Şimdi Ara

İkinci el bölümünde revizyon şart.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Donanımhaber sitesinin ikinci el, bu başlık altında satılan bir yığın sıfır ürünlerin daha sağlıklı satılabilmesi için sanırım ciddi bir revizyon şart. Forumda ahlaklı arkadaşlar olduğu kadar şeref yoksunu ahlaksız sahtekarlar da mevcut. Herkesin karakter analizini bir iki mesajla çözemeyeceğimiz için Gittigidiyor'un "havuz" sistemi gibi bir sistem bence şart. Forumda 3-5 bir şeyler kazansın bu bahaneyle. Hadi bu yapılmadı T.c No ile üyelik tarzı bir şey getirilsin satış yapacaklar için. En azından bir daha üye olmaları engellensin. Bu kadar trafiği olan bir satış bölümünde aldım-sattım usulu bence değişmeli kısacası.

    Daha önce açtığım konu sanırım bir kaç moderatörün gücüne gitmiş sildiler. Canları sağolsun ama konu silene kadar çözüm üretmelerini isteriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Katılıyorum
  • Katılıyorum
  • Malesef ikinci el bölümü çağa ayak uyduramiyor artık bence de TC kimlikle üye olunmalı en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide konunun yeri burasi degilki.revizyon uyelerede sart bence. Hala yanlis bolumeyanlis konu aciliyor. Birde yoneticilere kiziliyor. Bu konuda silinecek cunku yeri burasi degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tc kimlik ile üyelik için yazdıklarınız tamamen imkansız. Mernis sistemini devlet kendi kurumlarına bile sınırlı erişim verirken saçma sapan bir siteye nasıl kullanım yetkisi versin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memeti

    İyide konunun yeri burasi degilki.revizyon uyelerede sart bence. Hala yanlis bolumeyanlis konu aciliyor. Birde yoneticilere kiziliyor. Bu konuda silinecek cunku yeri burasi degil.

    Uyarınız için sağolun. Nereye açabilirim mesela ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Veterozer

    Tc kimlik ile üyelik için yazdıklarınız tamamen imkansız. Mernis sistemini devlet kendi kurumlarına bile sınırlı erişim verirken saçma sapan bir siteye nasıl kullanım yetkisi versin?

    Güvenlik tarzını donanımhaber belirleyecek. Moderatörler bunun için varlar. Tc ile olmuyorsa dediğiniz gibi en az zarar görülebilecel bir sistem getirilmeli. Ayrıca donanımhabere saçma sapan site yakıştırması da biraz ağır olmamış mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasa dolandırıcılık yapanın gırtlağına sarılamıyor haksızlığa uğrayanın hakkını geri veremiyorsa yönetimin geliştireceği hiç bir yöntem uzun vadeli olmaz..

    Sistemin çarpıklığı zoruna giden varsa kendi çocuklarını dolandırıcılık yapmayacak kadar ahlaklı dolandırıcıya kanmayacak kadar uyanık yetiştirsin..

    Zira bu dolandırıcılar ve kananlar uzaydan gelmiyor..
  • O konuda da haklısınız tabii. Aile de temel verilmeli.
  • Siteler bu islerde araci...sadece araci....sorun insanlarin tamahkarliginda ac gozlulugunde...uc kurus icin insanliktan vaz gecenler var...magazada fahis fiyata olan urunu biri nin ihtiyaci vardir deyip ucuza verseniz..aha gercek fiyatindan habersiz bu diye enayi yerine koyanlar var insanlari..herkes uyanik...yaptigim her alisverisin icindeki insanlarin cogu sorunluydu..iyi insan bilincli insan sayisi cok az...kendime has teknikler gelistirdim insanlari ayirmayi ogrendim..kim hak ediyorsa kim en cok istiyorsa ona veriyorum urunu..kim iyi niyetliyse ayirip ondan aliyorum urunu...bu maalesef tecrube ve insanlari tanima isi...uzun yillardir dh ikinci el i kullanmadim ama cogu tecrubemi bu sitede edindim....once insanlari tani sonra onlara bir sey sat...tabii hak ediyorlarsa.....once insanlari arastir ve izle...sonra ondan bir sey al.....tabii iyi niyetliyse....ikinci el ciddi istir....tecrubeniz yoksa insanlardan soguyabilirsiniz...insanlar diyorum...is onlarda bitiyor....sorumluluk bizlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.