Şimdi Ara

Buderus kombi sicak suda 3A arizasi veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a. arkadaşlar
    Marka:. Buderus hermetik u062 kombi
    1- sıcak su açtığımda bir soğuk bir sıcak akıyor. Kombude sürekli cik cik cık ateşleme sesi geliyor ve bacadanda fazla miktarda duman bir çıkıp bir duruyor.1 dk sonra dizzzt sesiyle 3A arızası verip duruyor. 3A arizasindan 2 dk sonra kendiliğinden yeniden ateşleme sonrası yaniyor ve tekrar yukardaki şekilde çalışıp 3A kodunu verip duruyor.
    2- petekleri sorunsuz isitiyor. Fakat burdada enteresan şekilde kombi petekleri ısıtıp dinlenmeye geçtiği anda 3A koduna geçiyor otomatik ve 2-3 dk sonra yeniden alev alıp petek ısıtma moduna geçiyor. Yani petek isitmada da 3a kodu var ama buna rağmen normal ısıtmaya devam ediyor.

    Muhtelemel arizalar neler olabilir. Yetkili servis kombinin içini açmadan dışardan arıza durumuna bakarak kart arizasi dedi. Çok para tutuyor durumum yok. Kendim neler yapabilirim. Mesela fani ve bacayı temizlesem bir sonuç elde edermiyim..Geçen yıl fan degitirildi.
    Sağolun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 12 Ocak 2018; 1:0:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sorunun sebebi belli oldumu hocam
  • admyzc A kullanıcısına yanıt
    Kart arızası.tamir ettik düzeldi. Şimdi de başka sorun çıktı sanırım yine kart arızası.:) buderus a güvenip aldık.kartı sürekli bozuluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba internette araştırırken sizin konunuzu buldum.Yaşadığınız aynı sorunu bende yaşamaktayım.Kart arızasını nasıl çözdünüz. Anlatabilir misiniz.Şuan ne yeni kart alacak veya kombi değiştirecek durumumuz yoktur. Bu konuda bilgi verebilirseniz memnun kalırım.

  • xx0606xx X kullanıcısına yanıt

    kartınızın tamiri mümkün

  • Ben kayserideyim. bu kartın tam olarak neresi tamir oluyor.Bir bilgim olursa ona göre tamir için kime götürmem gerekiyor. Elektironikçiye filan mı veya kombicilere mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.