Şimdi Ara

Kuzenim lüks arabası olmazsa ölecek hastalığına yakalanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu nasıl bir mantıktır benim aklım almadı, mantıklı bir cevap verebilecek olan var mıdır?

    Adam 2 yıllık evli, çocuğu var. Evlendikten 3-4 ay sonra 1200 lira kira ödeyemediği için ailesini alıp baba evine yerleşti.

    Buraya kadar herşey normal, insanlık hali olabilir.

    Aynı adam geçen sene düğünden kalan altın, para, birikmiş ne varsa verip sıfır leon aldı 85 lira gibi bi rakama.

    Hadi buda normal tercih meselesi diyelim.

    Baba evine getirirken karısına 2-3 yıl birikim yapıp,arabayıda satıp kendi evimizi alırız demiş.

    Şimdi ise ben başka araba alıcam 100 bine diyor. Tabi kadıncağız delirdi. Boşunamı oturduk bu kadar ailenle aynı evde diye.
    Ve sırf araba sevdası için tekrardan kiraya çıktılar.

    Güya konuşayım ikna edeyim dedim. Oğlum 20-25 liralık bi araba al, ev daha önemli, durumun belli imkanların belli kime neyin havasını atıyosun sen hala dedim ama yok... Adam resmen kirada oturucam ama arabamı sattıramazsınız, ya bunu kullanıcam yada model yükselticem diyor başkada birşey demiyor.

    Abi nası bi kafa yapısıdır bu ya? Bir araba senin ailenden, çocuğunun geleceğinden, yıllarca boş yere kira vermekten nasıl daha önemli olabilir?
    Kendini arabayla, telefonla, kıyafetlerle olmadığın biri gibi, zengin biri gibi gösterme hastalığı nedir?







  • İnsan hayret ediyor gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç kuzeninde değil ki, öncelikle onunla evlenen kadında. Evlenmeden önce illaki az çok tanımışlardır birbirlerini. Hiç mi kafası basmamış bu hava gazından koca olur mu diye.

    Şimdi hep böyle. Bakıyorum facede instagramda ellerde iphonelar, sürekli lüks görünümlü mekanlarda yer bildirimleri, ''yaşıyoruz bu hayatı'' hesabı. Yanlışlıkla etekler pantolonlar düşse donlar yırtık he :)

    Bizim şirkette bi kız var. Tipi görseniz dersinizki cebinde en az 5 binle geziyor. Elden iphone aasla düşmez. Değişik kıyafetler, kürk gibi şeyler falan sosyetik sosyetik dolanır ortalıkta. Geçen gün şirketteki atm den para çekerken tam arkasına denk geldim. Göz ucuyla baktım acaba diyorum 2 bin mi çekecek 3 bin mi.
    Kız eksi hesaptan 10 lira çekti gitti.

    Daha da fazla konuşmaya gerek yok.
  • herkes böyle maalesef. ARABA ve TELEFON Türkiye'de statü simgesi yoksa bu kadar zamlara,vergilere rağmen bu kadar satış rakamları normal mi?

    Ayrıca insanlar evleneceği kişiyi iyi seçemiyor,o yüzden boşanma oranları bu kadar yüksek.Sevgili iken kişinin sizin hoşunuza giden özellikler evlenince hoşunuza gitmeyebiliyor.Evlilikle beraber sorumluluklar geliyor,Mantıklı olmayan uçarı kaçarı bir birey evliliği yürütemiyor.
  • E bu kadınla adam hiç mi gelecekten konuşmadı ? Ne yaparız ne ederiz diye ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine acımayana, acınmaz. Bırakın ne hali varsa görsün. O evlilik de çok uzun sürmez bu kafayla. Bebek de anneye kalır. Mis. O da sürünsün bu hayatta. Kafaya bak yaa. O arabanın kaskosu, sigortasını nasıl ödüyor acaba?
  • aylık 9bin küsur gelirim var, ev kendi evim kira ödemiyorum, bindiğim araba 10bin tl hasar kayıtlı 2.el 1.3 mj 2013 punto,, arkadaşlar dalga geçiyor, bir kısmı gizlice acıyor ama ben gülüyorum, çünkü bu ülkede arabaya verilen paraya acıyorum
  • Zaten araç masrafları yüzünden bu durumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.