Şimdi Ara

11-18 Ocak Kiev Gezisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar 18 Ocakta Kiev'den döndüm. Kiev'e gidecekler, merak edenler sorularınız varsa sıkılmadan çekinmeden sorabilirsiniz.
    Öncelikle belirtmek isterim ki bizim gidiş amacımız tamamen gece hayatı ve eğlenceydi. Ama gidince öyle bir yerle karşılaştık ki her tarafı gezilecek yer kaynıyor. Kültürel gezi yapmasak olmazdı.
    11 Ocak İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı Ankara Aktarmalı (9 saat aktarma süresi) zhulhany airport varışlı Pegasus'tan 8 kilo kabin bagaj hakkı olan biletlerimizle gittik. Aktarma süresini uzun tutup Ankara merkeze inip şöyle bir Kızılay havası aldık.Dönüşte ise 1 saat 30 dakika aktarma süresi vardı. Benim size tavsiyem aktarma süresini bu kadar uzun tutmamanız çünkü gerçekten maliyet olarak çok fazla oluyor. Bilindiği gibi havaalanları zaten pahalı yok Ankara Merkez falan derken bir ton masraf oldu. Kiev'e varrdık ev sahibinin telefonunu verdiği korsan taksici ile buluşuğ Shota Rustavelli caddesinde olan evimize vardık. Gece hayatı için Striptiz Club sıralamam Dolls - Harem ve Rio'dur.Dollsa giriş 350 grivna Hareme (Kapınn önünde duran kedi kızdan indirim kağıdı alırsan) 150 grivna ve Rio'ya 400 grivna. Ama Rio'da hayatımda gördüğüm en güzel bayanı gördüm gerçekten ekızları çok güzel ve işini biliyor. Club olarak ise Caribbean'ı tek geçerim içeride paralı asker çok ve türk sayısı da fazla.Bunlar olumsuz yönleri denebilir ama gerçekten ğeleniyorsunuz. Bir bardak vodka redbull 10 tl (80 grivnaya yakın). Rez. yaparsanız 2500 grivnaya masa + şişe şeklinde hizmet alabilirsiniz. Ancak haftasonu ve cuma gğünleri dışıda rez.'a ihtiyacınız olacağını sanmıyorum. Heaven Club ve Skybar'da güzel gece clubleri arasında. Heaven'da yemek yiyebilir Sky Bar da manzara eşliğinde içebilirsiniz. Gelelim Hambürgercilere en iyi Hamburgerci bence Arenanın içindeki The Burger sonra merkeze yakın olan True Burger. Kreşatikte kalırsanız hiçbir sorun çıkmaz rahatça yemeğinizi yiyebilirsiniz bu yüzden Kreşatik caddesine yakın bir yerde özellikle Airbnb sitesinden ev kiralayıp konaklamanızı yapmanızı öneririm. Ama en önemlisi Uber arkadaşlar Uber çok önemli biz gittiğimizde çok soğuktu ve oranın alçak taksicileri hava çok soğuk diye heryere 200 grivna diyordu ama biz ne yaptık uberle heryere en fazla 80 grivnaya gittik. Uber olmazsa Olmaz. herşey hakkında sorular sorabilirsiniz özelden pm yoluyla cevaplarım teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_many -- 4 Haziran 2018; 14:34:18 >



  • 1 hafta bilet hariç ne kadara patladı bi maaş 1 hafta için fazlasıyla yeter mi 1500 TL ?



    Şimdi oraya gidince otel hostel ya da kiralıl ev mi ?



    Bide yiyecek olayı nasıl fiyatlar falan biz türklerin ağzından anlayan mekanlar var mı ve 1 hafta hel fastfood mu yiyeceğiz ??



    Dil olayı nasıl ingilizce lazım mı onların ingilizce bilme oranları düşük diye okuyoruz hep hani hiç dil bilmeden gitsek sıkıntı olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Bütçe kişiden kişiye göre değişen birşey. Sen her gece club club gezersen o kız senin bu kız benim takılırsan sadece eğlenceye 2000 Usd da harcayabilirsin. Benim sana tavsiyem 1500 ile gideceksen tatil süreni biraz kısaltmak olur ne bileyim 7 gece gitme 5 gece kal böylelikle daha kaliteli bir tatil yapmış olursun.

    İkinci soruya gelince kesinlikle Kiralık ev. Özellikle 2 3 kişi gidiyorsan maliyeti çok aza indirebilirsin ve hatun işinde de problem yaşamazsın rahat rahat kaldığın eve getirebilirsin.
    Airbnb'den kalacağın evi seçebilirsin her fiyat aralığında ev mevcut.

    Tabi ki 1 hafta Fastfood yeme . Kreşatik'te adım başı Türk yemekleri yapan kebapçılar var ama söylemedi deme maliyetli ben onlardan ziyade Bir abinin tavsiyesi ile Happy Grill Bar'a gitmiştim çok memnun kaldım.Yöresel yemeklerin tadına bakmadan dönme derim.

    Yanlız tekrar belirtiyorum Kiev söylendiği gibi ucuz falan değil fiyatlar Türkiyeye kıyasla çok da aşşağıda değil tabi bu gittiğin mekana göre değişkenlik gösterse de çok büyük umutlarla gitmeyin
  • Biz 2 kişi gitmeyi düşünüyoruz dediğiniz gibi ev daha mantıklı.



    İşin b.kunu çıkartırsan gecede 5000 bile gider haklısınız.



    Yemekten kastım Türk yemeği değil hani bize yakın tad olsun içinde et olsun yeter kebap yiyeceğim diye geçirirlerse o iş olmaz.



    Bodrum ya da Marmarise gitsek 1 hafta kafadan +2000 tutacak ulaşım hariç +2000 i Ukraynada yemek daha mantıklı.



    Hocam dil dedim nasıl anlaşcaz ingilizce şart mı şimdi oraya eğlenmeye gideceğizde gezmekte lazım olayı sekse odaklarsak avcumuzu yalarız gibime geliyor.



    Hava durumu olayı bide Ağustos başı gibi gelin diyorlar ? Kışın gitmeyi düşünmüyorum.



    Vay br herkes şöyle takıldık böyle yaptık diyorda her şey göründüğü gibi değil en ucuz şey alkol fiyatları herhalde bi de mekan ücretleri yarı yarıya gene iyi be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evi nerden buldunuz airbnb mi?
    link var mı?

    ev hakkında olumlu olumsuz görüşleriniz var mı?
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam sana özellikle happy girll barı tavsiye ederim gogledan aratırsan telefonunu bulabilirsin gitmeden rez. Yaparsan çok iyi olur bazen boş masa bulamıyorsun. Burada garsonların hepsi bayan ve bikini ile servis yapıyorlar.



    Dil gerçekten büyük sıkıntı çünkü çoğunluğu İngilizce anlamıyor konuşmuyor

    Hava olarak kesinlikle nisandan önce gitme biz o hatayı yaptık çok kötü oldu hiçbir yeri gezemedik

    Ama olmazsa olmazın über olsun gitmeden yükle kredi kartını da tanımla kafan rahat olsun 4-5 tl ye heryere gidersin normal taksicilerin gözü çok açılmış çok para istiyorlar heryere



    Evi airbnbden kiraladım merkezi bir yerdeki evi ( arena eğlence kompleksine çok yakın ) 6 gece 800 tl gibi bir rakama kiraladım tabi sen çok daha uyguna kiralayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_many -- 21 Şubat 2018; 13:1:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Cepten girdiğim için evin linkini atamıyorum ancak ev hakkında yorumlarım iyi temizdi tek sorun banyoda gider yoktu duş aldığımızda etraf gölet oluyordu.

    Buarada biz airbnb den kiraladığımız evden başka bir evde kaldık. Ev sahibinin tavsiyesiyle aynı fiyata merkeze çok daha yakın bir evdi ücret olarak 6 gece 800 tl ödedik her odada tv ve klima mevcuttu pazartesi gününü bekleresen ev sahibinin mailini ve telefonunu yazabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende kiev biletimi aldım 150 tl ye gidiş dönüş aktarmasız. Airbnb den ev kiralamayı düşünüyorum. Uçak ve otele uçuk rakamlar ödemeyin ki orada gönlünüzce harcayabilin. Benim gezi ile ilgili sitem var. Orada bazı ip uçları verdim otel ve uçak bileti ile ilgili isterseniz göz atın.
    http://www.pintigezgin.com/category/ip-uclari/
  • Bende biletimi aldim kismetse gidecegim . Ev kiralamak mantikli olacaktir. Asya gezilerimde genelde oyle yapmistim. Bakalim kiev nasil gececek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 27-30 Nisan tarihleri arasında gene pegasustan ankara aktarmalı biletimi aldım bu tarihlerde kievde olacak varsa iletişime geçsin.
  • Arkadaşlar bir ukrayna gezisi daha bitti. Size anlatacağım çok şey var. Mümkün olduğu kadar geçen gezimden farklı yerlere gittim farklı tadlar tattım farklı içkiler içtim ve farklı insanlarla görüştüm.Öncelikle Ankara aktarmalı uçtum birdaha böyle birşey yapmıycam çünkü gerçekten direk uçuş kadar konforlu birşey yok aktarmalar yoruyor adamı.Kieve indiğimde saat 12.30 gibiydi hafif yağmurlu bir hava vardı fakat öğlen olmasının etkisiyle sıcaktı.İner inmez simcard aldım. Vodafone internet sınırsız 200 grivna. Havaalanında 50 dolar bozdurdum ve aldığım simcardı telefona taktırarak uber çağırdım.Otelde kaldım.Arenanın içinde bulunan (SkyBar'ın alt katında) Royal Hotel De Paris de 3 gece konakladım otelden pek memnun kalmadım ancak idare ederdi. Temiz bir odaydı havluları ve nevresimi hergün değiştirdiler ancak Sky Bar'ın seslerine karşı izole etmemişler çok fazla ses geliyordu,uyunmuyordu.OTele 14.00'de giriş yaptım bu evrensel bir kuraldır.Temiz bir duştan sonra kendimi attım dışarı ilk olarak arenanın içinde The Burger'a gittim karnımı doyurduktan sonra Kreşatikte turladım türk kahvesi içmek için Turkish House'a gittim. Sonra usul usul başladım geceyi beklemeye. Geçen sefer Gittiğim Rio Night Clubte gördüğüm bir bayanla iletişime geçmek için tekrar gittim Rio'ya. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Martini Asti söyledim. Martini asti hafif şampanyaya benzeyen ancak şampanya olmayan tadı şekerli güzel bir alkollü içecek.Yanına da meyve tabağı söyledim ilgimi çeken bir dansçıyı çağırdım ve ilk gece onunla oldum.Mekanda 3500 girvna hesap geldi bayan fiyatlarını yazmayacağım özelden sorabilirsiniz. Ertesi gün uyandım KReşatik trafiğe kapatılmıştı tam bir şenlik alanı gibiydi herkes çocuğu yaşlısı demeden dışarıdaydı ben de çok eğlendim. Kahvaltı yemek derken gene akşam oldu ve bu sefer tercihimi Haremden yana kullandım haremde dansçı bir bayan ile tanıştım ama dışarı çıkmadığını söyledi ben de erken ayrıldım Sky Bar'a gittim kapıdaki body guardlar çok sertler otele geldim demesem almıyorlardı. Çok sertler özellikle kalabalık Türk gruplarının kapıdan çevrildiğine çok defa şahit oldum. Sky Bar'da biriyle tanıştım bütün geceyi onunla geçirdim otele baya geç gitmişiz neyse uyandım Kahvaltı etmek istemiyordu canım daha önce size de önerdiğim Happy Grill Bar'a gittim doyasıya et yedim. En güzel çeşidi Ribeye türü Steak. KEsinlikle Medium diyin öyle pişirsinler Medium Well çok pişmiş geliyor neyse güzelce yemeğimi yedim karınmı doyurdum ve hediyelik eşya almak şçin Guliver'e gittim buarada Gulivere gitmeden Iqos space'e uğrayıp iqos ve 2 karton philip morris sigara aldım amcam sipariş vermişti. Guliverden de siparişleri tamamladıktan sonra çıktım ve Bira içmeye gittim kendimi hasta hissediyordum klima çarpmıştı. Otel odasında pencere yoktu ve klima hep çalışır vaziyetteydi çok fena hasta oldum zaten dönüşte kendime gelemedim. Neyse o gece de Dolls Mens Clube gittim orada hayatımda dereceye girebilecek kadar güzel olan Alonayla tanıştım ve onunla bütün gece anlaştık eve geçtim buarada tekrar martini içtim meyve yedim. Ertesi gün öğlen 1'de olan uçağım için harekete geçtim ve havaalanına gittim ilk olarak bagaj hakkı aldım 24 usd ttuttu. toplamda iqos sigaralarıyla beraber 7 karton sigara vardı valizde neyse verdim aktarmadan sonra istanbulda valiz bekliyorum bekle babam bekle gelmiyor baya uzun bekledim gelmedi sonunda dayanamadım gşittim sordum meğerse gümrükten ankarada geçmediği için dış hatlara gidiyormuş valiz aklınızda olsun aktarmada iç hatlarda beklemeyin valizi eğer ankarada gümrükten geçirmezseniz ki bu olmuyor daktrmalarda valiz doğrudan gideceğiniz yere gider istanbulda dış hatlara geliyormuş ben bunu bilmiyordum. neyse gümrükte sigaralarımı alacaklar korkusuyla valizi bıraktım ama hiçbirşey demediler direk geçtim. Bir tatil de böyle bitti herşeyi özelden sorabilirsiniz şimdi yazın tayland tatilinin hazırlığına başladım bakalım nasıl olacak okuduğunuz için teşekkürler.
  • Evet Dnipro Hotel konum olarak gerçekten çok iyi fiyat dengesine bakarsak fiyatlar da uygun. Kreşatik konum olarak çok önemlii herşey burada bulunuyor yanlız Arena Alış Veriş için değiil içerisinde barları,gece clubleri,striptiz clubleri,resturantları bulunana çok güzel bir eğlence kompleksi. Alış Veriş için Guliver'i öneririm.
  • Yok değil yanlış yönlendirmişler. İçerisinde bir kaç marka bulunduruyor bunlar d&g gibi kendini ispat etmiş markalar bun mağazalarda caddeye bakan kısmında bulunur içerisinde değil. Guliver arenaya 2 dkka yürüyerek keşke oraya gitseydiniz..
  • aslına bakarsasnız sadece orası değil birçok park var elinize kahvenizi alıp yudumlayarak gezebilirsiniz çok eğlenceli olur. bir çok müze bulunmakta 2. dünya savaşı ve çarnobil müzeleri mesela gezip görülecek yer çok ancak sadece gece hayatı için geldim diyen insanı yadırgamam inanılmaz hızlı,başdöndürücü bir gece hayatı var yazımda pek bahsetmedim ama chi,dlux ve sky bar bunların önde gidenleri gece hayatı ile ilgili her soruya cevap verebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C_many

    Arkadaşlar bir ukrayna gezisi daha bitti. Size anlatacağım çok şey var. Mümkün olduğu kadar geçen gezimden farklı yerlere gittim farklı tadlar tattım farklı içkiler içtim ve farklı insanlarla görüştüm.Öncelikle Ankara aktarmalı uçtum birdaha böyle birşey yapmıycam çünkü gerçekten direk uçuş kadar konforlu birşey yok aktarmalar yoruyor adamı.Kieve indiğimde saat 12.30 gibiydi hafif yağmurlu bir hava vardı fakat öğlen olmasının etkisiyle sıcaktı.İner inmez simcard aldım. Vodafone internet sınırsız 200 grivna. Havaalanında 50 dolar bozdurdum ve aldığım simcardı telefona taktırarak uber çağırdım.Otelde kaldım.Arenanın içinde bulunan (SkyBar'ın alt katında) Royal Hotel De Paris de 3 gece konakladım otelden pek memnun kalmadım ancak idare ederdi. Temiz bir odaydı havluları ve nevresimi hergün değiştirdiler ancak Sky Bar'ın seslerine karşı izole etmemişler çok fazla ses geliyordu,uyunmuyordu.OTele 14.00'de giriş yaptım bu evrensel bir kuraldır.Temiz bir duştan sonra kendimi attım dışarı ilk olarak arenanın içinde The Burger'a gittim karnımı doyurduktan sonra Kreşatikte turladım türk kahvesi içmek için Turkish House'a gittim. Sonra usul usul başladım geceyi beklemeye. Geçen sefer Gittiğim Rio Night Clubte gördüğüm bir bayanla iletişime geçmek için tekrar gittim Rio'ya. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Martini Asti söyledim. Martini asti hafif şampanyaya benzeyen ancak şampanya olmayan tadı şekerli güzel bir alkollü içecek.Yanına da meyve tabağı söyledim ilgimi çeken bir dansçıyı çağırdım ve ilk gece onunla oldum.Mekanda 3500 girvna hesap geldi bayan fiyatlarını yazmayacağım özelden sorabilirsiniz. Ertesi gün uyandım KReşatik trafiğe kapatılmıştı tam bir şenlik alanı gibiydi herkes çocuğu yaşlısı demeden dışarıdaydı ben de çok eğlendim. Kahvaltı yemek derken gene akşam oldu ve bu sefer tercihimi Haremden yana kullandım haremde dansçı bir bayan ile tanıştım ama dışarı çıkmadığını söyledi ben de erken ayrıldım Sky Bar'a gittim kapıdaki body guardlar çok sertler otele geldim demesem almıyorlardı. Çok sertler özellikle kalabalık Türk gruplarının kapıdan çevrildiğine çok defa şahit oldum. Sky Bar'da biriyle tanıştım bütün geceyi onunla geçirdim otele baya geç gitmişiz neyse uyandım Kahvaltı etmek istemiyordu canım daha önce size de önerdiğim Happy Grill Bar'a gittim doyasıya et yedim. En güzel çeşidi Ribeye türü Steak. KEsinlikle Medium diyin öyle pişirsinler Medium Well çok pişmiş geliyor neyse güzelce yemeğimi yedim karınmı doyurdum ve hediyelik eşya almak şçin Guliver'e gittim buarada Gulivere gitmeden Iqos space'e uğrayıp iqos ve 2 karton philip morris sigara aldım amcam sipariş vermişti. Guliverden de siparişleri tamamladıktan sonra çıktım ve Bira içmeye gittim kendimi hasta hissediyordum klima çarpmıştı. Otel odasında pencere yoktu ve klima hep çalışır vaziyetteydi çok fena hasta oldum zaten dönüşte kendime gelemedim. Neyse o gece de Dolls Mens Clube gittim orada hayatımda dereceye girebilecek kadar güzel olan Alonayla tanıştım ve onunla bütün gece anlaştık eve geçtim buarada tekrar martini içtim meyve yedim. Ertesi gün öğlen 1'de olan uçağım için harekete geçtim ve havaalanına gittim ilk olarak bagaj hakkı aldım 24 usd ttuttu. toplamda iqos sigaralarıyla beraber 7 karton sigara vardı valizde neyse verdim aktarmadan sonra istanbulda valiz bekliyorum bekle babam bekle gelmiyor baya uzun bekledim gelmedi sonunda dayanamadım gşittim sordum meğerse gümrükten ankarada geçmediği için dış hatlara gidiyormuş valiz aklınızda olsun aktarmada iç hatlarda beklemeyin valizi eğer ankarada gümrükten geçirmezseniz ki bu olmuyor daktrmalarda valiz doğrudan gideceğiniz yere gider istanbulda dış hatlara geliyormuş ben bunu bilmiyordum. neyse gümrükte sigaralarımı alacaklar korkusuyla valizi bıraktım ama hiçbirşey demediler direk geçtim. Bir tatil de böyle bitti herşeyi özelden sorabilirsiniz şimdi yazın tayland tatilinin hazırlığına başladım bakalım nasıl olacak okuduğunuz için teşekkürler.
    yazı için saol hocam :)

    toplam ne kadar harcadın?

    ukraynada fiyatlar artmış,konaklama, yeme,içme,gece hayatı vs?
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    hocam harcadığım bana kalsın ama dolu dolu 3 gece geçirdim. alkol giyatları hala ucuz ama bayan almak istiyorsan kesenin ağzını açmalısın. Striptiz lubden almak istiyorsan ciddi anlamda fırlamış fiyaatlar.
    Konaklama 600 bandında verdim tl 3 gece
    Yeme içmeye para harcamıyorsun her bütçeye göre seçenekler mevcut
    Gece hayatına da gideceğin yere bağlı striptiz club giriş fiyatlarını yazdım yani eskisi gibi 300 500 dolarla gideyim hergün bir hatun alırım her gece striptize giderim muhabbeti yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C_many

    hocam harcadığım bana kalsın ama dolu dolu 3 gece geçirdim. alkol giyatları hala ucuz ama bayan almak istiyorsan kesenin ağzını açmalısın. Striptiz lubden almak istiyorsan ciddi anlamda fırlamış fiyaatlar.
    Konaklama 600 bandında verdim tl 3 gece
    Yeme içmeye para harcamıyorsun her bütçeye göre seçenekler mevcut
    Gece hayatına da gideceğin yere bağlı striptiz club giriş fiyatlarını yazdım yani eskisi gibi 300 500 dolarla gideyim hergün bir hatun alırım her gece striptize giderim muhabbeti yok.
    anladımda totalde dolu dolu gün için 1000 dolar gider mi?
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Kaç gün olduğunu anlamadım ama özelden cevapladım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ani bir kararla 13 Haziran İstanbul (ATATÜRK) çıkış 17 haziran Kiev (Borispol) dönüş uçak biletimi aldım.Tam Ramazan Bayramına denk geliyor çok güzel oldu en son gidişimde 3 gece acayip eğlenmiştim birdaha gelmem derken bir arkadaşımın teklifiyle tekrar uçak bletini almış bulundum. Ukrayna havayolları ile uçucam aktarmasız 2 saatlik bir uçuş olacak.Ancak uçak bileti biraz pahalıya denk geldi 1.250Tl tuttu aancak değecek sanırım. Bu sefer Otel değil evden yana kullandım hakkımı. Airbnb'den Arena'nın yakınlarında geceliği 180 liraya gelen studio tipi bir daire tuttum klima buzdolabı televizyon ve mutfak gereçleri mevcut.. Acayip hızlı oldu bir gecede karar verdim ve tekrar gidiyorum buraya kadar güzel şimdi ne sorunuz varsa yazabilirsiniz gidince sizin için iyice gözlemlerim. Öncelikle gidiş amacım gece hayatı.Bu sefer arkadaşımla gideceğim için Striptiz ve Gece Clublerine takılıcaz. Arkadaş'ım da 5500 Grivnaya Kreşatik'te Zararnın orda bir apartman dairesi tuttu. Özellikle şunu belirtmek istiyorum eğer ev tutacaksanız ayrı evler tutun bunun sebebi biryerde tanıştığınız bir kız veya clubden aldığınız paralı asker bile olsa aynı eve gelmek istemeyebilir. Zaten en başında da söyledik tatil bu kısarak tatil yapılmaz güzelce eğlenin. Şunu da belirtmek isterim Kiev konusunda çok deneyimli değilim evet bütün striptiz clubleri olmasa da belirli başlarına gittim (Harem-Rio-Dolls-007 Vs.) şimdi arkadaşım çok deneyimli o gezdirecek ancak şunu söyleyim sizi yanlış yönlendirmişim bunun için özür dilerim. Caribbean denen club gerçekten bana ilk gittiğimde güzel gözükmüştü aslında sonuç odaklı biryer paralı askerler var al ve çık ancak güzellik ortalamaları ve mekanın ambiansı müzikler olsun gerçekten sınıfta kalır.Zaten bir mekanın iyi olduğunu ilk olarak güvenlik anlayışından anlarsın bu mekanda Face Kontrol Yani kapıda bodyguardların yaptığı üzerinize giydiklerinize ve sizin durumuna bakması olayı çok zayıf tamamen sizi müşteri olarak görüyorlar orta standart bir kız arıyorsanız çıkıp eğlenebilirsiniz sonra alırsınız düz,standart birini çıkarsanız yani neresi var diyeceksiniz DFluere - Chi - SkyBar arkadaşlar buralar çok daha elit kızların ve güzellik seviyesi gerçekten inanılmaz yukarıda olan kızların takıldığı mekanlar ve FaceKontrol çok sert kesinlikle spor ayakkabı ile giremezsiniz,3-5 erkek almazlar alsalar da zorluk çıkartırlar.Şimdi şunu söylemem lazım Caribbean da locaya 4000 depozit isterler en kral en büyük masaya bunun anlamı 4000 Grivnalık ye iç masada oturdur. Ancak bu saydığım mekanlarda Locayı 6000'den aşşağıda zor bulursunuz en dip köşe küçük masa 5000'dir.Gelelim kadeh fiyatlarına kadeh fiyatlarında bir fark yok arkadaşlar olay burada kopuyor kadeh alırsan içkini viskiden vodkaya kadar herşey aynı ancak bu mekanlar da dahil çoğu mekanda ŞAmpanyayı kadeh alamıyorsun şişe olarak açman gerekiyor.Son gittiğimde ayrı ayrı mekanlarda 3 gece de 6 şişe martini asti açtım ve kuruşu kuruşuna değdi hel yanınızda arkadaşnıız varsa ve bir kızla tanıştıysanız Asti açın arkadaşlar tadına bayılacaktır tanıştığınız kız. Yani ilk gidişimde farkedememiştim ve Caribbean'a sarhoş olarak girmiştim eğlenmiştim de ama burada çok güzel kız az arkadaşlar hatta yok gözümle gördüm üst sınıf denilecek kızları Chi-Dlfuere ve SkyBar'dan bulabilirsiniz. ÖZellikle Chi'den. Zaten fiyat olarak da fark ediyor Caribbeandaki kızın 2 katını istiyorlar bu mekan da saydıklarım. Umarım gitmeden bu yazıyı okursunuz.Dediğim gibi 13 Haziranda İnşAllah tekrar orada olcam ne sormak istiyorsanız sorun özellikle Striptiz Clubleri konusunda herşeye yardım ederim gidiş amacımız çünkü.
  • Evet arkadaşlar tek tek bütün sorunlarınızı bekliyorum.Gitmeden önce yazacağınız herşeye cevap bulmaya çalışacağım.KAfanızda ne varsa sorun sizin için orada cevabını bulurum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.