 kilometre nedir ya .
    Anca birkaç kurumsa aboneye hizmet verilir.
  • Katılıyorum sonuçta santrale kadar uzuyor kablo mesafelerde genelde kısa olmadiği için 5-10 müşteride kablo biticek [:D. Hani pahalı bi kablo olsa lafim yok metresi ne kadar bilmem ama çok oldugunu sanmam bu firma anca oldugu yerde sayicaktir eminim türknet ufak ufak büyümeye çalışırken diğer firmalar büyük adimlar atiyor riske girmeden iş yapmaya çalışılıyor benim tahminimce risksiz ticaret olmaz bana göre türknet kendi omurgasını bu kadar yavaş oluşturursa müşteriler. Daha çok kaçacaktir elinden çıldırcam ya aklıma geldikçe gülüyorum kablo paylaşmak ne ya [:D. Kimin eline veriyolar bu sosyal medya yönetimini acaba merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, size ben yardımcı olmaya çalışacağım. Bu yaşadığınız sorununuzu detaylıca bana PM üzerinden GSM numaranızı ve ya müşteri numaranızla birlikte bana iletir misiniz?
  • Selamlar,
    aynı sorun bende de var. Ancak benim akşam 18:30 - 00:00 arası hiç bağlantı olmuyor kopuyor bağlanıyor sürekli senin yine iyi az da olsa bağlantı var. Hiç kullanamıyorum akşamları. Çözemiyorlar ben de 75 kullanıyordum 1,5 aydır 53mbps'e düştü ve akşamları kopuyor. O kampanyalar bizim için hiç iyi olmadı.. inatla çözmüyorlar, çözemiyorlar.

    Artık Sıktınız!!!Artık Sıktınız!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, size ben yardımcı olmaya çalışacağım. Bu yaşadığınız sorununuzu detaylıca bana PM üzerinden GSM numaranızı ve ya müşteri numaranızla birlikte bana iletir misiniz?

    Ben paylaştım da ne oldu! İptal edip kurtuldum!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.