Şimdi Ara

Huzurlarınızda Audigy 4...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Buyrun Audigy 4 ben ne farkı var pek çözemesemde yakında görürüz. Peki Audigy 3 nerde diye sorarsanız bende bilmiyorum. :)
    http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=311&product=10853&nav=2
    Az önce baktım Audigy 2 ZS platinum pro ürün listesinden çıkarılmış umarım platinum proyu başka renge boyayıp satmaya çalışmıyorlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prud -- 9 Kasım 2004, 0:17:09 >



  • 113db snr ile dikkat çekici.
  • Ses kartındaki DAC'leri değiştirmişler sanırım SNR değerinin ve iddia edilen ses kalitesinin yükselmesinin nedeni de bu yoksa kart PP den farksız özelliklere sahip işlemcisi dışında ki okuduğum forumlarda işlemcinin zs ve 2 ile aynı işlemci olduğu yazıyordu. Aradaki 50$ fark ise software desteğinden geliyor Audigy 4 ile gelen software'ler daha yeni (Müzik ile ilgili olanlar). Bakalım Türkiye'ye gelecekmi?
  • Mutlaka Türkiye'ye gelir de neden audigy 4 olarak adlandırıldı. Yoksa audigy 3 teknolojisi tıpkı ekran kartlarındaki gibi alt versiyonlar mı olacak??
  • Bir de bu kart da 32 bit değil. E bu arada audigy 3 de yok piyasada, demek ki o da 32bit olmayacak. Nerde bu 32bit ses kartları??? Nerdesin creative?
  • Wolverine Audigy 3 sanırım çıkacakmış fakat PCI ekspres(umarım doğru yazdım) olması bekleniyormuş. Yani bu Audigy ailesinde beklediğimiz gibi büyük değişimler yok.
  • bu zaten limited edition türkiyeye de gelmez bence, 113 db snr den başka fark yok sanırım neden audigy 4 demişler o enteresan şimdi audigy 3 çıkartsalar daha farklı özelliklerle aradaki saçmasapan isim karmaşası olacak, yeni ses standartları gelmeden zaten karta eklicek bişey kalmadı dolby plus ve dts++ yolda sanırım ve farkılı ses standartları da var geliştirilen ama bunlar blue-ray discler de dvd yada hd-dvd lerle birlikde çıkıcak, heralde audigy 5 le falan alıcaz bu standartları, hadi bakalım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 9 Kasım 2004, 19:44:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.