Şimdi Ara

Yeni taşınan komşumun bağlantısını yapmak için evimin tel. kablosunu kesip komşuya bağlamışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adana Seyhan'dayım. Dün akşam işten eve geldiğimde internetin çalışmadığını gördüm. Telefon da yok. Kabloyu takip edip bir bakayım dedim, evin dışında kablo yok kesilmiş ve aşağı pencereden aşağı sarkan birkaç metre kablo var sadece. Önceki kısım ise yeni komşunun evinin içine gidiyor

    Anladım, yeni internet bağlatmışlar, komşunun birşeyden haberi yok. Superonline kullanıyorlar, superonline teknisyeni yapmış bunu. Dün komşu bunları aradı, hemen düzeltilmesini istedi vs. Ben Türk.net kullanıyorum, bugün büyük ihtimalle düzeltilir diyerek bağlantılar daha kötü karışmasın, bozan tamir etsin diye onlara haber vermedim ama gelen giden yok.

    İyi niyetli olmaya çalıştım bir yanlışlık vardır filan diyerek. Ama tuhaf bir durum. Böyle bir yanlışlığın izahı ne olabilir? Bir evin bağlantısını nasıl böyle keserler? Bu basbayağı suç değil mi? Savcılığa suç duyurusunda mı bulunmalıyım?







  • Dün türk.net'te arıza kaydı oluşturmuştum, bugün sabah gelip yeni hat çektiler. İlk iş modeme bakmak isteyen telekom teknisyeni arkadaşa "modeme bakmanıza gerek yok çünkü kabloyu kesmişler" deyip sarkan kabloyu gösterince yüzü düştü: "ooo sıkıntı büyük"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.