Şimdi Ara

Türk Telekom' a Saldırı Düzenlemenin Eşiğindeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
27.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
808 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sustum sustum, bugün artık patlamanın eşiğine geldim.

    1 yıl önce annemi kaybettik. Evin internetinin otomatik ödeme talimatı annemin kartının üzerindeydi. Vefat olunca otomatik olarak tüm hesaplar bloke oldu ve o dönem aklımıza bile gelmeyen TTnet faturaları ödenemediği için eve ihbarname geldi. Avukat yoluyla, faturanın bedelinin fazlasını aldılar.

    Direkt TurkNet' e geçtim. Ama onlar rahatsız etmekten bıkmadılar. Neredeyse her hafta aranıyorum. Telefon numaram benim üzerime olmasına rağmen beni arayıp sürekli anneme nasıl ulaşabileceklerini soruyorlar.
    ''Lütfen rahatsız etmeyin, bir daha bu numarayı aramayın. Annemi kısa bir süre önce kaybettik ve siz her hafta arayıp annemi sorduğunuzda sinirlerim bozuluyor'' dedikçe aramaya devam ettiler.

    Ses kaydı aldığımı söyledim. Bir daha arandığım taktirde dava açacağımı söyledim. Ama aramaya devam ettiler.

    Bugün yine öğlen saatlerinde arandım. Annemi soran kadın, annemin hayatta olmadığını öğrenince, bana internet paketi çakmaya çalıştı. Turknet kullandığımı ve gayet memnun olduğumu söyleyince de yüzüme kapattı.

    Kim lan bunlar ? Bu ülkede kurumsallık, insanları her türlü taciz ve rahatsız etme hakkını mı veriyor bunlara ?

    Pazartesi' yi iple çekiyorum. Efendilik, tatlı söz bitti bende artık. Sonsuza dek bunların bana vereceği rahatsızlığa katlanamayacağım. Tüm işi gücü bıraktım, Pazartesi günü çağrı merkezlerine gidip yıkacağım ortalığı. Ne olacaksa olsun. İnşallah haberciler de gelir, bana verdiği rahatsızlığı anlatma fırsatı bulurum.

    NOT: Yönetici arkadaşlardan ricam, lütfen bu konuya dokunmayın. 10 yıldan fazla üyeyim, biraz hatrımız olsun. Burada tüm servis sağlayıcıları ile ilgili rahatsızlıklarımızı dile getirme hakkımız var mı ? Var. Bundan da ala rahatsızlık olduğunu düşünmüyorum. Saygılarımla.







  • Benim de yüzüme kapattılar, açıkcası yaklaşık 6 7 defa aynen şu şekilde: Ananı, bacını, karını, kızını, soyunu, sopunu, yedi ceddini, sülaleni ....... şeklinde küfür etmişliğim var sonrasında, Müşteri hizmetlerini arayıp defalarca küfür edip hıncımı aldım.

    Ciğeri beş para etmez, kokuşmuş bir firmadır.

    2 Defa yüzüme kapattılar, ben de onlara anladığı dilden konuştum.
    DEFALARCA YAZDIM YİNE YAZIYORUM

    TÜRKİYE;

    SERMAYE,DEVLET ORTAK OLMUŞ VATANDAŞINA HER TÜRLÜ SALDIRI VE SÖMÜRÜYE MARUZ BIRAKILAN BİR YERDİR..

    KANUNLARIN ZERRESİ UYGULANSA ZATEN TÜRK TELEKOM DİYE BİR FİRMA OLMAZ YADA CEZA YAĞAR İSTER İSTEMEZ DEĞİŞİRLER.

    BU OLAY ÇAĞRI MERKEZİ,ŞAHIS MESELESİ DEĞİL AZICIK İNSANLIKTAN NASİP ALMAK KANUNLARI UYGULAMIYORSAN

    İNSANLIĞIN ZERRESİNİ UYGULAMAK MESELESİDİR..


    TELEKOM YÜZÜNDEN YILLARCA EVE İNTERNET BAĞLATMADIM GSM ÜZERİNDEN FAHİŞ FİYAT ÖDEDİM.. EN SON ARADIM ULAŞTIRMA BAKANLIĞINI SEKTERLERİ BANA KIS KIS GÜLMÜŞTÜ..

    BUNLARIN ALTINDA KALMA HOCAM GİT ÇIKARABİLDİĞİN OLAYI ÇIKAR AMA TELEKOMA ÇIKAR

    DEVLET SERMAYE SALDIRILARINA UMARIM BİR ÇOĞUNLUK UYANIR HEP BERABER OLAY ÇIKARIRIZ
  • Hocam çok üzüldüm. Her hafta aramaları yaranıza tuz basmaları gibi bir şey. Ortalığı dağıtmaktan kastınız nedir bilmiyorum ama umarım size ve hepimize yaşattıklarının cezasını misliyle öderler.



    Eğer çok agresif davranırsanız haksız düşme ihtimaliniz var, bu durumla alakalı hukuki bir hakkınız varsa umarım birileri yönlendirir de o şekilde halledebilirsiniz.
  • Öncelikle başınız sağ olsun , türk telekom denen firma bu ülkenin en büyük kan emici firmasıdır ne küfür nede başka bir şey yeterli değil bunları tanımlamak için.Bence işi adli yollarda çözmeyi denerseniz(tabi ki uğraşmanız gerekli) bu rezil firmaya daha iyi bir ders verebileceğinizi düşünüyorum.
  • 1 senedir beni dr ariyolar turk telekom netr gecin diye. son 2 haftadir aramadilar.



    her seferinde farkli cagri merkezinden ariyolar. hepsinden iptal etmelerini soyledim 3 ayda bitirdim sanirim hepsini.



    para verip abone oldugum vodafone adslnin benim numaramı paylastigini. onun yüzünden bu eziyeti cektigimi öğrendim.



    cagri merkezindekilerin sucu yok. onlerine veri geliyo ve o verilerden arama yapiliyo otomatik.



    her gun ayni seyleri soylemek icin aramalari gina getiriyo. 2 haftadir aramiyolar dedim ama aramislardir da ben alistim diye dikkat etmemisimdir.
  • Biz aboneyiz her gun farkli farkli nolardan araniyoruz hayir ne diyeceklerse anlamiyoruz mahallede fiber kablo vs var ama fiber kabn vdsl port yok adsl aliyoruz zaten max hizdayiz
  • Numara Engelleme, Blaclist, Truecaller tarzı uygulamalar ile istenmeyen çağrılardan kolayca kurtulabilirsiniz.

    Eğer ev telefonu ise içerisinde çağrı engelleme barındıran telsiz telefonlarla da bu işi çözebilirsiniz.

    Bırakın otomatik ret yedikce onlar çıldırsın.
  • işte görün Türkiyenin halini suriyeliye kampanya yapanlar kendi vatandaşlarına böyle davranıyor...
  • Orada ortaligi yikarsan anca hincini alirsin ve haksiz duruma dusersin baska cozumler bul bence. Hatta yeni hat al veya numara engelle eski hattan.
  • Hocam öncelikle başın sağ olsun.
    Bence hemen karar verme biraz plan yap derim.Çünkü yapacağın şey saman alevi gibi olacak.Ama planlarsan o saman alevi büyür koca yangına dönüşür.
  • Böyle şirketin Allah belasını versin. 5 gündür Eryaman/Ankara'ya internet vermiyorlardı. BTK filan ne bulduysam şikayet ettim, günlük 5 kere çağrı merkezini aradım zar zor geldi şimdi. Gerekçeleri de arıza var. Sözleşme biter bitmez Superonline'dayım.
  • Zarar denilen olay maddi olmaz. Manevi zarar davasi acin ses kayitlarini koyun önlerine. Misliyle geri alın paranizi.
  • başlık sakat. hele ohal döneminde.
    sabit hattan mı aranıyorsunuz cepten mi? eğer ceptense sizi arayan numarı önce telefonunuza kaydedin, sonra da engelleyiverin gitsin ortalığı yakıp yıkmaya gerenk yok. başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 3 Şubat 2018; 13:30:20 >
  • OzeNHocA kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Rahatsızlık veren numaraların alayını engelledim. Şimdi kafam rahat
  • Eskiden numaraları tanıyordum hiç açmıyordum ama Onun Çocukları yeni taktik geliştirmişler cep numarası ile arıyorlar artık rehber harici kimsenin telini açmıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfmd -- 3 Şubat 2018; 13:46:13 >
  • Engelle gitsin hocam benim engel listemde 20 küsür numara var. Kampanya Reklam v.s numaraları engelliyorum artık hiç reklam mesajı araması falan gelmiyor

    Türk Telekom' a Saldırı Düzenlemenin Eşiğindeyim
  • Eskiye oranla şimdiki sözleşmeleri ve tavırları daha insaflı diyebilirim. Ses yükseldikçe böyle oluyor ama bizim halkımızın sesini çıkarma özürlülüğü var. Bu sana yaptıkları eski bir kafa. Bu zamanda nasıl böyle davranabiliyorlar şaşırdım. Ölüm halinde borç fesih olur kanun tanımıyorlar demek ki. Bu dönemde bunlara şaşırmamak lazım. Malum ülke nasıl yönetiliyor ortada. Fatura stop özelliği olmadığı için kızın ve kendi faturalarıma 530 TL den faturalar ödediğimi bilirim. benden 1100 TL cayma bedellerini bin bir pislik şantaj yolla nasıl faizi ve vadeli ile aldıklarını bilirim. Bu gibi firmalar her şeyi devlet yoluyla yasallaştırır milletin canına okurlar. Şeref haya yanlarından bile geçmemiş. Kapitalizmin uşakları resmen. Kimse elinden geldiği kadar bunlara sözleşme imzalamasın zira bu gün internetten vazgeçersem 450 TL + ayların indirim tutarlarını benden talep edecekler. Game Of TurkTelekom = Nene hızında internet başka açıklaması yok bu davarların.




  • hocam öncelikle başınız sağolsun. aklınızdaki şeyi yapmak sizin hayrınıza olmaz. çağrı merkeziyle konuşurken ses kaydı aldığınızı belirtmişsiniz hala kayıt duruyorsa bunu manevi tazminat açarak kullanabilirsiniz. türk telekomun ne olduğunu zaten herkes biliyor haberciler gelse bile onların aleyhine bir şey olacağını sanmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One More Light -- 3 Şubat 2018; 13:58:56 >
  • Çok benzeri başıma geldi, geliyor.
    Babam nedense benim numaramı vermiş Turk Telekom'a.
    TT aradığında ve babamı sorduğunda "tanımıyorum" yanlış numara(tanıyorum babam olur dersem çok daha fazla rahatsız edileceğimi biliyorum.) dememe rağmen ısrarla 3-4 günde bir aranıyorum. En son aradıklarında babamın adını vererek XX ile görüşebilir miyiz dediler, yanlış numara ben o değilim dedim, o zaman XX kim nasıl ulaşabiliriz dedi kadın bu sefer, ne bileyim hanfendi bilinmeyen numaralarımı aradığınızı sanıyorsunuz dedim. BENİMLE DOĞRU KONUŞUN deyip suratıma kapattı.
    Keşke o dediğin merkeze yakın olsaydım ben de eylemine katkı sağlayabilseydim.
  • VGroove kullanıcısına yanıt
    Telefonundan numarayı engelleyemedin mi?
  • Benimde başıma geldi aradı avukat cins cins konuşuyor verdiğim ağzının payını devam etti sonra bende baroya şikayet ettim. Kendilerini birşey sanıyorlar. En son iyice aşıp eve 6 ay hapiz cezası kagıdı göndermişler (!). Avukatlık bitti sırada savcılık var. TTnet gibi firmalarında sizden izinsiz size arama hakkı yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.