Şimdi Ara

İngiltere dil okulu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba mühendisim ve işim gereği gerek dokümantasyon takibi gerek yabancı insanlar ile çalışmak zorunda kalıyorum ve bazen gerçekten zorlanıyorum. Genelde okuduğumu anlıyorum açıkçası ama konuşmada sıkıntım var.son 4 aydır bir kursa gidiyorum ve upper intermediate bitmek üzere ama istediğim verimi alamıyorum.zaten yogun çalışmaktayım ve akşam çıkışı kursa gidiyorum. Bu sebeple yurtdışında bir dil okuluna gitmeyi düşünüyorum. 3 aylık bir kursa gitmeyi düşünüyorum,bütçem buna yetiyor. İngilterenin güney kesimlerinde Türk yoğunluğu biraz daha çok oldugu için Liverpoola gitmeyi düşünüyorum ama aksan sorunu yaşamışım bilmiyorum açıkçası.Daha önce giden arkadaşlar şu soruları cevaplayabilir mi?
    1) 3 ay yeterli mi? Yoksa boşa mı gitmiş olurum?
    2) farklı bir şehir tavsiye eden var mı?
    3) liverpool A giden var mı? Aksan sorunu yaşar mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 3 ay için gitme dostum ilk 3 ay zaten farklı bi dünyayı anlamaya çalışman ve ortamı keşfetmenle geçiyor. Sana tavsiyem skype dan konuşcak birilerini bul yada hoca olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittiğim kursta haftada 3 saat ders ve 2 saat de Speaking club olmak üzere 5 saat yabancı bir hoca ile konuşuyordum. Sınıf da 5 kişilikti ve genelde 3 kişi gidiyorduk. Speaking olarak faydalı ama kurstan çıkınca ekstra birşey yapamıyorum. O yüzden kendimi zorlamak ve mecbur bırakmak istiyorum açıkçası.keşke daha uzun gidebilecek durum olsa ama malesef bütçem bu.cevap için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.