Şimdi Ara

Usulsüz Araç Çektiren Polislere Operasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda da vardı arabasının sebepsiz yere çekildiğini iddia eden arkadaşlar.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah ilginç bir rüşvet operasyonuna imza attı.

    Çekilmemesi gereken araçları çektirdikleri ve bu işlerden menfaat temin ettikleri ortaya çıkan aralarında emniyet müdürü ve polis memurlarının da bulunduğu 16 şüpheliye operasyon düzenlendi.

    ÇEKİLMEMESİ GEREKEN ARAÇLARI ÇEKTİLER

    Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen operasyonda, şüphelilerin otoparklarla işbirliği içerisinde usulsüz araç çekme işlemleri yaptıkları ve bu işlerden menfaat temin ettikleri otoparklarla araç başı anlaştıkları öğrenildi.

    Şüphelilerin, çekilen araçların bir kısmının trafiği aksatmadığı halde bu işlemleri yaptığı ve vatandaşları mağdur ettiği belirlendi.

    ARALARINDA EMNİYET MÜDÜRLERİ DE VAR

    Operasyon kapsamında biri 3. Sınıf Emniyet Müdürü olmak üzere aralarında polis memurları ve otopark işletmecilerinin de bulunduğu 16 kişi emniyete götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi. (Sema Alim Dalgıç/Sabah)


    Kaynak







  • Şerefsiz,haysiyetsiz çok maalesef. 2 ay önce aynısı başıma geldi. Bankaya para yatırmak için bankanın önüne park ettiğim aracım, döndüğümde yerinde yoktu. Arkasında ve önündeki arabalar duruyordu. Özellikle pahalı araçları gözlerine kestirip, çekiyorlar. Nasıl olsa parası var, öder mantığı ile. Allah hak ettiklerini versin bu kalleşlerin.
    Ne yapalım? 2002den önce de böyleydi deyip sineye mi çekelim. Bütün mesajları okudum iktidar ile ilgili yazan yok ama birileri havadan nem kapıp direk korumaya geçiyor bürokrat ve siyasileri... Bak parti demiyorum. Hükümet veya siyasi partiler birer nesne değildir. Bizim vergimizle bize hizmet getirmesi gereken insanlar topluluğudur.. A partisi B partisi fark etmez.. Diyeceklerim kim bu devletten maaş alıyorsa..



    Teknoloji gelişti ise o halde eskiden beri yapılan bu rezillik artık utanmazca ve toplumun tepkisinden korkmadan yapılır hale geldi ise biri de çıksın bize bunun sorumlusunu söylesin..



    Ya emniyet şeridinden gidenleri engellemek bu kadar mı zor?

    Araç cekicilerin bu işi haksız yere yaptığını tespit etmek bu kadar mı zor?

    Sokak ortasında cinayete teşebbüs edenleri.. caddelerde makas videolarını YouTube a atanları bulmak bu kadar mı zor?

    Bimere yapılan şikayetlere geri dönmek bu kadar mı zor?

    Trafik mahkemeleri kurup buralara hakim savcı mı atayamiyoruz?



    İlla haber veya video top trend mi olmak zorunda birilerinin kılını kipirdatmalari için?



    Bu iktidar Adalet mottosu ile çıkmadı mı ortaya? Kalkınma yi geçtim bak.. Adaletin temelinde hak sahibine en hızlı şekilde hakkını arayabilmesi ve sonuç alması yatmıyor mu? 2018 yılına geldik.. 16 yıldır başımızda olanlar hala paradan sıfır attık, yol yaptık, kitapları bedava dağıttık diyerek nasıl karşımıza çıkabiliyor bu size garip gelmiyor mu? 36 yaşındayım.. 20 yaşından beri duyduğumuz şeyler neden değişmiyor? Bu kervan böyle mi devam edecek..



    Hani diyorlar ya metal yorgunluğu falan.. al sana metal yorgunluğu.. koskoca Esenyurt emniyet müdürlüğünde kaç tane olay yeri inceleme görevlisi var biliyor musun? 3.



    Sadece 3.



    Aracımın camı kırıldı. Parmak izi alınması için 3 saat bekletildikten sonra gece 12 den sonra gelmem istendi.. patlak camla gece yarısı gittim.. dosya açıldı.. polislerin halini gördüm üzüldüm.. sadece o gün 21 olay olmuştu.. çoğu da gasp cinayet hırsızlık.. kim bunun sorumlusu? Kadro mu lazım verin! Adam mı yok ülkede bu işlerde çalışacak.. her yer diplomalı işsiz kaynıyor.. açın kadro.. benden KDV alıyorsun.. ÖTV alıyorsun.. MTV alıyorsun.. Çevre vergisi alıyorsun.. emlak vergisi alıyorsun.. stopaj alıyorsun.. maaşımdan gelir vergisi alıyorsun..



    Peki o halde neden adaletin temeli asayiş kuvvetleri yetersiz kalıyor? Bak sağlık eğitim bunları geçtim. Medeniyetin temeli adalettir.. bunu herşeyin başına koyacaksın ki diğer şeylerde sorun olmasın.. bunca bakan var.. bunca savcı var.. bunca okumuş insan var.. bu mudur elimizden gelen?
    Bazı arkadaşlar bu rezilliklerin bu iktidar döneminde çıktığını sanıyor.

    Hayır bundan önce de bu rezilliklerin 10 katı vardı ama internet ve medya bu kadar yaygın değildi. Kimsenin haberi olmuyordu ya da savcısı hakimi de avantasını alıyor rezillik aynen devam ediyordu.

    Buraya gelipte sanki 2002 öncesi amerika almanya ve japonyo ile birincilik savaşı veriyormuşuz gibi mesajlar atan "akıllılar" var.

    Allah akıl fikir versin.

    Konuya gelirsek bunu iş haline getirenler maalesef mevcut. Bakanlık bu konu üzerine gitmeli.
  • Bu ülkede 'bu da olmaz artık' diyebileceğimiz hiçbir şey kalmadı. Resmen lağım gibi bir topluma dönüştük.
  • Şaşırmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

    Bu ülkede 'bu da olmaz artık' diyebileceğimiz hiçbir şey kalmadı. Resmen lağım gibi bir topluma dönüştük.

    bir memur maaşıyla evler arabalar nasıl diziliyor. boşuna mı çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz demişler.
  • Şerefsiz,haysiyetsiz çok maalesef. 2 ay önce aynısı başıma geldi. Bankaya para yatırmak için bankanın önüne park ettiğim aracım, döndüğümde yerinde yoktu. Arkasında ve önündeki arabalar duruyordu. Özellikle pahalı araçları gözlerine kestirip, çekiyorlar. Nasıl olsa parası var, öder mantığı ile. Allah hak ettiklerini versin bu kalleşlerin.
  • Allah rızası için istanbul a el atsınlar çeteler mafyalar dolmuş gece bile araba çekiyorlar polis değil mafya olmuşlar büyük rant büyük para dönüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar bilinen şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu operasyondan bir de istanbulda yapsalar emniyette müdür kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peceteden tutanak hazirlarlar olur biter ... Sorun olmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldada bu iş meşhurdur , aracınızı çekerler otoparka gidip 10 dakika sonra bile aracınızı alsanız 100 lira isterler , bu iştede rant var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu islerden haberi olmayanlar kemal sunalin bu tarz filmlerini izleyebilir. Rant, rusvet vs. her zaman olacak insanlik tarihi boyunca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yediğiniz paralar, haram zıkkım olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra evine götürüyor o kazandığını, çoluğuna çocuğuna yediriyor. Utanmıyor da bunu yaparken.

    En büyük kusur o aslında. Utanmıyor oluşu. Utanma duygusunu kaybeden insandan her türlü şeyi bekleyeceksin. Bir limiti olmaz onun artık.
  • İzmir'e de böyle bir operasyon yapmaları lazım.Trafik vakfı denen illet yerli yersiz her yerde araba çekiyor.Bir bakayım dedim bu trafik vakfı neyin nesiymiş diye.Kuran arkadaşlar İzmir'in en önemli inşaat firması olan Folkart'ın sahibi ve adını unuttuğum bir iş adamı şahsiyet daha.Kesinlikle ben bu işte bir bit yeniği seziyorum.Benimde başıma geldi aracımı çektiler 300 metre ilerideki otopark için 90 TL civarı çekici masrafı 15 TL civarı da otopark ücreti kestiler.Haram zıkkım olsun dedim verdiğim para geçtim.
  • İşte böyle durumlarda hakkımızı arıyor muyuz acaba?

    Başıma gelen olayı bu forumda paylaşmıştım zamanında. Aracıma 3 dk. ara ile aynı park cezası iki farklı polis tarafından yazılmıştı ve ben bunu mükerrer ceza itirazı ile iptal ettirmeye gittiğimde oradaki memur bana olayı bile dinlemeden benim derdimin tıpatıp aynısı olan ve hazır bulunan dilekçeyi plaka ve saat boşluklarını doldurmam için uzatmıştı. Demek ki düşünün artık kimlere kitlediler zamanında ve vatandaş itiraz etmediği için ne cezalar kesildi.

    Meğer sırf kotayı doldurmak için birbirleriyle paslaşıyorlarmış.

    Ben bile pişman oluyorum şimdi. Neden gidip de şikayetçi olmadım o polislerden diye. İlla hukukçu mu olmak lazım hakkımızı aramak için!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leidenfrost -- 8 Şubat 2018; 19:23:17 >
  • Yaşadığım ilçede aynı şey söz konusu. Çektikleri araçlar yolu tıkamıyor. Belki park yasağı var sadece ceza yazılması gerekiyor ama bunlar vızır vızır çekiyorlar.
    Şehir içinde üzerinde araç olan çekiçi hız yapıyor. Daha akşam üzeri, korna çalarak kırmızı ışıkta geçti. Amaç daha fazla araç çekmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 8 Şubat 2018; 19:38:0 >
  • bu zaten bilinen birşeydi otopark ile anlaşıyorlar yarı yarıya olsa güzel para otoparkcı memnun çeken memnun
  • İti an çomağı hazırla.Şimdi Facebook İzmir çevirme radar sayfasında gördüm.Aynen kopyalıyorum.

    Trafik vakfı Balçova da içinde uyuyan çocuk varken arabayı çekti .Aile otoparkta buluştu göz yaşları sel oldu.çocuk cekici ile gitmek zorunda kaldı arabanın icinde . trafik vakfı iyice bokunu cıkardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Ayrıca;

    Ana yola hatalı çıkan bir çekici vakfı aracına kornaya bastım haklı olarak takip mesafesini korumasam kaza yapacaktım. Çekiciden şöför indi el kol hareketi yaptı bende indim, böyle ana yola mı çıkılır şikayet edeceğim seni dedim; ''dizlerim titriyor çok korktum, bana kimse bir şey yapamaz git Allah'ına şikayet'' dedi bastı gitti.

    Dediği gibi de oldu, Bimer-Ankara Trafik Vakfı-Adalet Bakanlığı gibi kurumlara yazılı şikayette bulundum. Hiç biri ilgilenmedi.

    Konu siyasi içeriklidir lütfen konuyu Ülke-Gündem'e taşıyın.

    Bende şimdi Bimere şikayet ettim madem ilgilenen yok neden böyle bir sistem yapmışlar.Bir de kimi kimi şikayet ediyoruz durumu var zaten.
  • Bu duruma göre geçmişte Antalya'da aracı çekilmiş kişilerin ödediği ücretlerin yasal faizi ile birlikte iade edilmesi gerekir. Bu çete üyelerini de bi 10 yıl içeri tıkacaklar ki diğer illerde yapanlar varsa da korkup bıraksınlar bu işleri.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.