Şimdi Ara

Balzamik Sirke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ne zamandır ortamlarda falan övülen balzamik sirkeyi ilk kez deneme fırsatı buldum. Aldığım sirkenin markası kavaklıdere. Bu markanın zaten hiçbir ürününü sevmezdim ama bizim buradaki tek market olan gimsada adam gibi bir marka olmadığı için bir alıp deneyeyim dedim.

    Beyler sanırım bu kadar övülen balzamik sirke bu olmamalı. Zaten su gibi kıvamı. Ben daha kıvamlı olduğunu düşünüyordum. Açıp kokladım ve kokusu bildiğiniz üzüm sirkesi. Tadı ise neredeyse boğuyordu beni. Nar ekşisi gibi tatlı ekşi bir şey bekliyordum. Ancak bildiğiniz üzüm sirkesi. Çok çok çok az bir tatlılık var ve üzüm sirkesinin leş kokusunun arkasından da başka daha kötü bir koku geliyor.

    DH gurmelerine sorum bu kadar övülen balzamik bu mu? Gidip başka bir markadan almaya değer mi? Değerse hangi markayı alayım.

    Balzamik sirkesi istina olmayan bu markadan ise kesinlikle hiçbir şey almayın. Hayatımda bu kadar kalitesiz ürünler görmedim. Yahu bir de gurme seri diye çıkartmışlar. Yaptığınız şeyin tadına hiç mi bakmıyorsunuz siz?







  • Balzamiko?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerelerde satılır iyisi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.