Şimdi Ara

İLGİLİ KİŞİYE CEVAP!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkezden özür dileyerek bi konuda cevabımı belirtmek istiyorum. Siirlerefendisi nin altta yazdığı mesaja.. İlgili konuda cevap yazamadım online olmadığım için konu kilitlenmiş..

    quote:

    Orjinalden alıntı: siirlerefendisi
    ....scarface adlı üye birkaç gün önce sallennin sana söylediklerini unutma seninde admin yetkini alacağını söylemişti ve o an sen ben sallenn ve tekniker vardı negativenin hesabının silindiğini ve seninde yetkinin düşürüleceği söylenmişti.


    Evet Sallen,sen ve tekniker msn de konuşmuştuk siz bana yer seç demiştiniz bende size zaten admin yetkisinde olduğumu söylemiştim, Sizde konuşulup bi karara varılacağını söylemiştiniz ve aynı şekilde admin yetkim kalmıştı. Bunları Negative® de biliyordu ne var bunda anlayabilmiş değilim..

    quote:

    Orjinalden alıntı: siirlerefendisi
    Sürekli forumu gaza getiren bu kişiler eskiden de mobiletechtr nin modlarıydı
    Bu yüzden bol keseden atıp insanları gaza getirmeyin
    mystery_sss
    slyt
    m.c.k usta
    sca®fa©e

    mesajların yarısından çoğu bunlara aittir. İsterseniz bakabilirsiniz. Yani haksız yere hazırlanmış çok güzel bir komplo teorisi yapmışsınız. Sebebini bilmeden bir insanı karalamak bu kadar kolay mı.


    Kim forumu gaza getiriyormuş bilip bilmeden konuşmasan iyi olur ortaya delil koy göster mesajımı ne yazmışım millete benim orada sup. mod olduğumu bile bilmiyor çoğu kişi ben öyle kendimi övme adına bir şey yapmam.

    Delil getir öyle konuş kimi gaza getirdiğimi veya çıksın bir kişi desin özelden veya burdan bana mesaj attın göster öyle konuş..



    Saygılarımla...

    NOT:Konu bu bölümde geçtiği için cevap yazdım herkezden tekrar özür dileyerim..







  • Cevap verildiğine göre LOCKED!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.