Şimdi Ara

PS4 CE-33987-0 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3 gündür bu uyarı yüzünden psn e giriş yapamıyorum başta saldırı falan yüzünden oluyor sanmıştım ama herkes girebildiğine göre sıkıntı bende diyip modemi falan resetledim, önerilen bütün ayarları denedim port açtım, farklı MTU lar girdim ancak ne yaptıysam kablolu veya wifi den playstation network giriş başarısız diyor ancak nat tipi 2 veya indirme hızları olması gerektiği gibi. Modemi güncellendim fabrika ayarlarına tekrar döndürüp tekrar kullanıcı adıyla giriş yaptım ama nafile ISS ise türknet olduğu için adamlara da ulaşamıyorum sorun kaydı oluşturuyorum düzelttik diyorlar ama düzelmiyor. Telefonun internetiyle ya da komşunun internetiyle girebiliyorum. Nasıl çözebiliriz bu sorunu ?



  • Sabir IP mi kullanıyorsunuz? Sadece IP ye özgü bir problem gibi anlattığınız durum. Eğer sabit IP li paket kullanıyorsanız TÜRKNET'i arayıp Değişken IP li net kullanmak istediğinizi söyleyin.
  • Türkneti arayamıyoruz işte hocam sorun orda adamlar canlı desteği kaldırmışlar mesaj atıyoruz ilgilenen yok. Komşunun emanet modemiyle denedik o zaman oldu ama benim modemim niye durduk yere çalışmamaya başladı onu anlayamadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu hortlatalim.

    Ne denediysem olmuyor benim de PSN network e baglanamiyor 2 gündür. Turknete kayıt açtık benden ping ve tracert testi istediler makine nereye bağlanmaya çalışıyor modem üzerinden bulup yaptım gönderdim bakalım ne diyecekler. Her ay bir sorunla uğraşıyoruz.

    Evde kaldık oyun oynayamiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.