Şimdi Ara

YENİ VOLVO V60 / S60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni Volvo S60 resmi olarak tanıtıldı.

    Çarpıcı Tasarım

    Yeni S60 tasarımıyla sürüş coşkusunu yansıtıyor. Güçlü hatlara sahip yan bölüm, aerodinamik profil ve arka tekerleklerin üzerinde kaslı omuzlar otomobilin atletik karakterini vurguluyor. İskandinav zarafeti ve dinamik tavır bir araya gelerek performans odaklı bir duruş sağlıyor. Yoldaki yeteneklerini kendinden emin bir şekilde yansıtan bir otomobil.

    Ayrıntılardaki Dinamizm

    Ayırt edici ayrıntılar Yeni S60'ın güçlü karakterini vurguluyor ve yeni nesil Volvo otomobillerinden biri olduğunu gösteriyor. Belirgin ön ızgara Volvo amblemini gururla taşıyor ve uzun motor kapağı ile derin ön tampon gücü ifade ediyor. Full LED ön farlar Volvo Cars'ı benzersiz T şeklindeki ışık şekliyle hem gündüz hem de geceleyin benzersiz bir duruş sağlıyor. Arkada, bagaj kapağının ucu yukarı doğru kalkık tasarımıyla daha sportif bir duruş ve yüksek hızda daha iyi aerodinamik özellikler sağlıyor.

    Denge. Duruş. Kontrol

    Yeni S60 konfor ile kontrol arasında bir denge sağlayan şasisiyle sizi sürüşe teşvik ediyor. Hassas, iyi tepki veren direksiyon yolla iyi bir bağlantı hissi sağlıyor. Çift üçgen kollu ön süspansiyon ve Volvo Cars'ın yenilikçi entegral arka süspansiyonu iyi bir kullanım sunmaya yardım ediyor ve ağırlığın düşük tutulmasına da katkıda bulunarak daha çevik olmasını sağlıyor.

    İstediğiniz şekilde kullanın

    Yeni S60, yolculuğunuza ya da o anki tercihlerinize göre ayarlayabileceğiniz bir sürüş deneyimi için sürüş modları sunuyor. Motor, otomatik şanzıman, direksiyon, frenler ve denge kontrol sistemi için üç varsayılan ayar var ve bunlar dinamik sürüş, konfor ve yakıt tüketimi ile egzoz emisyonunu öne çıkarıyor. İsterseniz, Individual moduyla kendi kombinasyonunuzu da oluşturabiliyorsunuz. Plug-in hibrid modellerde bir AWD modu da sunuluyor.

    Hassas kontrol

    Opsiyonel Four-C aktif şasi, Yeni S60'ın nasıl tepki göstereceğiyle ilgili daha da fazla kontrol sağlayan elektronik kontrollü bir amortisör sistemi. Bu yenilik sürekli olarak mevcut yol koşullarını ve sürüş tarzınızı değerlendiriyor ve amortisörleri konfor ile kontrol arasında en iyi dengeyi sağlayacak şekilde adapte ediyor. Otomobilin sürüş modları arasında geçiş yaparken Four-C sistemi ayrıca süspansiyon özelliklerini de ayarlıyor ve böylece otomobil her zaman istediğiniz şekilde davranış gösteriyor.

    Lüks bir İskandinav iç tasarımı

    Saflık, kalite ve amaca uygunluk İskandinav iç tasarımının ve Yeni S60'ın iç tasarımının temel taşları. Lüks hissinin tadını çıkarmaya ve sürüşten zevkine odaklanmaya davet eden, karmaşadan uzak, ilham verici bir alana hoş geldiniz.

    Modern işçilik

    Yeni S60 canlı bir sürüşe uygun üretildi. Şık dokunmatik orta ekran, sezgisel rahatlıkla kullanabileceğiniz komuta merkeziniz ve benzersiz hava çıkışlarında ince, metal kaplamalı kollar elmas desenli tasarıma sahip. Aynı yüzey tasarımı motor çalıştırma düğmesi, sürüş modu kontrol düğmesi ve direksiyon simidi düğmelerinde de kullanılıyor. R-Design donanımı otomobilin atletik doğasını vurguluyor ve Metal Kafes Alüminyum dekor paneller ile koltuklar, tünel konsolu, kapılar ve vites kolu körüğünde kontrast renkte dikişleri içeriyor. Inscription donanımı özel bir ahşap kaplama olan Driftwood dekor panellere sahip.

    Efsanevi koltuk konforu

    Volvo Cars koltukları uzun yolculuklardaki konforuyla ünlü. Yeni S60'taki yeni nesil koltuklarımız her yolculuktan sonra kendinizi zinde hissetmenizi sağlayan bir destek sağlıyor. Standart Comfort koltuklarda elektrikli yükseklik ayarı standart. Donanım düzeyine göre standart ya da opsiyonel olan Contour koltuklar daha da fazla yan destek sağlıyor ve ayrıca çok yönlü bel desteğine ve ayarlanabilir minder uzantısı özelliklerine sahip.

    İnsani dokunuş

    Dokunmatik orta ekran Yeni S60 ile iletişiminizdeki rahatlığın temelini oluşturuyor. Bilgileri okumayı kolaylaştıran ve yukarı kaydırma ihtiyacını azaltan uzunlamasına yapıya sahip ve 9 inçlik ekrandaki özel bir kaplama da yansımayı azaltıyor. O kadar iyi tepki veriyor ki eldivenli olarak bile kullanabilirsiniz.

    Göğe açılan pencereniz

    Yeni S60'ta sunulan panoramik tavan iç bölümü doğal ışıkla dolduruyor. Hem önde hem de arkadan oturanların faydalanabileceği kadar büyük ve özel koyu renkli camı da istenmeyen sıcaklığı ve ışığı azaltıyor. Elektrikli güneşliği de gerektiğinde güneşin güçlü ışıklarını gölgeliyor ve tavanın ön bölümü de ek havalandırma için kaldırılabiliyor ya da açılabiliyor.

    Saf güç ve verimlilik

    Yeni S60 T6 Twin Engine ve T8 Twin Engine modelleri size sıradışı performans, çok yönlülük ve verimlilik sağlayan plug-in hibrid motorlara sahipler. Dört silindirli benzinli motor gücünü ön tekerleklere aktarırken elektrikli motor arka tekerlekleri hareket ettiriyor. İhtiyacınız ne olursa olsun, Yeni S60 Twin Engine modelleri size uygun bir Sürüş Modu sunuyor. Pure modunun sunduğu sıfır atıklı sadece elektrikli sürüş günlük işe gidiş ve gelişe yeterliyken, Power modu en güçlü tepkiyi sağlıyor. Varsayılan ayar olan Hybrid modu ise size mümkün olduğunca konforlu ve verimli bir yolculuk sunmak için güç kaynakları arasından seçim yapıyor ya da ikisini birlikte kullanıyor.

    Yenilikçilik yoluyla performans

    Yeni S60'ta sunulan yenilikçi motorlar güçlü performansı düşük egzoz atığı ve yakıt tüketimiyle birleştiriyor ve böylece güç hissinin tadını sorumlu bir şekilde çıkarabiliyorsunuz. Motorların her biri dört silindirli ve en iyi tepki için turboya sahip. T6 motorda düşük devirde daha da güçlü tepki için bir kompresör de bulunuyor. Güç yumuşak vites değiştiren şanzımanlar yoluyla aktarılıyor; R-Design versiyonlarında direksiyon simidinde vites değiştirme kolları bulunan 8 vitesli Geartronic otomatik ya da altı vitesli düz şanzımanla.

    Hayat iletişimdeyken daha güzel

    Yeni S60 otomobilin iletişim özelliklerini kullanarak yolculukları daha kolay hale getiren, sürekli iletişimde kalmanıza yardım eden ve yolculuk sırasında sevdiğiniz müzikleri dinlemenizi sağlayan çeşitli özelliklerle sunuluyor. Her Volvo Cars yeniliği insanlardan ilham alarak tasarlandığı için, bu özellikleri kullanmak çok kolay.

    Ses alanında yeni bir deneyim

    Akıllı teknoloji ve mükemmel telefon entegrasyonu sevdiğiniz müzikleri ve yayınları yeni S60'ta çok rahat bir şekilde dinlemenize olanak tanıyor. Entegre Spotify uygulaması telefonunuzu bağlamaya gerek bırakmıyor. Apple CarPlay desteği bir Apple iPhone'u bağlamanıza olanak tanıyor ve Android Auto da destekleniyor. Otomobilin sezgisel kullanılabilen orta dokunmatik ekranı ya da basit sesli kontrolü, eğlence dünyasına erişiminizi sağlıyor. Sensus Connect paketi size çeşitli ek uygulamalara erişim olanağı sağlıyor ve Yeni S60'ınızda İnternet radyosu ve sesli kitapları dinleyebiliyorsunuz.

    Hayat daha da kolay

    Volvo On Call* uygulaması telefon, tablet ya da giyilebilir cihazınızı Yeni S60'ınıza bağlayarak hayatı daha az karmaşık ve daha zevkli hale getiriyor. Basit arayüz size çeşitli kullanışlı fonksiyonlar sunuyor, örneğin Yeni S60'ınızı önceden ısıtma ya da soğutma, kilitleme ya da kilidi açma ve kapalı bir otoparkta yerini bulma.

    Volvo On Call aynı zamanda kişisel asistanınız; randevularınızın ne zaman olduğunu, nerede olduğunu ve oraya nasıl gidileceğini size söyleyebiliyor. Bir SIM kartı kullanarak Volvo'nuzu İnternete bağlama olanağı sunduğu için, nereye giderseniz gidin, otomobilin içinde İnternete sahip oluyorsunuz.

    Powered by Bowers & Wilkins

    Bowers & Wilkins ses sistemi Yeni S60'ta sunulan en gelişmiş ses sistemi. Toplam gücü 15 hoparlör ile 1100 Watt. Üç farklı oda modu, Studio, Individual Stage ve Göteburg Konser Salonu, sesi müziğinize ya da ruh halinize göre ayarlama olanağı sunuyor. Paslanmaz çelikten hoparlör panelleri, Bowers & Wilkins logoları ve ayırt edici sarı hoparlör konileri gibi ayrıntılar özel bir görsel etki yaratıyor. Sistemde otomobilin gövdesine entegre edilen dışarıdan havalandırmalı bir subwoofer hoparlör içeriyor ve böylece daha hassas ve güçlü bas sesleri sağlayabiliyor.

    Harman Kardon Premium Sound

    Harman Kardon Premium Sound, 12 kanallı bir amfi üzerinden 14 hoparlör ile 600 Watt sunan net ve güçlü sese sahip yüksek kaliteli bir sistem. Ünlü ses markası Harman Kardon ile birlikte ve yenilikçi Dirac Unison yazılımı kullanılarak geliştirilen bu sistem her bir hoparlörün tepkisini hassas bir şekilde en iyi duruma getirerek otomobildeki herkes için güçlü bir ses deneyimi sağlıyor. Otomatik Düzey ayarı istikrarlı bir ses düzeyi ve yoğunluğu yaratırken, özel algoritmalar ses çıkışını dış gürültüyü telafi edecek şekilde ayarlıyor.

    Yukarıdan görünüm

    Yeni S60'ta sunulan 360° kamera otomobilinizi ve etrafındakileri büyük orta ekranda kuşbakışı göstererek park etmeyi kolaylaştırıyor. Sadece camları ve aynaları kullanarak görmenin zor olabileceği nesneleri ve araçları görmenize olanak tanıyor ve özellikle de dar yerlerden geçerken çok kullanışlı.

    Sürüşü daha az yorucu hale getiriyor

    Pilot Assist yoğun trafikte kullanımı daha az yorucu hale getirmeye yardım eden bir destek fonksiyonu. Bu yarı otonom sürüş özelliği aktif hız sabitleyici fonksiyonunu daha da ileri götürüyor; böylece öndeki araçla ayarlanan bir hız ve mesafeyi korumanın yanında, ayrıca sizi şeridinizin ortasında tutmak için direksiyona müdahale ediyor. Pilot Assist 130 Km/s'ye kadar hızlarda devrede ve yoğun otoyollarda kullanırken işinizi kolaylaştırıyor.

    Tasarımıyla daha güvenli

    Yeni S60'ı siz ve yolcularınız için güvenli bir yer haline getiren yenilikçi güvenlik özellikleri onlarca yıllık yenilikçiliğin sonucu. Güvenliğin temelinde otomobilin bütün yolcularını koruyan sert bir güvenlik hücresi bulunuyor. Öndeki ve arkadaki darbe emici bölgeler de bir çarpışma durumunda enerjiyi mümkün olduğunca dağıtıyor.

    Daha fazla görün, daha güvende olun

    City Safety, potansiyel tehlikeyi algılayarak ve kaçınmanıza yardım ederek Yeni S60'ın içindeki ve dışındaki insanları korumaya yardım eden bir Volvo Cars yeniliği. Radar ve kamera teknolojisi öndeki diğer araçları, bisikletlileri, yayaları ve büyük hayvanları hem gündüz hem de geceleyin algılıyor. City Safety yaklaşmakta olan bir çarpışmayı algılarsa sizi uyarıyor ve zamanında tepki göstermezseniz, otomatik olarak frene basarak çarpışmadan kaçınmanıza ya da etkisini azaltmaya yardım edebiliyor. Yeni S60'ta, City Safety ayrıca Direksiyon Desteği özelliğini de içeriyor ve bu sayede direksiyon manevrasıyla tehlikeden mümkün olduğunca etkili ve güvenli bir şekilde kaçmanıza yardım ediyor.

    Doğru yolda

    Yoldan Çıkma Önleme Sistemi, otomobilin kazara yoldan dışarı çıkması olasılığını azaltan Yeni S60'taki standart bir güvenlik özelliği. Bu yenilik, 65-140 Km/s hızlarda otomobilin istemeden yol dışına çıkmak üzere olduğunu belirliyor. Ardından, direksiyonu ve, gerekirse, fren desteğini kullanarak otomobili tekrar yoluna döndürüyor.

    Bunu destekleyen bir özellik de Yoldan Çıkma Koruma Sistemi. Otomobilin yoldan çıkması durumunda ciddi yaralanma olasılığını azaltmaya yardım ediyor. Bu yenilik yere sert bir şekilde çarpıldığında dikey hareketi emen darbe emici ön koltukları ve darbe olmadan önce sizi daha sıkı tutan opsiyonel emniyet kemerlerini içeriyor.



    YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60





    Yeni Volvo S60 sonunda tanıtılıyor. 20 Haziran çarşamba günü amerikada özel bir etkinlikte tanıtılacak olan araç hakkındaki haber aşağıdadır.

    Volvo, önümüzdeki hafta, Güney Carolina’daki Charleston üretim tesisinde düzenlenen özel bir etkinlikte yeni nesil S60’ı piyasaya çıkaracak.

    Bununla birlikte, yeni S60 ile ilgili detaylara gelmeye devam ediyor. R Design paketinde yer alacak T8 Twin Motor seçeneği de S60 ürün yelpazesinde yer alacak.

    Bu motor 394 HP güç ve 640 Nm tork üretiyor. Küçük bir elektrikli motorun da desteğiyle güç 409 HP’ye, tork ise 670 Nm’ye yükselmiş. Volvo motorda gerçekleştirilen güç yükselmesini yazılım ile sağlamış. Bu yazılım yükseltmeleri yakıt tüketimini ve emisyon performansını artırıyor. Ayrıca otomatik vites seçimini de iyileştiriyor.

    Beklendiği gibi, yeni eklenen hibrit aktarma organları sadece üçüncü nesil S60 ile sınırlı kalmayacak, Volvo da V60 ve XC60 SUV modellerinde de sunacak.

    Kaynak:auto motor & sport Türkiye

    YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60



    Volvo yeni nesil V60’ı Mart ayında Cenevre Motor Show’da sergileyeceğini açıkladı. Volvo V60’ın ardından ise yeni S60 sedan modelinin açıklanması bekleniyor.

    Cenevre Fuarı öncesi kış testi süreçleri sırasında görüntülenen yeni V60, kamuflajın üstünden görülebildiği kadarıyla ürün gamının en büyük Station Wagon modeli olan V90’la benzerlikler taşıyacak. Volvo’nun V60’ı tanıtmasının ardından kısa bir süre sonra da merakla beklenen yeni S60’ı vitrine çıkarması bekleniyor.

    Yeni Volvo modellerin altyapısını oluşturan SPA platformunun üzerinde yükselen yeni V60’ta da 2.0 litre hacimli dizel motorların yanı sıra 1.5 litre üç-silindirli benzinli motor ve buna ek olarak elektrik motorlarıyla güçlendirilmiş bir Plug-in Hybrid seçeneklerinin olması öngörülüyor. Ürün gamının zirvesinde ise Audi S4 ve Mercedes C43 AMG gibi modellerle rekabet edecek, 400 HP civarında güce sahip T8 PHEV motor olması bekleniyor.

    Donanım olarak, XC60’da da olduğu gibi Momentum, Inscription ve R-Design Pro paketleri müşterilerin beğenisine sunulacak. Volvo V60’ın tanıtımının ardından S60 modelinin de duyurulması ve iki modelin yılsonunda veya en geç 2019 başlarında satışa sunulması bekleniyor.


    [simage]https://store.donanimhaber.com/82/4f/a9/824fa93e842626f9740a2e7ba38a927a.jpg[/simage[simage]https://store.donanimhaber.com/34/0f/bc/340fbcdb582e057d626ff775d55c522f.jpg[/simageYENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60


    Volvo Cars, beş kapılı, D segmentindeki station modeli V60’ı tanıttı.

    İsveçli üreticinin CEO’su Hakan Samuelsson, yeni otomobille alakalı olarak şunları söylüyor: “Station aile otomobili sürücüsü, bizim işimizde nesillerdir önemli bir profil olmuştur. Şimdi V60, bu geleneği onurlandırıyor ve onu daha da ileriye götürüyor.”

    Yeni V60, İsveçli markanın hem iyi görünüme sahip, hem de gündelik hayata uygun pratik otomobiller üretme iddiasının ortaya çıkan son ürünü. Yeni V60, Volvo Cars’ın Ölçeklenebilir Ürün Mimarisi (SPA) üzerinde üretiliyor. SPA tabanlı Volvo V60, lüks bir iç tasarım, artırılmış iç hacim, ileri bağlantı özellikleri ve Volvo Cars’ın en son sürücü destekleme ve güvenlik teknolojileriyle yola çıkacak. ama aracın yenilenmesiyle ortaya çıkan bir gerçek var ki benzinli ve dizel motorlara göre en hızlı versiyonlar hibrit motorlu versiyonlar olacak. Volvo Cars’ın, 2019 yılından itibaren tüm otomobillerini elektrikli hale getirme politikasına uygun olarak, V60’da iki adet elektrikli hibrit motor opsiyonu bulunacak. T6 Twin Engine AWD olarak isimlendirilen plug-in hibrit model 340 HP güç üretirken, T8 Twin Engine AWD versiyonu 390 HP güç sunacak. Elektrikli olmayan diğer iki motor seçenekleri arasında ise T5 ve T6 benzinli motorlar ve D3 ile D4 dizel üniteler bulunuyor.

    Yeni V60, markanın “2020’den itibaren otomobillerimizde ölümlü kaza yaşanmayacak” iddiasının hakkını verecek şekilde bir dizi güvenlik sistemiyle de donatılıyor. 90 Serisi ve XC60’da yer alan ileri sürücü destek sistemleriyle birlikte V60 yollardaki en güvenli otomobillerden biri haline geliyor. Otomatik frenleme teknolojisi kullanan City Safety, olası çarpışmalardan kaçınmak için algılama sistemlerinden yararlanıyor ve sürücüye fren desteği sağlıyor. Sistem, ayrıca yayaları, bisikletlileri ve büyük hayvanları algılayan teknolojisiyle öne çıkmayı başarıyor. City Safety, dünyada bir ilk olarak karşıdan gelen çarpışmalardan kaçınmak için de otomatik frenleme özelliği sağlıyor. Sürücüye, iyi işaretlenmiş yollarda 130 km/h hıza kadar direksiyon, ivmelenme ve frenleme desteği sağlayan Pilot Assist System’in köşelerde dönüş performansı geliştirildi. V60’da ayrıca Yoldan Çıkmayı Önleme, Karşı Şeritten Gelen Araçla Çarpışmadan Kaçınma ve diğer direksiyon destekleme sistemleri de yer alıyor. Opsiyonel olarak sunulan otomatik frenleme özelliğine sahip Kavşak Trafik Uyarısı ise otomobilin içinde ve dışarıda yer alan yayalar için güvenliği daha da artırıyor. Volvo Cars’ın bilgi ve eğlence sistemi Sensus, Apple CarPlay, Android ve 4G ile tam uyumlu ve sürücünün her zaman internet üzerinden bağlı olmasını sağlıyor. Sistem, otomobilin diğer fonksiyonları, navigasyon özelliği, bağlantı servisleri ve diğer eğlence uygulamalarıyla birlikte tablet benzeri dokunmatik bir ekran üzerinden kontrol ediliyor.

    Pratik bir araç olmak bütün station wagon araçlarda olduğu gibi V60'da da ön planda tutulmuş. 529 litre olarak açıklanan bagaj hacmi bu bölümü, önceki nesilden 99 litre daha büyük yapıyor. Aracın boyutları da önceki nesille kıyaslandığında oldukça artmış görünüyor. Boyu 12.6 cm artarak 4635 mm'den 4761 mm'ye, genişliği 2.5 cm artarak 1825 mm'den 1850 mm'ye çıkmış. yüksekliği ise 5.7 cm azalarak 1484 mm'den 1427 mm'ye düşmüş. Dingil mesafesi 9.6 cm artarak 2776 mm'den 2872 mm'ye çıkmış. Aracın boyundaki ve dingil mesafesindeki artışın bagaj genişliğine ve arka diz mesafesine olumlu etkisi olmuş.

    Otomobilin ülkemizde ne zaman ve ne kadar fiyatla satışa sunulacağı henüz belli değil. Global pazardaki fiyatlarında ise %7-%10 aralığında bir artış meydana gelebilir.


    YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60YENİ VOLVO V60 / S60



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 21 Haziran 2018; 13:10:1 >



  • Tanıtımdan sonda ayrıntılı olarak bakmak lazım, benim asıl merak ettiğim model XC40. Sitede bilgileri var ama 1.5 T3 motor bilgisi henüz yok, fiyat bilgisi yok ayrıca inceleme yazılarında bahsedilen hibrit modeli gelecek mi onun bilgisi de yok. Duyumu olan var mı?
  • vedat.ersin kullanıcısına yanıt
    XC40 ile ilgili ne fiyat ne de hibrid model bilgisi yok. t3 motor ise ilerleyen zamanlarda gelecek. ilk etapta sadece 2 litre dizel ve benzinli motorlarla satışa sunulacak.
  • yeni s60 v60 segmentinin üstünde konfor ve kaite vaad edeceğe benziyor spa platformu gerçekten çok başarılı d sınıfından ziyada e sınıfına göz kırpan bi model olacak gibi 1. nesil s60 gibi
  • xc40 için T3 gelecekmiş ama hybrid için kesin bi şey yok.
    Ama fiyatların 200 binden aşağı olmayacagı kesin.

    Bu arada 6. resimde adam el hareketi mi yapmış?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

    xc40 için T3 gelecekmiş ama hybrid için kesin bi şey yok.
    Ama fiyatların 200 binden aşağı olmayacagı kesin.

    Bu arada 6. resimde adam el hareketi mi yapmış?


    Herifte de ne parmak varmış öyle tatlı kaşığı gibi 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfsaneFocus kullanıcısına yanıt
    Hiç dikkat etmemiştim. gerçekten de el hareketi yapmış. resim çekildiğini fark edince kendince tepki göstermiş galiba.
  • S60 Avrupada az sattığı için öncelikle wagon kasayı tanıtacaklar. Sedanı pekin fuarına saklıyorlar muhtemelen. Mantıklı hamle.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Volvo yakın zamanda dünya genelinde üç önemli fuara katılacağını açıklamıştı. bunlar detroit, cenevre ve iki yılda bir dönüşümlü yapılan paris-frankfurt otomobil fuarları diye biliyorum.

    Bence S60 ekim ayındaki paris otomobil fuarında tanıtılır ve arkasından satışa sunulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 30 Ocak 2018; 11:42:11 >
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Frankurt ve parise degil pekine katiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu thor çekici olayı aracın çehresini değiştirdi, eski kasalarında hiç sevmezdim farlarını, şimdi bu araç oldu işte, alınır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da cok sevdigim V60`mi degistirme sözlesmesini yaptigim güne denk gelmis bu haber.Yeni haliyle eminim cok daha sevilecektir.
    https://store.donanimhaber.com/5e/e8/af/5ee8afc5f18ba66c1fd17075e3d39ed2.jpg

    YENİ VOLVO V60 / S60



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 30 Ocak 2018; 15:18:13 >
  • vedat.ersin kullanıcısına yanıt
    http://prntscr.com/i7n59d
    hybrit modeli sonbahara dogru gelecek bu dedigim EU icin gecerlidir TR'ye ne zaman gelir bilemem.
    Saygilar.


    edit: 0.100 = 7.8 sek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar2 -- 30 Ocak 2018; 16:56:37 >
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.

    O zaman s60 ı nisan ayında görebiliriz.
  • Umarım Türkiye için de bir çalışma vardır. Ciddi olarak düşündüğüm bir model, bilgi için teşekkürler.
  • BTC değerlenirse, Allah nasip müesser ederse V40 almayı düşünüyorum, o arka detay benim çok hoşuma gidiyor. Volvo gerçekten harika bir araba. Zengin olsam eminim S90 ya da XC90 alırdım. O XC90 nedir öyle arkadaş, 3+1 ev gibi. Allah gönlünüze göre versin.

    Clio'Ya istenen fiyatlara bakınca Volvo'ya kızamıyorum
  • Nargile paket arkadaşların eline düşmez umarım
  • alik01 kullanıcısına yanıt
    Düşmez bence. o tipler genellikle bmw ve mercedes tercih ediyorlar. volvonun kendine has bir müşteri kitlesi var.
  • alik01 kullanıcısına yanıt
    Volvonun sunduklari bmw ye mercedese gore cok sofistike seyler o yuzden ben o kitlenin volvoyu sevebilecegini zannetmiyorum. Misal 850 t5 ler s80 t6 lar s60 r lar falan doneminin premium spor araclarina kafa tutabilecek araclardi hatta ustun olduklari cok nokta vardi ama kullanici kitlesi hep elit insanlar olmus apaci kilikli herifler tercih etmemisti bunda volvonun araclari konumlandirdigi sinifinda cok buyuk onemi var misal



    Mk1 s40 d segmentiyken birinci nesil s60 e segmentine yakin olarak uretildi rakiplerinin boyutlari artinca s60 rutbe dusurek d segmentine inince mk2 S40 icin c ile d arasinda d sinifina yakin bi arac ortaya cikmis oldu ama butun otoriteler s40 ve s60 i d segmenti olarak goruyor volvo tam siniflari oturtunca s40 in uretimini durdurdu sinifina gore yaptiklari takdire sayan s40 in s60 in satislarini kesmemek icin yapilan bi hamle olarak kaldi volvodaki bu segment kargasasida standart musteriye hitap etmeyince dogal olarak marjinal insanlarin tercihi olan bi marka olarak kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polestar191

    Volvonun sunduklari bmw ye mercedese gore cok sofistike seyler o yuzden ben o kitlenin volvoyu sevebilecegini zannetmiyorum. Misal 850 t5 ler s80 t6 lar s60 r lar falan doneminin premium spor araclarina kafa tutabilecek araclardi hatta ustun olduklari cok nokta vardi ama kullanici kitlesi hep elit insanlar olmus apaci kilikli herifler tercih etmemisti bunda volvonun araclari konumlandirdigi sinifinda cok buyuk onemi var misal



    Mk1 s40 d segmentiyken birinci nesil s60 e segmentine yakin olarak uretildi rakiplerinin boyutlari artinca s60 rutbe dusurek d segmentine inince mk2 S40 icin c ile d arasinda d sinifina yakin bi arac ortaya cikmis oldu ama butun otoriteler s40 ve s60 i d segmenti olarak goruyor volvo tam siniflari oturtunca s40 in uretimini durdurdu sinifina gore yaptiklari takdire sayan s40 in s60 in satislarini kesmemek icin yapilan bi hamle olarak kaldi volvodaki bu segment kargasasida standart musteriye hitap etmeyince dogal olarak marjinal insanlarin tercihi olan bi marka olarak kaldi

    İşte gerçek bir Volvocu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.