Şimdi Ara

Rakamlar Valbuena , Kocaman Aatıf Diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Valbuena, Trabzon derbisinde sadece asist yapmakla da kalmadı. 27 dakika sahada kalan sarı-lacivertli yıldız, ceza alanına 7 orta yaptı; 2 de kilit pas vererek takımın hücum gücüne büyük destek sağladı.

    Ayrıca tecrübeli orta saha, Kocaman'ın ısrarla tercih ettiği Aatıf'a her kulvarda fark atmış durumda. İşte rakamlarla Valbuena- Aatıf arasındaki büyük fark: AATIF'ta n sadece 4 maç fazla oynamasına rağmen tam 12 gole katkı sağlayan Valbuena yine de yedeklikten kurtulamadı. Tecrübeli orta sahanın Avrupa Ligi elemeleri ile Türkiye Kupası'ndaki golleri de hesaba katılırsa skora toplam etkisi 20'yi (6 gol, 14 asist) buluyor. Aatıf'ın tüm maçlardaki gol sayısı ise 1, asisti yok.
    Valbuena asistleriyle sadece takımda değil ligde de lider durumda. Tecrübeli oyuncu bu sezon tüm kulvarlarda en çok gol pası veren isim oldu.

    Valbuena (F.Bahçe) 25 maç 14 asist
    Visca (Başakşehir) 27 maç 10 asist
    Quaresma (Beşiktaş) 25 maç 8 asist
    Belhanda (G.Saray) 19 maç 6 asist
    Deniz Türüç (Kayeri) 22 maç 6 asist
    Serdar Gürler (Osmanlı) 23 maç 6 asist

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu rakamlara gerek yok. Bence bindiği dalı kesiyor hoca. İstediğin kadar oyunu kurgula, rakibi kitle, çıkarken baskı yap oynatma, skor üretemeyince bunların bir anlamı kalmıyor. He sen gol yemem nasılsa bir tane atarım diyorsan, rakipte becerili ayaklar varsa ve defansın bireysel hatalara müsait oyunculardan kuruluysa öyle yada böyle o golü yiyorsun . Hocanın kafasındaki oynatmak istediği futbola yada TS maçının ilk yarısındaki oyuna itirazım yok ama bu oyunu Valbuena ile oynayınca büyük yada kazanan takım oluyorsun.
  • atıf oynasın dirar oynamasın
  • Gülüp dalga geçiyoruz ama aykut kocaman takıntılı bir adam. Bir önceki sene 36 maçta 30 gole doğrudan katkı yapmış alexi harcamakla 0 gol 0 asistle oynayan aatıfı valbuenanın yerine oynatmak aynı kafanın eseri.
    Sene başı değişmiş diyorlardı, 1 gram ilerlememiş.

    Serdar ali çelikleri sevmem ama aykut kocaman hakkında yaptığı tespitler %100 doğru:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BellatRixess -- 30 Ocak 2018; 16:25:18 >




  • Koşu mesafesi varken kim ne yapsın kıytırık 14 asisti. Asist çok basit. Sadece topa vuruyorsun. Bir takım arkadaşın da topa vurup gol oluyor. Ve bunun sonucu insanlar zehirleniyor. Halbuki koşmak öyle mi ? Offf ne güzel mis gibi deparlar. Temiz havayı da içine çekicen.
  • BellatRixess kullanıcısına yanıt
    Değiştim kelimesini üstelik kendisi kullandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 30 Ocak 2018; 17:41:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexi teknik sebeplerle gönderen adamdan futbolcuların yeteneğini doğru değerlendirmesini mi bekliyorsunuz
  • işin garib tarafı onbire koymadığı valbuenayı ikinci yarı takım gerideyken kurtarıcı diye oyuna alması. eğer valbuena iyi değilse kadroya almasana . işi düşünce valbuena oyuna gir diyor.
    maalesef vasat topçulardan oluşan FB. de fark yaratabilen tek oyuncu valbuenadır. oda yedek kulübesinde oturuyor.
  • Birini överken birini yermek zorundamıyız? Atıfın ne suçu var bu konuda? Adama hocası ne derse onu yapmaya çalışıyor aldığı paranın karşılığını vermeye çalışıyor. Hoca golu asisti hücümü boş ver geriye koş alan kapat diyor adam onun peşinde koşmaktan üretkenliği düşüyor. Valbunea bu yaştan sonra oyun stilini değiştiecek değil kariyerli ne vereceği belli bir isim. O yüzdende ters düşüyor sir kocamanla. Eleştirecekseniz ak saçlıyı eleştirin en çok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valbuena GS de olsa değil bu sene gelecek senede şampiyon olur derdik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.