Şimdi Ara

Tomorrowland 2018 gitmeyi düşünenleri konuya davet ediyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • (İlk konumuz off-topic'e açtığımız için silinmiş. Yeniden açıyorum)

    Merhaba arkadaşlar ,

    Bu sene tomorrowland'e gitmeyi planlıyorum. Benim gibi ciddi düşünen arkadaşlar konu altına yada PM den bana ulaşsın whatsapp dan grup kurduk ekliyim görüşelim bu konu hakkında fikir alışverişi yapalım. Benim gibi kararını vermiş arkadaşlar varsa beraber bile gidebiliriz. Bugün 17:00'de bilet satın alabilmemiz için ön kayıtlar açıldı. Ben hemen 2 adet hesap açtım. Aşağıdaki linkten sizlerde ulaşabilirsiniz. (bilet alabilmeniz için hesap almanız şart)http://register.tomorrowland.com/

    Ön kayıt yaptıktan sonra biletlerin satış tarihini beklememiz gerekiyor.

    Festivale gidebilmemiz için Schengen vizesi almamız gerekiyor. (Belçika Schengen ülkesi) Bu hafta vize konusu ile ilgili detaylı bilgi almak adına Belçika Konsolosluğuna gidip yetkililerle görüşeceğim. Gelmek isteyen İstanbul'daki arkadaşlarımızla beraber gidebiliriz. Yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa çok sevinirim.

    Şuanki döviz kuruna göre kaba taslak bir hesap yaptım.

    Bilet : Henüz satışa çıkmadı. Tahmini fiyat 1000 - 1100 TL ( Tomorrowland'e en muadil olan ultra europe'un bilet fiyatı şuan 149 euro )
    Vize işlemleri : 350 TL
    Dreamville Kamp Alanı : 350 TL
    Gidiş Dönüş Uçak Bileti : 1000 TL

    Festivalde yapılacak harcamalar hariç bu şekilde tahmini 2800 TL civarı bir tutar çıkıyor. Bende çok net bilgi sahibi değilim. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltebilirler.

    Teşekkürler , iyi forumlar.







  • Merhabalar..

    Tomorrowland’e şiddetle gitmek istiyorum aslında, dolar yükselmesine rağmen pre-sale ve sale’dan alamayıp viagogo’dan almayı düşünecek kadar.. geri dönüş yapabilirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.