Şimdi Ara

D-Link DSL-224 kullanan (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
25.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sağolasın kardeşim mesajını geç gördüm aynı bu yöntemle sorunum çözüldü. Aynı sorunu yaşayan olursa bu adımları takip edebilir. İlginiz için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye firmware 1.0.3 2 günde kopma yaptı. Global 3.0.2 ile 1 ay falan kopma olmuyor. 3.0.2 ile devam edeceğim. Ne kadar sorunlu bir modem almışız ya, Airties'ın gözünü seveyim.
  • Arkadaşlar bende şöyle bir durum var. Hız testi yapıyorum laptopta 33 mbps çıkıyor ama telefonda ve tv de 23-25 mbps arası çıkıyor. Ve bu durum hep böyle. Modemden olma durumu var mıdır bu olayın?
  • http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-224/Firmware/ bu linkten 3.02 yi manüel olarak guncelledikten sonra xdsl ayarlarından ADSL kullananlar ADSL yi VDSL kullananlar sadece VDSL yi seçsin.işin puf noktası burası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende internette kopma oluyor sonra modem bagli gozukuyor ama internet olmuyor. Acip kapatinca geliyor internet. Bu neden olabilir. Turkiye firmware 1.0.3 kullaniyorum. Global firmware kullansam duzelir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende modemden çok memnunum.modemin arayüzünde yandex dns var.ne işe yarar nasıl yapılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda bulunan 1.0.3 dosyası ile Turknet vdsl bağlatı problemimiz giderildi.fakat bu kez günde 5-6 defa modemimiz kilitlendi. bizde dlink destek kaydı açtık. sonuç olarak bizede 1.0.3 dosyasını gönderdiler. bu dosya ile modemimiz stabil çalışmaya başladı.sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmasını umarız
    https://dosya.co/1jpx75m7f2zs/DSL_224RTL_TURK_1.0.3_release.bin.html
  • garfidesign G kullanıcısına yanıt
    Turknet'ten aldığımız internet ile kendi aldığımız D-link DSL 224 modem vardı filrmware 3.0.2 yükledim ara ara kopmalar olurdu,7 ocak 2019 salı günü internet gitti telekom dan geldiler port aktardılar adsl sinyal var internet sinyali yok,firmware'denmiş garantili modem bozuldu zannettik, 1.0.3 firmware ile düzeldi,teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 11 Ocak 2020; 20:9:31 >
  • Ben modemi aldığım günden beri Rus D-Link sayfasından indirdiğim firmware'leri kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım (son sürüm 3.0.5). Zaten Türkiye'de satılan DSL-224'ler Rusya için üretilen model ile aynı. Türk.net ayda en az bir kere standart kesilir, ona alıştık zaten, bu kesintiler modem kaynaklı değil. Bu arada türk.net'e ilk geçtiğim dönemde kablolu bağlantıda 75mbit'i rahat görebiliyordum. Artık o hıza çıkmıyor bağlantım. Bölgenizdeki vdsl kullanıcılarının sayısı arttıkça kişi başına düşen bant genişliğinin azalması gayet normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 16 Şubat 2020; 21:26:31 >
  • Merhaba. Ben de dsl-g225 modelini almak istiyorum. Fiyat 350-380 arası. Bu model airties 5650 V3 modeline çok benziyor. Ve bildiğim kadarıyla 5650 serileri broadcom yongalı. Acaba kullanan var mı dsl-g225 varsa memnunlar mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bende ayni modemden buldum fakat kafamda soru işaretleri oldu sürekli güncelleme olayı olunca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,bugün mesajınızı okuyup bende dsl-224 modemimi 3.0.5 e güncelledim ve sorunsuz çalışıyor merak ettiğim konu çıkış gücü konusunda bilginiz var mı? Ben çıkış gücünü 100 den 300 e aldığımda bütün semtte çekiyor ancak modeme herhangi bir zararı olur mu diye endişeleniyorum ve ayrıca 100 ile 300 arasına neden 150-200 gibi bir ara değer konulmamış merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5AAB90F4D

    Ben modemi aldığım günden beri Rus D-Link sayfasından indirdiğim firmware'leri kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım (son sürüm 3.0.5). Zaten Türkiye'de satılan DSL-224'ler Rusya için üretilen model ile aynı. Türk.net ayda en az bir kere standart kesilir, ona alıştık zaten, bu kesintiler modem kaynaklı değil. Bu arada türk.net'e ilk geçtiğim dönemde kablolu bağlantıda 75mbit'i rahat görebiliyordum. Artık o hıza çıkmıyor bağlantım. Bölgenizdeki vdsl kullanıcılarının sayısı arttıkça kişi başına düşen bant genişliğinin azalması gayet normal.
    Hocam bu sürümü aradım ama bulamadım nereden nasıl indirebilirim. Wifi de sıkıntı yaşıyorum ben. Belki düzelir. Kabloda 33mbps alırken kabloluda 5 ile 20 arası değişiyor.
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim umarım sorununuz çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolwes

    Rica ederim umarım sorununuz çözülür.
    Wifi'de bir sorun var hocam. Güncelledim ama düzelmiyor. Wifi kopuyor arada bir. 15 dakika falan düzelmiyor. Modem arayüzüne girmeye çalışıyorum modemle bağlantı kesildi diyor. O yüzden yeni modem sipariş ettim.
  • Geçmiş olsun modemi garantiye yollasaydınız keşke. Yenisi ile degişirdi belki. Bende bu modemi 65 liraya almıştım işimi gördüğü için kullanıyorum. Yoksa şuan ki fiyatı üzerinden düşünürsek dsl n-16 alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolwes

    Geçmiş olsun modemi garantiye yollasaydınız keşke. Yenisi ile degişirdi belki. Bende bu modemi 65 liraya almıştım işimi gördüğü için kullanıyorum. Yoksa şuan ki fiyatı üzerinden düşünürsek dsl n-16 alırdım.
    Teşekkürler. Uğraşmak zor geldi hocam. Göndericem sonuç ne olacak belli değil kaç gün modemsiz kalacağım belli değil falan. Söylediğiniz modelden çok şikayet var ben bu modeli satın aldım. Umarım sorunsuz çıkar uzun yıllar kullanırım.
    https://www.hepsiburada.com/keenetic-extra-dsl-ac1200-whole-home-wi-fi-kablosuz-vdsl2-adsl2-modem-router-p-hbv00000mi5nl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 20 Nisan 2020; 18:9:58 >
  • Keenetic dsl-ac1200 guzel bende seviyorum ama fiyatı performansına oranla yüksek bence. Dsl-n16 arkadasima aldik kullaniyor guzel bence arayüzü tabi karman çorman çok kullanışsız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.