Şimdi Ara

İphone x in satmama sebebini açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ''İphone'' Zengin, orta halli ve maddi durumu olmayanların tek kümede kesiştiği az sayıda eşyadan biri.

    Yani kendini olduğundan farklı göstermek amacıyla ortamlarda masaya iphone ve marlboro koyan milyonlarca az gelirli insan var.

    Bu insanlar bir şekilde taksit, borç harç şekline girip 2 bin küsüre iphone alıyor.

    İphone x ise fiyatı ile tam anlamıyla bir zengin telefonu oldu.

    Yani çok nadir insanlar dışında maddi durumu elvermediği halde iphone x alacak kadar gözler karartılamadı.

    Bu cihazın satış adetlerinin beklentilerin altında gitmesinin tek nedeni bence budur.

    Yok tasarımı kötüymüş yok çentikliymiş yok bilmemne geçin bunları.

    Eğer iphone x 2-3 bin bandında satışa sunulsaydı şu an tüm cafe-restoran masaları ve instagram storyleri o çentiği göstermek için yırtınan insanlarla dolu olacaktı.

    Hadi selametle..







  • sene oldu 2018 şu zengin güzellemelerini bir kenara bıraksanız artık?100 tane zenginden on tanesi eski telefon kullanıyorsa olay oluyor geri kalan 90 zenginin milyon dolarlık araba koleksiyonlarını konuşan yok.dur tahmin edeyim koç,sabancı mercedes,bmw ye filan da kesinlikle binmiyordur demi?hatta torosla dolaştıklarını duydum geçen
  • Selamletle reis zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
  • Yanlış, tamamen yanlış. Bunun adına kişisel tercihler denebilir. Alma gücüm var ama almadım, sebebide touch id olmaması. iPhone x bana tamamen deneysel bir cihaz geldiği için almadım. Güncelleme ile düzeltilebilmesi mümkün sorunlarınından dolayı almadım. 6099 lira verip kobay olarak kullanmanılmak istemediğimden dolayı almadım (bana göre böyle kullanıcılar daha farklı düşünebilir). Bu yıl görelim x modelleri nasıl olacak touch id olacakmı yoksa yola böylemi devam edecekler. Biz iphoneları masaya koyalım diye almayız. Biz iphoneları macler ile çok iyi şekilde eşleştirildiği için kullanırız. Macleri de işimizden dolayı çizimlerimizden dolayı kullanırız. iPhoneları anında 4k videoları render edebilecek işlemcilere sahip olduğu için kullanırız. Evde ve iş yerine mac ve ipadlerde yaptığımız çalışmaları istediğimiz zaman cep telefonundanda kontrol edebilelim diye kullanırız. Yani kısacası biz iPhone'u kendimiz için kullanırız, başkaları için değil.




  • gayet mantıklı..mesela ünlü iş adamları apple baskı yapabilir.kardeşim bir yerde oturuyoruz karşımda üni.genç aynı teli çıkarıyor.bana göre tel çıkart ki herkes alamasın.şimdi adam 500 binlik araçlar gel.caka fiyaka.cebinden çıkart teli herkeste var..evet kardeş senin dediğin mantıklı
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Ben yazıda seni kastetmedim. Üstüne niye alındın tayyip gibi bizz bizz bizzz yazmışın bi ton.

    Bu cihazın alıcısının yüzde 80 i hava atmak amaçlı alıyor. Geri kalan istisnalardan olabilirsin bişey demedik.
  • Bende katilmiyorumm şuna katilmiyorumm iphone ve x artik herneyse sirf masada dursun hava aticam gelene gidene zenginliğimi göstericem yok apple kullaniyorum forsss olsun kelimeler sacma sapan insanlarin uydurdugu kendini bilmezlerin kendini taşiyamadigi yada karşindakine kendini adamliğini delikanliliğini ispatlatamadigi durş bicimidir.. bu sözleri bu laflari gecin en büyük zenginlik tavir sergilemek diskoda bardaa eglence mekanlarinda yada pahali cafeler de bi caya bi kahveye bi bardak içkiye 100-150 tl veren şahislardan oluşur iphone markalari hava ile alakli değil kullanim ile alakali bişey kullanimi basit işlevi basit donma kasma yaşatmayan isinma derdi olmayan kullanişli el verişli cihaz haaa param yok diyede x alinmaz alanada saygim var gider kredimi ceker borcmu edinir herkes kendine yakişani yapar kullanir şuan note 8 4500-5000 civarinda olan model nie hava atmak için kullanmiyolar bunuda siz araştirin böyle sacma sapan mevzular konular acmaya gerek yok ayrlik 5000-10000 arasi bazrn kazanan biriyim gider yurtdişi alir kullanirim ki 6s den beri yapiyom ne cafeye oturur masaya vurarim nede hava atmak için kiz tavlarim...




  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Yav he he donma kasma olmuoyr ısınma olmuyor he. Forum ios 11 rezilliğiyle çöken kapanan can çekişen konularla dolmuş hadi onu geçtim bizzat apple kendisi ''yeni telefon alın diye eskisini yavaşlatıyoruz ama pil parası verin hızlandıralım xd xd'' diye açıklama yapmış hala laf konuşuyosunuz. Kullanmasak bizede yutturucanız anasını satim.
  • yavercanturk Y kullanıcısına yanıt
    "biz bizz bizzz" derken senin şuan bahsettiğin %20'den bahsediyorum (bence yüzdeye vurmak çok saçma). Ayrıca %20si böyledir %80i böyle değildir demezsen tabiiki üstüme alınırım çünkü iphone kullanıcısıyım ve sende iphone kullanıcılarına laf söylemişsin.
  • kafayı yemişsiniz ulan altı üstü instagrama faceye giriyosunuz hay havanıza
  • yavercanturk Y kullanıcısına yanıt
    Milyarlik telefon kullanip da 120-130 tl batarya değiltiremiyen sensin fakirlikten ölüyosun gelmişsin şöyle demiş böyle demiş adamlar diyo ki bnm iphone kullanicilarim kusura bakmayinnn ürettiğim cihazlarin bataryalari ömürlük değil ölümlü şekilde üretilmiştir cihazi 1-2 yil daha kullanicam diyosaniz mutlaka batarya değişimi yapin batarya olan verimliliği düştükçe cihazda yavaşlama mevcut olucak ve bunu düzeltince cihazz otomatikmen üst seviye hizina ulaşicaktir diye aciklama yapti sen gelmişsin zenginlik fakirlik ayrimi yapiliyo bizlar anroid kullanicisiyiz 2-3-5 anroid cihazlari aliyoruz cihaz belli bi süre kasma donma oluyo bizim ne sucumuz var bizde apple kullanmak zevkin doruguna varmak istiyoruz diye ortaliği ayaği kaldirmişsin kavga yokkk kavga yok sakince tatli dil ile elindeki telefonu satip iphone yönel rahat et:)))ayrica 6 dan bu yana ne isinma ne kasma yaşadim sen telefonu nasil kullaniyosun allah bilir yada kullanmayi bilmiyosun herkes gibi sende havani at sende forsunu çek vur masaya ahanda buda bnm iphone diye bagirip cagir seni tutanda yok:))))




  • bizim iş yerinin hademesinde iphone x var. hani zengin telefonu ya! geçen zam istedi verecektik ama bunu söyleyince patrona, zamdan vaz geçirdik patronu phone x alacak parası varsa zengindir yani dimi! bende iphone x alacağım paraya, 1 enduro motosiklet, 1 xiaomi mi mix telefon, ufak bir dokunmatik laptop ve bir masaüstü kurdum. dolayısıyla istediğim an istediğim yere gidecek gezecek bir motosikletim, istediğim zaman oyun oynayabileceğim bir desktop pc'm, seyahatlerimde kullanabileceğim laptopum, tasarımı ip x den bin katlı güzel, süper hızlı bir mi mix telefonum oldu.




  • yavercanturk Y kullanıcısına yanıt
    +15 neler yapicagini ispatlamak isterim sana da işte senin gibi yumurcaklarin kendinden fazla sözleri ve kendinden fazla beynini kaldiramiyacagi teknolojiyle ugraşmasi gercekten üzücü ailene allah sabir versin senin gibi evlat dogurtuguna cok pişman olmuştur belli etirmiyolardir hadi az ötede oyna.:)
  • İçim gidiyor ama Para yok ya :(

    Ben aşığım bu telefona 💓... Sizi bilmem..



    Çıkartıp masaya vurmak istiyorum...
  • Kesinlikle dogru bir analiz centigi begenmedim face id guvenilir degil deneme cihazi falan filanlarda bahaneleri 1 günlüğe fiyati 4bin yapsınlar gör stoklar nasıl tükenecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karadenizyapi

    gayet mantıklı..mesela ünlü iş adamları apple baskı yapabilir.kardeşim bir yerde oturuyoruz karşımda üni.genç aynı teli çıkarıyor.bana göre tel çıkart ki herkes alamasın.şimdi adam 500 binlik araçlar gel.caka fiyaka.cebinden çıkart teli herkeste var..evet kardeş senin dediğin mantıklı

    Vertu alsın o işadamları yada iphone.x'i değerli taşlarla kaplatsın,altın kaplama kılıf falan taksın farklı olmak için
  • Alacak olupta sırf touch ıd olmadığı için vazgeçtim gibi sözler savuran arkadaşlar face ıd nin muhteşem bir olay olduğundan haberleri yok.Kesinlikle o buton olmamalı.Face Id aydınlık-karanlık dinlemeden muazzam çalışıyor.Deneysel sözlerine benim gibi kullanıcıları çok gülüyorlardır.Bu telefon olmuş arkadaşlar;çentik,touch ıd falan bunlar gereksiz bahaneler.
  • İphone x bin lirada olsa almam tasarım igrenç
  • Borca harca krediye girmeden X alabilecek param vardı, almadım, çünkü;

    - Çentiği sevmedim,
    - Arkadaki trafik lambasını sevmedim (kamera )
    - Çerçevenin parlak olmasını sevmedim, arada sıkışacak tozlar çabuk çizilmeye sebep olur, (8 ve 8 Plusta çerçeveler mat)
    - Face ID'yi sevmedim
    - Ekran oranını sevmedim, video izlerken boşluklar kalıyor.
    - Yazılımı oturmamış cihaz kullanmayı sevmiyorum,

    Tasarımı baştan aşağı sevmediğim, klasikçi olduğumdan için gittim 8 Plus aldım. Bedavaya verseler satmak için alırım. Yanlış düşünüyorsunuz.
    Öyle 2000-3000 bandında satılsa herkes alırdı falan, Ne 2000'i, 1000'e satsalar almam.
  • iPhone x fiyatına ;

    - xiaomi mi mix

    - dokunmatik ekranlı laptop

    - masaüstü pc

    - bu kadar şeyi almayı becerdin bir de Enduro mu aldın üstüne. Oyuncağını alacak paran bile kalmamıştır :)



    iPhone X ilk çıktığında millet deli gibi ön sipariş verdi. Turkcell Sahte kablosuz şarj proglemi yüzünden gelen kurye ile görüştüm , iPhone teslimatlarına ve şuan ki kablosuz şarj geri toplamalara yetişemiyoruz diyordu.

    Parası olan aldı kullanıyor, olmayan çamur atıyor. Kimisi çıkıyor plus ile note 8 ile karşılaştırıyor . İlla çamur atacaklar.

    Bende satın aldım. Sebebi ise en son teknolojiyi küçük kasada büyük ekran deneyimi vermesiydi.

    Büyük kasalı telefon kulllanabilir olsam ip7 plus, note 8 yada huawei mate10pro alırdım. Gidipte tek kameralı s8 almam , ip7,ip8 almam.

    X , parasını hak etmiyor evet de, hangi telefon hak etmiyor mu diyor ki? Xiaomi mi6 bile 1.500 den fazlasını hak etmiyor.

    Parası olan alır kullanır, olmayan çamur atar ( istisnalar hariç )




  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam enduro var enduro var.bendede var, daha doğrusu ruhsatı benim adıma ama kuzenim olan sözde enduro motorsiklet. Sıfır olarak 3100₺ almıştık 😀 Yani iphone x yarı parasına
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.