Şimdi Ara

iPhone 6 iOS 11 Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Sorunumu oldukça kısa ve öz bir şekilde dile getireceğim kimsenin vaktini çalmamak adına.

    Cihaz: iPhone 6 (Kardeşimin sıfır alıp kullandığı Türkiye cihazı, 2,5 yıllık bir cihaz, son 8 aydır yan sanayi ekran ile kullanılıyor. Ben kullanmaya başladığımda iOS 11 güncellemesi yapılmıştı.)
    Şu anki iOS Sürümü: 11.2.2

    Bataryasını 3 kez değiştirdim; 2 tane Deji, 1 tane de orijinal Apple bataryası olduğu iddia edilen bir batarya takıldı. Sorun devam ediyor. Eski bataryasını değiştikten sonra cihaz ciddi bir şekilde hızlandı ancak orijinal pili ve yeni aldığım bataryaların hepsi çok hızlı tükeniyor. Öyle ki, gece %100 dolu şekilde uçak moduna alıp masaya koyduğum telefonu sabah %30'larda görüyorum. Son aldığım bataryada %30'larda kapanma problemi de mevcut. Deji marka olanlar %1'e kadar düşüp öyle kapanıyor.

    *Cihazı komple sıfırlayıp hiçbir uygulama yüklemeden, arka plan yenilemesini, konum servisini, icloud yedeklemesini kapatıp yine uçak moduna alıp %100 şarj ile gece bırakıldı. Sabaha yine %20-30'lara düşüyor.
    *Sim kart çıkarılıp denendi, yine aynı.
    *Yan sanayi ekran mı çok güç tüketiyor diye düşündüm, %70'deyken ekranı komple söküp telefonu çalıştırdım, sabah uyanıp ekranı taktığımda %3 şarjı kalmıştı.
    *Bir kısa devre mi söz konusu, bir güç sızması mı var diye düşündüm, telefonu %80'de komple kapatıp sabah tekrar açtım, pil yine %80'deydi.


    Şu noktada cihazla ilgili sıkıntının ne olduğunu çözebilen, fikir yürütebilen varsa konuya cevap yazmanızı bekliyorum. Geriye bir tek iOS 11'in berbat optimizasyonu kalıyor, siz ne düşünüyorsunuz?







  • hocam tamamen sahte batarya kaynaklı bir durum. imkanınız varsa hazır apple zorlu da bataryalar 139 tlye inmişken gidin hemen değiştirin hem performans artar hemde 2-3 yıl daha kullanırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Apple ile daha önce görüştüm, cihaza yetkisiz müdahale yapıldığı için ücretini ödesem bile batarya değişimi yapmıyorlar.
  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt
    böyle olduğunu bilmiyordum para ile her koşulda değişim yapılabileciğini zannediyordum.Bu kıymetli bilgiyi paylaştığınız için sağolun hocam ☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimdeki ip6 yı deji batarya ve iOS 11 ile kullanıyorum bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamıyorum telefonunuzda bir sorun olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iOS 11.2.2 de isen eğer hemen Sürüm değiştir bende de 6s plus telefon vardı iOS 11.2.2 de telefon %20 de kapanmaya başlamıştı kapanıp açılıyordu 11.2 ye geçtim Sorun ortadan kalktı bilgin olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.