Şimdi Ara

Thresh OTP'yim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba

    Sezon 4ten beri LOL oynuyorum. Sezon 4'te sıkıla sıkıla zar zor 30 lvl oldum ve bu yüzden sezon sonu bir lige yerleşemedim. Sezon 5'te tam anlamıyla başladım ve o zamandan beri mainim Support o sezonuda Silver olarak bitirdim. Sezon 6'yıda Gold olarak bitirdim. Bu sezon oyunu bıraktım ve bu yüzden oyun bilgim ve reflekslerim düzelmesi zaman aldı. Heralde bu zamanlar Champion Mastery geldi öyle hatırlıyorum. Sezon 7'yi Plat 5 olarak bitirdim. Dereceli maçların çoğunda support oynarım ama her lane ve çoğu heroya yatkınımdır. Şuan Plat 3'üm 2 tam çıkıcaktım ki toxic adamlar geldi bildiğiniz üzere.

    Neyse şuan galiba 760K Threshim var. Tr. kaçıncıyım tam bilmiyorum ama zaten Tr'de bronz adamlar 1.5m thresh yaptıkları için pekte iyi olduğunu düşünmüyorum. Kısacası OTP'yim her sorunuza açığım ve hepsini cevaplamaya çalışacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şuan meta dışı diğer Braum ve Tahma göre işlevsiz kalan bir şampiyon oynayıp takımını geri düşürüyorsun.
  • riskli şampiyon gibi geliyor bana.İyi threshler her zaman iş yapıyor ama bi leona braum kadar tank olmadığından içeri girdiğinde eritebiliyorlar.Yada bazı threshler fightta içeri atlayıp adcyi korumasız bırakıyorlar
  • iyi oynuyorsan, tresh sıkıntılı camplardan biri arkadaşların dediği gibi sezon 8'de tank destekler biraz öne çıktı leona, taric, tahm vs gibi.. ama thresh o kadar nerf yemesine rağmen yetenekli ellerde hala iş görüyor, sadece tahm yada morganaya karşı biraz sıkıntılı.. bence hala metada
  • Evet arkadaşlar şuan diğer tank supportlara karşı zorlansada oynamasını bilen insanların elinde hala çok işlevsel bir şampiyon olduğunu düşüyorum.



    Yetenek kitleri olsun aldığım eşyalar olsun yanımda adc ölmüyor zaten. Tabi takıma tank bir şampiyon daha lazımki önden girebilsin. Şuan hala metada olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Sırf metada diye beceremediğin ve bilmediğin heroları picklemeyi mantıklı bir şey gibi göstererek Türk lol topluluğunu geri düşürüyorsun.
  • The Sovereign kullanıcısına yanıt
    Elmasım mainim support.Beceremediği mi nerden çıkardın ? Treshi ilk çıktığı günden beri oynadım.Şuanki metada işlevsiz ve senin kibirli üsten konuşman gerçeğini değiştirmiyor.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Sana beceremiyorsun demedim. İnsanların beceremediği/bilmediği veya tecrübesi olmayan heroları sırf metada diye oynayın demenden bahsettim. Sen kibirli konuştuğun için de yazımın tonunu ona göre ayarladım.

    Takımında ilk defa zoe oynayacak bir mid laner görmektense 1,5m karthusu olan bir karthus otp görmeyi tercih etmiyorsan oyun bilgin ile ilgili sıkıntılar var demektir.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Bence hiçte işlevsiz değil

    Thresh OTP'yim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.