Şimdi Ara

Böyle bir şeyi hiç görmedim lütfen bir yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorun kablolu bağlantının güncelleme yapılırken internet sembolünde sarı ünlem uyarısıyla son bulması. İlginç olan ise kablosuz bağlantının kesilmemesi. Yani internette sorun yok. Kabloda veya bs’da da sorun yok zira restart yapınca kablolu bağlantı düzeliyor, internete erişiliyor, fakat güncelleme başladıktan 2-3 dk sonra tekrar sarı ünlem. İlkin kablonun uç kusmında kopmadan dolayı galiba diye düşündüm, onu düzelttim fakat hala aynı. Aynı modeme bağlı switchden gelen başka bir kabloda denedim yine aynı. Bu kopma neden oluyor nasıl çözebilirim? Kablosuz bağlantı kapalı ise bs ın kapanması da çok uzun sürüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar,

    Sarı ünlemin üzerine mouseu getirince ne yazıyor ? Bu problem genellikle ip adresleri, gateway ile yaşanan problemlerden dolayı oluyor, ipv4 ayarlarınız statik mi? Ünlem geldiğinde cmdye ipconfig /all veya ünlem gittikten sonra ipconfig /all yazıp sonuçlarınızı yazabilir misiniz?
  • cevap için çok sağol, resimlerle göstereyim istiyorum da, biraz gecikse de hazırlayacağım hepsini
  • dragotreis kullanıcısına yanıt
    Cevap yazarken, yazdığım yorumun sağ üstündeki cevaba tıklayarak yazarsanız bana da bildirim gelir diğer türlü haberim olmaz, ekleyince haber ederseniz :)
  • MyZor kullanıcısına yanıt
    inşallah doğru çekebilmişimdir Böyle bir şeyi hiç görmedim lütfen bir yardım Böyle bir şeyi hiç görmedim lütfen bir yardım Böyle bir şeyi hiç görmedim lütfen bir yardım Böyle bir şeyi hiç görmedim lütfen bir yardım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.