Şimdi Ara

NVIDIA'nın GeForce Now oyun akış hizmeti ücretsiz beta olarak kullanıma açıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
5
Favori
14.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bugün test ettim. 16mbit internetle 720p 30fps verebiliyor. 720p 60fps için 20mbit 1080p 60fps için 50mbit gerektirdiği açıklanmış. şu an gta v'i desteklemiyor. parası olmayan kullanıcıyı yüksek konfigirasyonlara alıştıracak sonrasındada tam makine aldıracaktır. nvidia bindiği dalı kesmez.
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    aracı perakandeci karı, işçi maaş sigorta,depo,paketleme, rma vs. giderleri,vergiyi çıkar. Etkin donananım kaynak kullanımı , nvidanın steam gibi oyun mağazası olduğunu düşün oyun satışı getir. Sony gibi oyun dahi yaptırmaya başlar.
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    aslında kartı satarken başkalarıda kazanıyor şimdi sadece ödemeyi direk olarak nvidia yapacağız buda gerçektende çok ucuza oyun oynanacağı anlamına geliyor 0.1$/h gibi bir değerde olursa HD işte o zaman işi alıp götürür bu NVIDIA...
  • Ulan Google stadiaya laf edenler konu Nvidia olunca ove ove bitiremiyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nvidia physx ilk çıktığında geleceğin teknolojisiydi ne oldu. amd karşılık bile vermedi şu anda durumu belli. nvidia rtx çıkardı geleceğin teknolojisi dendi okadar ballandıra ballandıra anlatıldı şu an amazonda en çok satan ilk üç kart rx 570 ikincisi gt 710 üçüncüsü rx 580... rtx 2070super 4ncü. rtx ilk başladığında burdada büyük furyaydı şimdi kimsenin umrunda değil. nvidia'nın oyun platformu nvidia shield zaten vardı nvidia tegralı android tabletlerde bu grubun içindeydi. zaten nvidiaya özel oyun çıkıyordu ve çıkıyor.

    benim yazdıklarımda doğru olmayada bilir aslında kendimde doğmamış çocuğa don biçiyorum. yorum yapmak için erken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 11 Şubat 2020; 21:33:16 >
  • Takipteyiz hocam şahsi fikrim gercek oyuncularin tad alamayacagı yönünde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hızlı tepki veriyor olması lazım ki bu sistemin işliyor olması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geforce now konusu konuşulan muhabbete bak.Konuyu baltalamayalım lütfen.
  • Rockstar Games ve dahada artarak birçok büyük firma; oyunlarını ya Gnow üstünden oynanmasına izin vermiyor yada kaldırtıyor bu ortamda boşuna bir tartışma çıkartmışsınız.

    Gnow daha doğmadan öldü gibi yakında sanırım oynanacak AAA oyunu ellerinde kalmaz. Stadia ise 2 yıllık oyunlara tam fiyat ister ise onunda sonu belli.
  • herkes 100mbit 50mbit vs diyor da bu işin bir de upload tarafı var. Yaptığınız her mouse klavye hareketi uplaod üzerinden gönderileceği için isterseniz 1gigabit internetiniz olsun upload hızı 3mbitlerde dolandığı sürece her platform bize hayal olacak.
  • quote:

    The company finally confirmed the console will be called the PlayStation 5, will ship next holiday season (2020) and will feature hardware-accelerated ray tracing provided by whatever GPU it's sourced from AMD.


    https://www.tomshardware.com/news/sony-confirms-hardware-accelerated-ray-tracing-ps5,40583.html


    Sony'nin kendisi bile açıklama yapmış, RT'in daha önceden var olması başka şey donanımsal hızlandırma ile kullanılması başka şey, şu anda tartışılacak şey sadece RT'in gerekliliği olmalı, konsolların RT destekli oyunlarda istenilen fps'leri yakalaması zor olacaktır, pc tarafı yine daha şanslı bu konuda çünkü gpu'lar daha güçlü, bu arada RTX PhysX gibi devamlılık yaratamayacak bir teknoloji olsaydı AMD bu adımı atmazdı, benim için oyunlarda önce doku (Parallax mapping gibi), ışıklandırma (Global illumination), geometri (Tessellation) ve fizik efektleri detayı önemlidir gerisi ikinci plandadır, bu teknolojiyi yüksek fps ile iyi göstereceğim diye diğerlerinden kısarlarsa, gelişmiş grafik ayarları bulunan pc versiyonları yanında yine sönük kalmaya devam edecektir.

    NVIDIA iyi iş çıkarmış, GeForce Now ile Steam hesabımdaki Hitman 2 oyununu ultra'da denedim, görsel kalite olarak sistemde kurulu olan daha iyi olsa da fazlasıyla iyiydi, 100mbit ile akış hızında hiç sorun yaşamadım, ileride Steam hesabı gerektirmeden aylık ücret ile oynatırsa çok tutar bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Şubat 2020; 13:12:23 >




  • Haberi olmayanlar için aktif bir Geforce Now başlığımız var:
    https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-now-ana-konu--141926150
  • AGA BEN 128 MB ALIYOM KASIYOR YAW

  • Merhaba GeForce now daki oyunlarda Türkçe yama Çalışıyor mu ? Ve mod yükleyebiliyormuyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.