Şimdi Ara

Ekranda Mavi çizgi ve Win güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba

    yaklaşık 6 ay önce başıma gelen ve bugün çözüme ulaştırdığım bir konu hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum.

    Öncelikle pc: Asus n56vz s4283H win10(ent.)

    yaklaşık 6 -7 ay önce win cur. büyük güncellemesi yaptım. Ardından pcyi kapattım ve açtığımda ekran sarıya yakın , sol tarafta mavi bir çizgi ve ekran kötü gözüküyordu. İnternetten araştırma yaptım ve her yolu denedim , en son asus servisini aradım ( garantim bitmişti.) ve bana 450 liralık yeni ekran ücreti çıkarttılar.

    Evde steelseries klavye kullanıyorum ve onda da yeni win. güncellemeleri ile kafayı yemişti çözüm olarak ürünü pcden tamamen kaldırıp yeni yükleme yapmak gösteriliyor. Denediğimde klavye düzeldi. Aynı mantık malesef monitör için de geçerliymiş.

    ha bunu ben hem monitörü söküp geri taktım hem de ekran kartı ve diğer ekranla ilgili ne varsa hepsini geri yükleyerek yaptım. Bence monitörü söküp geri takmak düzeltecektir ancak windows ile bağlantısını pek çözemedim. Sizde de böyle bir sorun varsa pc nin monitör bağlantısnı çıkartıp geri takmanızda fayda olacaktır.

    dediğim gibi internette benim bu sorunumun herhangi bir çzöümü malesef yoktu , baya da eski pc, ama bu yolla işim çözüldü.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.