Şimdi Ara

Harley Davidson nihayet ilk elektrikli motosikletini onayladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden biri olan Harley Davidson’ın dört yıl önce LimeWire Project adındaki elektrikli motosikleti nihayet gerçek oluyor. Şirket, ilk elektrikli motosikletinin üretime geçeceğini sonunda doğruladı.

    Bugün dördüncü çeyrek sonuçlarını açıklayan Harley Davidson, sürpriz bir biçimde elektrikli motosiklet teknolojisi için agresif bir yatırım yapacaklarını duyurdu. Şirketin belirttiğine göre bu yatırımın ilk ürünü 18 ay içinde satışa sunulacak.

     
     

    Elektrikli motosiklet pazarı emekleme döneminde

    Açıklamada bulunan Harley Davidson Başkanı Matt Levatich, elektrikli motosiklet pazarının şuanda emekleme aşamasında olduğunu, ancak kaliteli Harley Davidson elektrikli motosikletlerin pazarın global çapta büyümesine yardımcı olacağına inandıklarını belirtti. Ayrıca, zaman geçtikçe elektrikli motosikletlerin işlerinin büyümesinde oynayacağı rol konusunda heyecanlarının arttığını da sözlerine ekledi.

    Levatich, ilk elektrikli motosikletin LimeWire project’e mi yoksa tamamen yeni bir motosiklete mi dayanacağı konusunda herhangi bir açıklamada bulunmadı.

     
     
     

    Yenilmezler serisinde kullanıldı

    LimeWire Project 2014 yılında ortaya çıktığı zaman büyük yankı uyandırmıştı. Harley düzinelerce prototip geliştirdi ve bu prototipleri kullanan kişilerin geri bildirimlerini topladı. Hatta şirketin bu motosikleti Yenilmezler serisinde bile kullanıldı. Bundan sonraki adım motosikletin üretim bandındaki yerini almasıydı. Ancak bu şimdiye kadar gerçekleşemedi.

    Harley Davidson’ın elektrikli prototipi tek şarj ile 85km menzile sahipti ve 220 voltluk prize takıldığında 3.5 saatte şarj olabiliyordu.

     







  • Sesini merak ediyorum acaba o gürül,gürül 4 zamanlı harley keyfini verecek mi ? Harley demek benim için sound demek.Harley Davidson nihayet ilk elektrikli motosikletini onayladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 31 Ocak 2018; 10:58:57 >
  • sesi nasıl çözecekler acaba
    sen olmadan Harley olmaz

  • Yapay ses olacaktır muhtemelen yani hoparlörden :D

  • Ula sesi yerin dibine batsın yeter ses ses ses ne sesmiş arkadaş 1. Işık kirliliği 2. Ses kirliliği kuşun hayvanların sesini duyamaz olduk çok ses istiyorsanız kulaklık takıp öyle dolanın

  • Ses çıksın diye arka tekere pet şişe bağlarlar artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egzos görünümlü, (vortex ses topu) "türbülanslı" piezoelektric bass hoparlörüyle mesele çözülür.

    vortex ses topu
    https://www.youtube.com/watch?v=Qy3EBwIQKhE
  • Görseldeki model ateş ediyor :)

    Not : hiçbir zaman alamayacak olan fakir mühendis

  • Harley elektrikli motor yapmış, millet sesi nasıl olur acaba derdinde. Dert etme hemşerin bi hoparlöre bakar.

  • Esasında bu tür elektrikli araçlarda( motor,araba herneyse...) motor sesinin de gelişmesi lazım.Misal bunda ufo sesi çıkacak

    Hatta 8-10 farklı efekt olacak,içinden istediğimizi seçeceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 31 Ocak 2018; 18:45:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    Bunun silah olanını görmüştüm zamanında test ediyorlardı hani savaşta kullanılması düşünüle bir şeyin mahalle arasında neler yaparlar. :(

  • motosiklette ses önemli. sıfır sesli motoru sinek gibi ezerler trafikte. ne diyo amerikalılar louder pipes save lifes. seri üretime çıkacak bi motosikleti komple sessiz yapmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harley bilir isini ses nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli araçlardaki sessizlik büyük bir tehlike yaratıyor çünkü gelen aracı kimse fark etmiyor. Hele ki motosiklet gibi hızlı ve her an her yerden çıkan araçlar için sessizlik büyük tehlike. Ama Avrupa'da yeni yasa ile yapay ses eklenecek ve sessiz elektrikli araçlar yasaklanacak bildiğim kadarıyla.

  • Test icin ismimi yazdirdim bakalim nasil bir motosiklet gorecegiz. Ancak Harley Davidson imaji bastan asagi degisiyor. Daha dogrusu bir sektor top yekun degisiyor gibi gozukuyor. Artik HD denildigi zaman akla ses gelmeyecek buyuk ihtimalle. Yine de akaryakit var oldugu surece, V Twinden vazgecmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.