Şimdi Ara

Otobüste koltuğumu yatırmamı engelleyen elemanla kavga ettik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gebze Edirne arası yolculuk yapıyorum arkadaşlar.Otobüs Bursadan kalkmış normalde 6da gelmesi gereken otobüs 7de anca geldi dondum tabi otogarda beklemekten.Sonra bindim işte otobüse oturcağım koltuğa doğru ilerledim tam oturacağım sırada arkadaki adamın pis pis baktığını fark ettim neyse geçtim koltuğa.Gündüz de çok yorulmuştum iş güç bir de belimi ağrıtmışım biraz, koltuğu az yatırayım dedim vakit geçsin diye de Tvyi açtım.

    Arkamdaki eleman dürttü kolumu yine o pis bakışla koltuğunu kaldırır mısın dedi ben de rahatsız olduysan sen de yatır birader dedim,arkamda çocuklu bayan var yatırmam hem zaten gece yolculuğu değil uyumuyoruz da herkes normal olarak gidiyor dedi.
    Ben de uzatmamak için koltuğumu yatırma hakkım olduğu halde tamam tamam amma nazlı çıktın sen de dedim bu da sinirli şekilde ne nazlısı kardeşim babanın otobüsü değil yayıla yayıla gidesin yapman gerekeni söylüyorum dedi

    Sonra tartışmaya başladık kalk 2 tane yersin suratına oturursun diye tehdit etti beni ordan muavin geldi tartışmanıza gerek yok boş koltuğumuz var yapmayın dedi,ben de götürün bunu elimden bi kaza çıkacak dedim.Bu kalktı muavine şu kırodan kurtalayım boş yeri göster dedi söylene söylene gitti.Ben de rahatladım tabi bu gidince indirdim koltuğumu da

    Böyle tiplerden maalesef ülkede çok fazla var herkese karışıyorlar tahammülsüz ve benciller sonra kendilerine laf da ettirmiyorlar tabi.



  • Burda bencil olan sensin ama neyse.
  • Hocam adamın muavine söylediği laflarda çok haklı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trolmüsün bilmiyorum ama insanların karşılıklı saygı göstermesi gereken durum, sende karşındaki de haksız. Ha yatır yatırma demiyorum, sen yarım yatırısın arkadakini rahatsız etmemek için arkadaki eleman laf ederse söylersin zaten yarım diye inatlaşırsa indirirsin kucağına kadar. Ama tamamen indirirsen anlını öpebilirler (o koltuk o kadar yatabiliyor evet) ne dese haklı karşılıklı saygı. babanın otobüsümü dediğinde deseydin ya para verip bindim o koltuk Edirneye kadar benim diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda haklı olan karşı taraf birader.Adam bide "arkada çocuklu bayan var" demiş yani empati kurabiliyor..Sen bencillik yapıp kendini düşünmüşsün.Herkes ikibüklüm gidiyor..Sen arkaya itsen o arkaya itse sıkışa sıkışa gidicek öyle.Sonuçta standart hepsi genelde dar oluyor zaten..Bende yolculukta,senin gibi kendini düşünenlere gıcık oluyorum.

    Edit:Trollmüssün.Orj konuyu şimdi gördüm.Ama olsun bu şekilde düşünen tiplere hitaben post dursun burda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 15 Ocak 2018; 1:15:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüste arkamda biri yoksa yatırırım diğer zamanlarda asla yatırmam. Çünkü arkadaki insan rahatsız oluyor ister istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de haklıymış gibi konu açmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TommyVito kullanıcısına yanıt
    Koltuğumu yatırma hakkım yok mu tabi konu açıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turizm sektöründe çalışıyorum. Koltuk yatırma ve bu koltuk senin yok öteki benim kavgalarını duyunca kaçarak uzaklaşıyorum.
    İnsanlar otobuste yatmak uzanmak çıplak ayakla koridorda koşmak ve en arka koltukta kimse yokmuş gibi sevgilisiyle sevişmek istiyor.
    Bunları elbette yapabilirsin ama kendine bir otobus satın alman yada kendi arabanla gitmen gerekiyor.
  • Ha unutmadan konuyu açan arkadaş ve benzerleriyle hergün muhatap oluyoruz. 30 40 lira para veriyorlar sankı otobusu yazaneyi soforu hostu satın aldıklarını sanıyorlar.
    Bide bu ben haklıyım para veriyorum deyip takındıkları anlayışsız tavırları yok mu inşallah metroya binersinizde host arkadaşlar o koltugu yatırıp size ikram yaparlar
  • Başka bi konuya atıf yapmış. Bi arkadaş böyle bi konu açmıştı dün. Ağır trol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu okuduktan sonra hızlıca en aşağı indim, tam hızlı cevap kısmından yardırmaya başlıyordum ki bunu gördüm. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.