Şimdi Ara

Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • İstatistikler anlatsın ben sustum.Aşağıda bir vatandaşın incelemesinden direk alıntı yapıyorum. Oyun bildiğin komple ofsayt. Rekabetin gözünü seveyim, alternatif olmayınca işte böle sinir krizi oluyor.

    " Asistan menejer öneri veriyor karınca duası gibi yukarda çıkıyor . Gözlemcilik desen amerikayı keşfedicez sanki geliştirmiş gibi yapıp karmaşık bir hale sokmuşlar. Elin adamı uzaktan şutu 5 bana atıyor nerelerden gol benim adam altı pastan allaha yolluyor topu.İndirimdeyken alın alıcaksanız 120 liramı helal etmiyorum şerefsizlere"

    Ben birde "Unlimited Scouting" DLC'sini aldım günde 50-100 rapor versin diye hiç bir şey değişmedi yine 5-6 tane veriyor. Oyun bildiğin komple ofsayt.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 11 Ocak 2018; 19:47:17 >







  • O vatandaş heralde hayatında hiç futbol izlemiyor yada gerçekte ne saçma istatistikler oluyor haberi yok

    Her oyunda elbet hatalar veya buglar mevcuttur. Hiçbir oyun dört dörtlük değil. Fakat 30 senelik oyunculuk hayatımda şunu gördüm.

    Bir oyunu çok iyi oynayıp sevenler var birde oynayamayıp çamur atanlar
    Eğer X kişisi o oyunu oynamayı beceremiyorsa o oyun çöp ve berbat oluyor, maalesef günümüzde oyunculuk anlayışı bu.


    Bu istatistiklerde gerçek hayattan, ofsayt managerden kötü mü iyi mi siz karan verin

    Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı!


    Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Sen çok yanlış gelmişsin dostum. Eğer verdiğin örnekler:

    Maribor 0 - 1 Sevilla
    Maribor 1 - 2 Shaktar
    Maribor 1 - 2 CSKA Moskow
    Maribor 0 - 0 A. Madrid
    ...

    olsaydı yani aynı takımın aynı sezonda +15maç benzer istatistiği olsaydı, ha bak o zaman derdim oluyormuş.
    Ki ne bunu yaşayan tek benim ne de bu benim ilk oynadığım FM oyunu, steam linki orda duruyor. Çok şükür oyunlara objektif bakacak kadar var oyun kültürümüz. Eleştirmeden önce incelemelerime bir göz atın isterseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 11 Ocak 2018; 19:45:37 >
  • Yanlış gelen ben değilim, sen yeni gelmişsin dostum, hoşgeldin

    Benim verdiğim örnekler evet tek takım üzerinden değildi istersen onuda yaparım sıkıntı yok

    Verdiğim örneğin amacını anladığınızı düşünürek; Eğer yıllardır FM oynuyorsanız bilmeniz gereken bişey vardır ki ya elinizdeki forvet yetersiz zihinsel özelliklere sahipki girdiğiniz pozisyonları değerlendiremiyor yada Taktiğiniz gereği oyuncularınız forvet, orta sahalar dahil çok şut çektiğinden şişik bir şut istatistiğiniz oluyor.

    Önemli olan şut değil isabetli şut olduğunu hatırlasaydınız 21 şutta 5 isabetli şutun ne kadar aslında kötü bir ofansif istatistik olduğunu farkederdiniz

    Her maçta 20-25 şut çekip 6sı isabetli olunca 5 ve üzeri gol beklemek biraz basketbol kültürü gerektirir.

    İstatistikleri eleştiren o sevgili vatandaşa karşı rakibin hücum anlamında ne kadar başarılı olduğunu şut / isabetli şut oranına bakarak başarılı olduğunu hatırlatırsanız kendisinin bi yerde bişeyleri yanlış yaptığını anlamasını sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.


    Olayı kişisel olarak algılamayın, ben konuya 20 seneden fazladır Managerlik oyunları oynayan ve FM'nin her serisini her oyununu minimum 1000 saatten fazla oynamış biri olarak geldim.

    Okuduğum konudaki yorum ve eleştiriyi görünce acaba ben başka bir oyun mu oynuyorum diye düşündümde o yüzden bu kadar garipsedim.

    Ofsayt manager 2018'i bırakıp FM 2018'i şiddetle öneririm.




  • Bu da sadece takip ettiğim 6 ligden, sevdiğim takımlarımızdan biri olan Konyaspor'unn ligdeki 3 maçından istatistik. Hani tek takım için örnek istemiştiniz ya.

    Daha bu tür çok istatistik bulur paylaşabilirim isterseniz. Hele Avrupa'da Almanya, Hollanda ve Fransa liginde çok daha beterleri var.

    Sir Alex Ferguson'un bir lafı vardır; "İstatistik mini etek gibidir; çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez"


    Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı!
  • Arkadaşım ben 3-5 maç demedim "aynı sezonda +15maç benzer istatistiği olsaydı" dedimki bu anormal bir durumdur steamde benzer problemlerle karşılaşanları görünce yalnız olmadığımı anladım.

    Arada kaynayıp gitti; hadi diğerlerinin asıl sorunu bir tarafa, benim cevap beklediğim yer "Unlimited Scouting" DLC'sini aldım günde 50-100 rapor versin diye hiç bir şey değişmedi yine 5-6 tane veriyor.

    2016'da ne yaptıysam aynısını yaptım 2018 de çözemedim? Eğer touch'da günlük rapor sayısını arttırmıyorsa bu dlc ne işe yarıyor?
  • Arkadaşım bende diyorum ki bunu birden fazla maçta sürekli yaşayan birileri var ise oyunda hatayı aramak yerine yapamadıkları taktikte sorun arasınlar bu kadar basit

    Scout'tan ne kadar öneri almak istediğinizi ve sıklığını ayarlayabiliyorsunuz steamden ekleyin beni yardımcı olurum burdan anlatması zor ve uzun olur
  • Oyun yıllardır böyle işliyor, genelde bizim yönettiğimiz takımlar taktik açıdan daha üstün olduğundan bu şekilde dengeleme yoluna gidiyor sanırım.
    Durumu kabullenip oynama bak
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Deniz ustada eğer tercihler kısmı, vb. bir menü yoluyla yada C>Steam>... klasörü, komut gibi bir yolla yapılabiliyorsa nette aradım cevap daha önce yazılmamış gibi.

    O yüzden; benden başka bu sorun ile karşılaşanlar için yararlı bir rehber olurdu. Benden başkaları da faydalı bilginizden yararlanırdı, çünkü steamde benden başka arayanlarda gördüm. Google'da aramalarda daha rahat çıkması için aşağı not da ekliyeyim.


    ( Tag: Football Manager / Football Manager Touch 2018 / Football Manager Touch 2018 - Unlimited Scouting - dlc / Sınırsız gözlem / 100'e kadar varan 'bireysel oyuncu gözlemle ' / sınırsız gözlem açma yolu /günlük 100 gözlem açma / Unlimited Scouting oyuna uygalama / oyuncu gözlem sorunu / Football Manager Touch modunda oyuncu gözlem ...)

    Şimdiden teşekkür ettim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

    Oyun yıllardır böyle işliyor, genelde bizim yönettiğimiz takımlar taktik açıdan daha üstün olduğundan bu şekilde dengeleme yoluna gidiyor sanırım.
    Durumu kabullenip oynama bak

    Muhtemelen öyle, katılıyorum ustada bu dediğin bu yıl abartılmış durumda, mesela yukardaki istatisklerde forvetim Enes Ünal'dı. Kendi rol ve mevkisinde oynattım, takımın en ideal dizilişinde 5 maçta 1 gol atıyordu. Adam sezon sonu başka takıma gitti takip ediyorum 5 haftada 6 gol vb. istatistik. Bu benim denediğim 5. forvetti, en son takım iflas etti.

    Dip Not: Yalnız adam 2017- 2018 sezonunda 19 maçta 3 gol atmış >> https://www.transfermarkt.com.tr/enes-unal/profil/spieler/251106 , bende daha çok atmış Bu benim 5. forvetimdi bide diğerleri gol atamıyor diye son umut niyetine almıştım ucuzda değil ki. Biri neysede hepsi mi böyle olur. Varsa Malatya için forvet tavsiyesi de istiyorum max. 8m tl'e kadar. Olmadı bunu alacağım Rivaldinho >>https://www.transfermarkt.com.tr/rivaldinho/profil/spieler/313968 bir önceki sezon Dinamo Bükreş'te gol kralı oldu bnm FM ' de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 10 Ocak 2018; 16:30:9 >




  • Şimdi ben Touch modunu oynamıyorum. Sadece taktik test ederken kendi kurduğum test liginde bazı testler yapıyorum bu yüzden, Touch modunda kariyerde nasıl işler bilemem ama aynı olduğunu varsayarak; Normal modda gözlemcilerden istediğin kadar öneri ve tavsiye sayısını aşağıdaki gibi ayarlayabiliyorsun..

    Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı!




    * Hazırladığım 2. Görselde Sırala kısmında ister tarihe isterseniz oyuncuyu gözlemcinizin size tavsiyesine göre sıralayabilirsiniz.
    * Minimum tavsiye seviyesi ise gözlemcinin yeteneğine göre oyuncuyu size önerme oranıdır.
    * Gelen Kutusu seçeneklerinden ise 2 ayar vardır.
    Birincisi transfer dönemi boyunca haber alma sıklığınızı ayarlayabiliyorsunuz
    İkincisi ise transfer dönemi dışında ne sıklıkta gözlemcilerinizden haber almak istediğinizi ayarlayabiliyorsunuz.



    Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Saol da benim sorum touch mod için üstte belli, zaten sıkıntı yaşayanlarda touch modda nerde olduğunu arıyor usta. Tercihlerde dediğin yerler yok. O yüzden işime yaramadı. Touch modda nerde olduğunu söylersen makbule geçer. Hani ben bulamadıysam yoktur demek istemiyorum ama yok gibi yinede bulamadım diyorum iyi niyetle. Ancak yok olsa steamde DLC touch modun altında satılmazdı. ( Hem de şimdiye kadar, diğer oyunlarında bu şekilde satılmışken; resmen dolandırıcılık olurdu.)

    Buda Tercihler menüsü:
    Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı!
  • Girdiğin yer yanlış, GÖZLEMCİLİK SEKMESİNE GİRMEN GEREK, fotoğraftaki başlığa dikkat et
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    FM 2016'da ne yaptıysam aynını yapıyorum ben.
    Bende normal oyun yokki, sadece 2018'in Touch var zaten.
    gözlemcilik merkezinde tercihler olmadığı için o resmi ekledim. Bu da touch'un gözlemcilik merkezi.

    Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı!
  • Ok bu böyle olmayacak. Ben yüklüyorum touch modunu sana video çekecem
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, sanada zahmet olcak usta. Eğer Touch'un içinde ayrı bir touch modu yoksa bulamadım yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: al-ozaria

    Eyvallah, sanada zahmet olcak usta. Eğer Touch'un içinde ayrı bir touch modu yoksa bulamadım yani.

    Zahmet değilde kafama takıldı benimde. Touch modunda hiç kariyer yapmadım o yüzden şimdi yüklemeye aldım bitsin açıp bakacam.
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Eskiden ne güzel bunu uygula deyince, oyuncuları yüzer yüzer seçip günlük 100 rapor alıyordum. Zaten bu DLC'nin amacı o idi. Hatta o zaman kendim açmıştım. Şimdi bide açılma sınırını 10 sezon yapmışlar aynı takımda ondan aldım.

    Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı!
  • Valla Touch modu bildiğin tablet modu olmuş. Eskiden bu mod daha doluydu. 4-5 senedir hiç kariyere bakmamıştım az evvel girip baktım içi bomboş gerçekten.

    Bahsettiğim gözlemcilik ayarı Touch modunda yok valla. Touch modunu resmen mobil uygulamasına çevirmişler.


    Football Manager 2018 yeni logo yayınlandı!




  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Touch mod güzel aslinda, cm 0102nin görselli hali gibi düşün ben o mantikla oynuyorum :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.