Şimdi Ara

CRYPTERRA MİNİNG PONZİDİR dikkatli olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bende donanımhaber eksisozlukteki reklamlarınız ve övmeleriniz sayenizde crypterra yatırdım. yatırmaz olaydım 2 bin tl ile baslıyayım dedim btc yi gonderdim..hasrate i hesabıma aktarmadılar

    10 gundur yatırdıgım btc karsılıgı gücün hesabıma yatmasını bekliyorum..ticketlarıma cevağ vermiyorlar. sanırım ticket açma yetkimide kaldırmıslar tam açarken son aşamada hata veriyor..böyle lanet ponzi bir sitedir kendileri. evet para alabilen vardır ama yabancı forumlarda benim yasadıgımı yasayan 100lerce kişi var. daha ilk yatırmada bile boyle sorunyasanıyorsa vay halimize

    edit: özel mesaj yoluyla ; istenen btc miktarı yollarken ücreti gonderdiğiniz wallet içinden kesince boyle sorunlar yasandığı söylendi. gonderdiğim miktarla ücreti içinden kesmişmi diye kontrol ettim. yok ne yazıyosa okadar yollamısım. ücret dısından yani arkadaslar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 12 Ocak 2018; 20:40:28 >







  • Hashflare e göre kar marjının çok farklı olmasından bir sıkıntı çıkacağı belliydi. Umarım sorunu çözebilirsiniz..
  • Genesis mining hariç hepsi ponzi bana göre.onlar da limitli sözleşme satıyorlar o yüzden güveniyorum.uzun zamandır hasflareyi de takip ediyorum bana göre bi süre sonra patlayacak.bu cloud mining olayında sınırsız sözleşme satamazsın satarsan mining yapmadığın ortaya çıkar.Çünkü senin mesela 1 cihazın var ve 10 mhs gücün var gücünü 10 kullanıcıya 1 mhs olarak satarsan gücünü bitirmiş ve stoğunu eriştmiş olursun ama genesis harici siteler uzun süredir hashrate satıyorlar bence bu imkansız anca çok büyük bir işletme lazım fabrika gibi ve koydukları fotolarda üç beş rig var hiç güven vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTC DANIŞMAN -- 12 Ocak 2018; 15:57:10 >
  • BTC DANIŞMAN kullanıcısına yanıt
    hashflare da 1 yıllık sözleşme yapıyor diye biliyorum.
  • Storm_Wind kullanıcısına yanıt
    Evet 1 yıllık yapıyorlar ama sınırsız stok.6 aydır takip ediyorum hiç bitmedi stokları.milyon kullanıcımız var diyorlar o kadar insana hashrate sağlamak için devasa tesis lazım.
  • hashflareden odeme alınıyor en azından ödeme alanları gordum cryteramıdır nedır her ne haltsa hıc yabancı sıtelerden arasıtırmadınızmı bas bas bagırıyorlar scam dıye hatta burda bırının konusuna yazmıstım ben info larıda resımlerıde calıntı diye bir yere para yatırcaksanız öncelikle bir arastıralım arkdaslar

    cok zor degıl crypterra comments yaz turkceye cevır sıteyı anla ingilizcede sart degıl
  • illa madencilik yapacaksanız türkiyede bir türk firmasıyla yapın derim.

    geçen bir yerlerde görmüş ve sitelerine girmiştim s4mining.com yada net. tam hatırlamıyorum.

    fiyatları belki genesis ve hashflareye göre yüksek, ama kontratları 3 yıl.

    en azından bir yamukluk olduğunda hakkınızı aramanız daha kolay. dikkat edin kesin alırsınız veya bunlar da ponzidir veya değildir demiyorum. tavsiye de etmiyorum. dilenci gibi refli linkte vermiyorum çünkü zaten kendimde bu oluşumda yokum.

    sadece böyle bir seçenek olduğunu söylüyorum. bakar eder inceler kararınızı kendiniz verirsiniz.

    adettendir YTD.
  • Bu cloud işi zaten aklıma mantığıma yatmıyor. Ulan adam zaten elindeki makinayla o kadar kazanıyorsa sana neden ihtiyacı olsun ki? Mesele de buradan çıkıyor, mining yapacaksan ya adam akıllı asic alacaksın ya da rig kuracaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onixo

    Bu cloud işi zaten aklıma mantığıma yatmıyor. Ulan adam zaten elindeki makinayla o kadar kazanıyorsa sana neden ihtiyacı olsun ki? Mesele de buradan çıkıyor, mining yapacaksan ya adam akıllı asic alacaksın ya da rig kuracaksın.

    mantığı şu adam 1 makinayla baslıyor mesela parası yok adamın sen parasını veriyon o makinayı kiraliyon adan senin paranla başka makina alıyor başkasına kiralıyor derken devam ediyor böyle 1 sene sonra kontratında bitince makinada adama kalıyor adam istediği gibi makinayı tekrar kiraliyor.
  • Siteleri komple uçtu şuanda paramı hala alamadım bakalım umarım geri gelir. son 4 para çekişimde bir problem olmamıştı.
  • 8 saat önce ''bir kaç saat sonra yeniden faal olacağız'' demişlerdi.

    ama hala olamadılar.
  • Gecmis olsun arkdaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: max0007

    8 saat önce ''bir kaç saat sonra yeniden faal olacağız'' demişlerdi.

    ama hala olamadılar.

    az önce baktığımda site faal. giriş yapılıyor.

    daha patlamamış gibi duruyor.

    hesaplara btc veya diğer cc'leri sorunsuz yatırıyor mu onu bilmiyorum.
  • arkadaslar site facebooktan acıklama yapmış..hacklendirk falan demişler..1000 usd ustu yatıranlrın paralarını iade edeceklermiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.