Şimdi Ara

Yazıklar olsun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şenol hocayi hep destekledim sabrettim ama arkadaş sürekli aynı hatalari yapmak, ne demek ya. Bir iki mac sansizlik olur hata yaparsın amenna ama bu bardağı taşıran son damla oldu. Fark atacağımız maçı kaybettik. Negredo gibi bir adamı cikartiyorsun ve sahada adını bile duyamadigimiz cenk alıyorsun. Bu resmen maci sabote etmektir, hainliktir. Q7 icin de umarim acilen kadro dışı bırakırlar, sen kimsin terbiyesiz adam sürekli el kol harektleri yapiyorsun, bur değil 2 değil. Bugünün kesinlikle telaffisi olamaz artık, yeter be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • HOCAYI SEVERIM AMA ARTIK NE OYNATTIGI BELLI DEGIL IZLERKEN NE OYNUYORUZ NAPIYORUZ BELLI DEGIL ORTA AÇ GOL ARA BAŞKA BIRSEY YOK HOCA KAFADA BITIRMIS GIBI SEZON SONU MILLI TAKIMA GIDEBILIR...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurss222 -- 23 Aralık 2017; 18:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen ihanet etti takıma açıklamalarını merak ediyorum eğer devre arasında çok büyük bir olay olmadıysa fıstık gibi oynayan Negredo'yu çıkarmasının izahı yok.Gerçi hiçbir şey Q7'yi 80 dakika oynatmasını açıklayamaz.Kazan kaynamaya başladı artık bu taraftar daha ne yapsın ya ne yapalım arkadaş forma alıyoruz.Stat full.Deplasmana gidiliyor.Ne yapalım arkadaş ne istiyorsunuz çıkın adam gibi oynayın kaybedin yine bağrımıza basarız ama ilk önce elinizden geleni yapın
  • Hoca biraz formsuz bu doğru ama yok sabote etti yok istifa yazıları bana komik geliyor. Hocanın en bariz hatası Q7 Israrı Lensi 3 4 maç koy Q7 Kat kat verim verir. Birde Talisca yerine Cenk Negredo çift forvet denese daha etkili hucum edecek Bjk .
  • Bile bile sattı maçı bile bile Quaresma ve Cenki oyuna alıyor gol atamayalım diye. Sezon başından beri Cenk ve Quaresma sahadayken kaç gol atmışız? Hatta geçen seneyi bile sayarım. Adam ligde kötü sonuçlar alıp kovulma derdinde.
  • Yav sizde iyice paranoyak olmuşsunuz adam maçı satarmı biraz mantıklı konuşun hataları var ama sizin söyleşileriniz abartınında üstü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda görmediğim adamlar ilk sıkıntıda hemen buraya gelip Şenol Güneş'e saydırıyor.



    Şenol Güneş'i yedirmeyeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşın çözümü Lens

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysynn

    Hayatımda görmediğim adamlar ilk sıkıntıda hemen buraya gelip Şenol Güneş'e saydırıyor.



    Şenol Güneş'i yedirmeyeceğiz.

    Kesinlikle.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum

    Yav sizde iyice paranoyak olmuşsunuz adam maçı satarmı biraz mantıklı konuşun hataları var ama sizin söyleşileriniz abartınında üstü.

    Söylenilen her şey son damlasına kadar doğru ama tarzı yüzünden farklı algılanıyor. Şu maçta devre arasında oldu bir şey, üzerini örttü ve cezayı negredo'ya kesti hoca. Bunu bugün herkes gördü, Metin Tekin'i, Tümer Metin'i bizim forumda sorduğumuz soruların birebir aynılarını sordu.

    Hocanın bu tavrı kendini bitirdi, kusura bakarsa da baksın. Hocanın maç sonu açıklamalarına bakarsan mesela milletin aklı ile dalga geçti resmen. Hedef şaşırtma değil de nedir o açıklamalar ?

    Bir tane delikanlı muhabir yok, soramadılar "hocam Negredo maç içinde yüzde yüz haklı olarak qua'ya kızdı, devre arası negro soyunma odasında kaldı. Qua maçtan çıkarken size el kol yaptı. Bunun sebebi nedir ?" diyemedi kimse. Bunların hepsini birlikte değerlendirirsek durum ortada.
  • Şenolu yedirmezlermiş



    Napacaksınız bombalı eylem mi?



    Öyle bir gidecek ki bu takımdan. Şampiyonluk kaçınca fatura haklı olarak ona kesilecek. Yönetim de durmayacak arkasında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomez zamanında 'ortalar çok geç geliyor demişti' Ben forvetim senin durumuna göre pozisyon alacağım sen bir oraya bir buraya çekeceksin, yok böyle dünya. Zaten dikkat ederseniz genelde geriden gelen adamlar vuruyor topa (talisca vb) bu kadar oyalanmaya defans sana kafa vurdurmaz. Adriano, Gökhan ve hatta tosiç'in kestiği topların neden daha etkili olduğunu anlamak için atomu bölmeye gerek yok.
  • Şenol Güneş gibi bir adamın bu kadar kolay harcanmasına anlam veremiyorum.
  • Senol hocaya sevgimiz vardır, kredisi vardır vs ama şu durumda kesinlikle ve kesinlikle kredisinide tüketti sevgisinide tüketme noktasına getirmiştir. Q7 denilen sirk topçusunu ilk 11 de başlatıp dakika 80 e kadar tahammül edip negredoyu devre arasında çıkartmanın tek bir sebebi olabilir Senol hoca q7 den cekiniyor.



    Kaç ay önce dedim yine söylüyorum. Q7 yi seven Beşiktaşa hainlik içerisindedir. Bir adam oyundan çıkarken, alamadığı pastan kaybettiği toptan abuk sabuk hareketler yapar mi yahu? Ben izlerken geriliyorum aha bu sefer çıkarken ne halt edecek diye. Bıktım usandım olum ben bu adamın saçmalıklarından çocuksu tavırlarından. İstemiyorum abicim istemiyorum bak gerçekten küfür etmemek için çok zor tutuyorum kendimi. Nolur git ya nolur. Allahını seversen git defol git köyüne sirk topçusu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor da aynı şekilde satılmıştı.Biz kovduk kurtulduk.Tudor olsa sizde q7 yi ortasaha da oynatırdı. beterin beteri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede kalmıştık diyoruz artık..
  • negredo olayi sorgulanmali q7 istedigi icin mi senol gunes oyundan aldi. ki burda negredo sonuna kadar hakli bir orta yapcak 10 defa saga sola cekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.