Şimdi Ara

Ankara Siteler Bazza Bella'dan Aldığım Yatak Problemi(Sağlık Sorunum ve Yaşadıklarım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.A Arkadaşlar. Ankara Siteler Bazza Bella'dan üretim olan bir yatak aldım fakat eski eskimiş yatağımı arar oldum. 2012 Yılında evlendim ve Yumoş marka klasik piyasa malı bir yatak aldım ve 6 yıl sağlıklı bir şekilde kullandım. Benim yaramaz oğlanım sağolsun yatak üzerinde zıplama antremanları yaptıkça artık yaşlannan yatağım emekli oldu ve beni değiştirin diye resmen bağırıyordu. Bende yeni bri yatak almaya karar verdim. Piyasada gezmediğim yer kalmadı ve Yatak fiyatları malum tuzlu bazıları almış başını 5 6 binlere dayanmış halde.Neyse uzun lafın kısası mahallemden güvendiğim bir satıcı ile anlaştım ve bu yatağı aldım. Keşke almaz olaydım.

    Aldığım yatak özel ölçü Bazza Bella JumboPuffy Sıhhi Ortopedik 170x200 yatak. Çocukluğumdan beri Yüzüstü yatan biriyim. Ne yaptıysam ne ettiysem sırt üstü veya yan uykuya dalamıyorum. Yatak o kadar sert geldi ki 4 gecedir yatıyorum fakat o kadar bel ağrım oluyor ki anlatamam. Satın aldığım arkadaş ve Bazza Bella'nın müdürüyle yaptığım görüşmelerde yatak özel ölçü olduğu için iade alamayacaklarını ve 2 hafta yattığımda vücudumun alışacağını söylediler. Fakat ağrılarım daha 4 günde çekilmez oldu. Ayrıca bu şekilde yatmaya devam edersem fıtık gibi kalıcı sağlık sorunlarıyla karşılaşacağımı araştırmalarımda öğrendim.

    Mahallemdeki satıcı ve BazzaBella'nın müdürüyle yaptığım görüşme sonrası bana 2 hafta gibi bir süre uyumam ve bu şekilde yatağa vücudumun alışacağını söylediler fakat hem ben hem de eşim şiddetli bel ağrısı çekiyoruz ve her geçen gün artıyor. Mağduriyetimin giderilmesi için verdikleri süre bitiminde ağrılarım devam ederse Yatağın değişimini isteyeceğim.

    Çocukluğumdan beri Yüzüstü yatan biriyim. Ne yaptıysam ne ettiysem sırt üstü veya yan uykuya dalamıyorum. Yüzüstü yatan bir insan olarak ben nerede hata yaptım? Ankara Siteler yatakları üretimleri yoksa sağlıksız mı? Benim gibi Yüzüstü yatan insanlar için ideal yatak nedir? Uzman ve tecrübeli arkadaşlarım cevaplar ise sevinirim. Saygılarımla.

    RESİMLER:

    Ankara Siteler Bazza Bella'dan Aldığım Yatak Problemi(Sağlık Sorunum ve Yaşadıklarım)

    Ankara Siteler Bazza Bella'dan Aldığım Yatak Problemi(Sağlık Sorunum ve Yaşadıklarım)

    Ankara Siteler Bazza Bella'dan Aldığım Yatak Problemi(Sağlık Sorunum ve Yaşadıklarım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 8 Şubat 2018; 12:1:6 >







  • Merhaba,

    Öncelikle geçmiş olsun, dilerim kısa sürede ağrılarınızdan arınırsınız.

    Yataklar insanların bedenlerinden bedenlerine farklılık gösterebilmektedir. Başlangıçta ağrılarınızın oluşabilme ihtimali vardır, bu tabiidir. Fakat aşırı derecede ağrı hissediyor ve asla geçmeyecek hissine kapılıyorsanız, farklı bir yatak denemenizde fayda vardır.

    Kargibi ürünlerinden tavsiye bulunmak isterim. Fiziksel özelliklerinizi boy ve kilo olarak belirtebilir misiniz? Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

    Dilerim kısa sürede doğru yatağa sahip olursunuz.
    Hoşça kalın,
  • Güncelleme 07.02.2018:

    Arkadaşlar artık ağrılarım dayanılmaz boyuta geldi ve artık pes ettim ve Ankara Siteler Bazza Bella yöneticisini yatağı aldığım yere gidip arattırdım. Telefonda uzun konuşmalar sonucu mağdur olduğumu belirttim. Bazza Bella müdürünün Bana verdikleri tek teklif yatağa ped yapmaları ve bunun karşılığında para istemeleri oldu. Parayı da mevcut ederinin yarısını kendilerinin karşılayacağı yarısının benim karşılamam gerektiğiydi. Daha fazla muhattap olmadım. Satış yapan arkadaşın hatırına konuşmayı kestim.

    Böyle bir durumda madem özel ölçü yatağı iade alıp değiştirme zahmetine girmiyorsunuz, en azından ahlaki olarak yatağı alın çok sert ise yumuşak bir katman dikerek sorunumu çözün, ama bu da yok.
    Çoluğumun çoçuğumun rızkından kestim artırdım 975 TL'ye yatak aldım şimdi salondaki kanepede kıvrılıp yatıyoruz.

    Güncelleme 8.02.2018

    Satın aldığım arkadaş sağolsun bugün ilgilendi ve yatağın üst kısmına yumuşak bir katman ekleyerek bir ped şeklinde sorunumu çözeceklerini çıkan masrafında kendileri tarafından karşılanacağını söylediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 8 Şubat 2018; 11:59:24 >




  • Sİtelerden mobilya almak hata, istanbuldan daha ucuza getirtmişti arkadaş. Hem kazıkçılar hemde malının arkasında durmuyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Sİtelerden mobilya almak hata, istanbuldan daha ucuza getirtmişti arkadaş. Hem kazıkçılar hemde malının arkasında durmuyorlar.

    Kesinlikle haklısınız. Umarım geri dönüş olur da sorunum çözülür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 8 Şubat 2018; 11:55:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme 8.02.2018

    Satın aldığım arkadaş sağolsun bugün ilgilendi ve yatağın üst kısmına yumuşak bir katman ekleyerek bir ped şeklinde sorunumu çözeceklerini çıkan masrafında kendileri tarafından karşılanacağını söylediler. Beklemedeyim.

    Evet arkadaşlar Yatağımı satın aldığım Ayhan kardeşimin çabalarıyla yatak üreticiye götürüldü ve iç kısmı yeniden yumuşak malzeme ile değiştirildi ve tarafıma teslim edildi. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 8 Şubat 2018; 19:24:23 >
  • Hocam bir fizyoterapiste görünüp mr çekmesi isteyin. Sürekli yüz üstü yatmaktan vel postürünüz bozulmuş olabilir. Özellikle göbeğiz büyükse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsunmu geçmiş olsunmu desem bilemedim



    Yatak işi sıkıntı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, başlığa kazara denk geldim. Ben de 6 yıldır aynı yatağı kullanıyorum. İsterseniz resim ekleyebilirim. Gün oldu üstünde çocuğum zıpladı, gün oldu yatağı ıslattı ama yatak gerçekten ilk günkü rahatlığını koruyor. Ve o yataktaki rahatlığı başka hiç bir yatakta bulamıyorum. Seneler önce kpssye hazırlanırken kısa bir süre büyük bir firmada 2 aylık bir çalışma deneyimim olmuştu ve orada satılan aşırı pahalı yatakları yakından incelemiştim. İnanın bazza bella yataklarının o yataklardan konfor ve kalite olarak hiç bir farkı yoktur.. Ha antistatik antibakteriyel gibi zırvalara inanıyorsanız buyrun, 4 yatak parasına gidin onlardan alın derim.
    Bastıra bastıra bazza bella yataklarını yermişsiniz ve bunu yaparken de iş ahlakından bahsetmişsiniz ama malesef bence boş yere bir firmayı karalayarak siz ahlaktan sınıfta kalmışsınız.
    Özel sipariş almışsınız ve sürekli ağız üstü yatıyorsunuz. Umarım bel ağrılarınız başka yataklarda da olmaz. Bence sizin en büyük hatanız kendinize uygun bir yatak seçememek olmuş, geçmiş olsun diyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • anonem kullanıcısına yanıt
    İstikbal den yatak aldım eşim çocuğum ve ben şükürler olsun aylardır mışıl mışıl uyuyoruz. Eski yatağımıda bir ikinci elci arkadaş aldı götürdü ücretsiz verdim ona. Konuyu ve yaşamış olduğum sorunları eksik anlamışsınız. Sırt ağrılarımdan sadece ben değil eşim ve çocuğumda etkilendi bunu belirtmeyi unutmuşum. Sadece yüz üstü benim yattığım şekil itibari ile değil onu anlatmak istiyorum. siz 6 yıl önce yazmışsınız. Bende 6 yıl önce yumoş yatakları almıştım siteler den çok sevmiştim yatağını ama şimdi gel görkü yumoş yatakları hiç iyi değil bir yakınım aldı ve misafir olarak gittim tek kişilik yatak yumoş yeni almış sıkıntıyı yaşadım.

    6 yıl önce sizin aldığınız dan çok farklı dır şu anki üretimler. Hani hep deriz ya nerede o eski kalite aynı o söz olmuş bu firmadan. Firma sahibinin yaptığı kabalık ve bana olan davranışlarını anlatsam yanından bile geçmessiniz bu yatakların. Satın aldığım yer yardımcı oldu haklarını ödeyemem. Neyse Allah herkese hayırlısını versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 10 Mart 2019; 9:30:16 >




  • Beyefendi ben yumoşu bilmem, siteleri de pek bilmem. Ama siz bazza bellaya haksızlık ediyorsunuz. İstikbal’de de belinizi ağrıtacak yatak var. Siz yanlış yatak seçtiğiniz için olmuş olan şeyi firma kötü diye lanse etmişsiniz ben bunu garipsedim. Yakında oğluma yatak lazım olacak. Ben yine oradan alacağım.
    Hakkınızda hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.