Şimdi Ara

Bugün de burası Türkiye dedirttiniz ya helal olsun Türknet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnterneti alalı daha 1 hafta bile olmadı 4 kez arıxa kaydı bıraktım, defalarca kopukluk, yavaşlama yaşadım ve bu sürede muhatap olarak en erken ertesi gün arandım. Bir sıkıntı yaşadığımızda karşımızda muhatap yok be. Bu nasıl iş. Lanet olsun internetine de hizmetine de. İptal talebini oluşturdum. Yeni aldığım modemi de iade edeceğim.
    Ulan dedik ki şu çağ öncesi paketlerle hizmet verdiğini sanan Süper online'dan Türk Telekom'dan kurtulalım dedik, 16mbps' ye kadar 75 gb akkli internete 75 lira ödeyim ayın 12. Gününden sonra 5mbps internetle sürüneceğime gideyim en azından Türkneti deneyelim dedik akk yok sözleşme yok dedik. Denediğimize pişman ettiniz. Araştırdım taradım bir ton olumsuz yorum gördüm gördüm memnun olan sayısı neredeyse yok ama gel gör işte zoruma gidiyor 75 liraya 75gb akkli internet almak.
    Ee Türk halkı değil miyiz kardeşim bunlar bize mübah. 5 mbps internete ayda 200 lira verip şükretmemiz lazımken saçma sapan maceralara boyumuzu aşan işlere kalkışıyoruz. Bize de yazıklar olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • zoruna gitmesin kardeşim arayacak bir tane mh olmayınca "seni züküne takmayınca turk net muhattap olmayınca 1 kişi seni aramayınca o zaman görürüm seni,

    imza ya gel
  • Forumda çoğu kişi (bende dahil) TürkNet'in müşteri hizmetlerini kapatıp sesli yanıt sistemini getirmesi yüzünden aboneliklerini iptal ettirenler var. İptal ettirmeyen kişilerde bu yüzden şikayetçi.Zaten TürkNet forumuna bakarsanız 3 konudan 2 si şikayet. Mesaj sayınıza bakıp tahmin yürütürsem forumda aktif kişilerdensiniz. Hiç mi görmediniz hocam?
  • Bu biraz sorun yasamakla alakalı. Ben genel olarak bir sorun yasamadıgımdan memnunum turkknetten aldıgım hizmetten ama işte her yerde aynı durum soz konusu olmayınca insanların isyan etmesi normal oluyor.
  • TÜrknet in yaptığı şu müşteri memnuniyeti sıfır sorun desteği sıfır ak olmasa internette sorun olsa kaç Yazar aklı olan geçmez beni bir hafta resil ettiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bu süreçte size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı yaşamış olduğunuz sorununuzla birlikte bana PM üzerinden iletirseniz elimden geleni yapıyor olacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.