Şimdi Ara

kablo kurulum süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. bursa da ikamet ediyorum. geçen hafta evimi değiştirmem sebebiyle, kullabdığım turknet adsl aboneliğimi iptal edip, altyapı olması sebebiyle kablo net + kablo tv üst pakete başvuru yaptım. modemi taksitli almayı tercih ettim kiralamak yerine, zira evden çıkmayı düşünmüyorum uzun süre, ayrıca 2007-2011 yılllarında yalova da öğrenciyken de çok memnundum kablodan. neyse çarşamba günü internet üzerinden başvuru yaptım, ertesi gün abonel,ğimi başlattılar. fakat o günden beridir, önce set top box temin edilemiyor o yüzden kuruluma gelemiyoruz derken, bugün ulaştığımda kablosuz modem stokşarımızda olmadığı için kurulum yapamıyoruz diyorlar.
    ne zaman yapacaksınız diye sorduğumda, temin edince diyecek kadar aymazlar. evimde ne tv ne internet var 1 haftadır.

    kaç gündür bağlantı için yasal süre? ttnet için 7 iş günü diye biliyorum fakat kabloda herhangi bir bilgi yok ne yazık ki.







  • Keşke modemi onlardan almasaydınız modemleri sürekli sorunlu çıkıyor diye biliyorum gidip bir bayi varsa yakınınızda ücretsiz iptal edebilmeniz gerekiyor diye biliyorum hatrı iptal edip modem alın sonra birdaha başvurun yada modemi iptal edebilirseniz direk modemi tarifenizden çıkartın direk gelip kurulum yapsınlar en hızlı çözüm bu olur arayıp bi sorun çağri merkezini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok sorunu bende de olmuştu. 14 gün sonra gelip kurulumu yaptılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.