Şimdi Ara

Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
70
Favori
80.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PreDLoNa kullanıcısına yanıt
    Sürekli şarjda kalarak elektrik kesintisi olduğunda kendi enerji kaynağı ile çalışmaya devam edebilir. Açıklama biraz havada kalmış. Bir sorun bakalım işe yarayabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatihbayindir kullanıcısına yanıt
    Baya araştırdım ve rusça bir sitede buldum. Bu vesileyle çin sunucusuna global bir ürün eklemek mümkün oldu.

    Teşekkür ederim bu değerli bilgi için.

    İsteyenler bu sayfadan ulaşabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maakman -- 7 Temmuz 2021; 4:46:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Agactan tekrar yaptim. Mobilyacida yaptiramiyorum valla. Kac tanesine gittim yok olmadi. Ben de artik agaci kestirdim kendim birlestirip boyadim. Sizinki lake mobilya sanirim. Ondan yaptirmak istedim ama bulamadim. En azindan suan olculeri net agactan da olsa elimde bir kalip var. Boyasi guzel olmadi. Bir ara mobilyaciya tekrar gidecegim.

    Sarj kablosu istedigim gibi cikti. Eger zamanla bozulmazsa super. Bu sekilde cerceveyi inceltebildim. Toplam tahtanin kalinligi da agac oldugu icin min seviyede. Freeze olmadigi icin ekran kenarlari elimde zimparalayarak duzelttim o yuzden tam dogrusal degil. Ancak bu kadar oldu :)


    Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü)

    Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü)

    Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü)

    Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorumsuzadam -- 11 Temmuz 2021; 13:40:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • sorumsuzadam kullanıcısına yanıt
    Ben pleksiden yaptım. Ölçüp biçerek bir corel draw çizimi çıkardım lazer kesimle kestirdim ve katmanları birleştirdim. Ama böyle de güzel gözüküyor sizinki elinize sağlık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Parlak goruntu ve keskin kesimler aslinda sizinki daha guzel :) bir de cervece ince olsaymis tablo gibi olurmus. Valla corel draw cizimi bilemedigim icin hic o işe girmedim. Siz mi dediniz hatirlamiyorum birisi daha demisti, pleksi yapan yerler var. Cizimi gonderip materyali filan seciyorsunuz, kesip gonderiyorlqr ancak bu konuda hic tecrubem yok :) ben olculeri verip direk kesim yapan bir yere denk gelirsem bakarim :) sizin de elinize saglik cok guzel olmus sizin ki de!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sorumsuzadam kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Evet ben demiştim ölçüp biçtim her yeri tutturdum o çerçeve kalınlığını tutturamadım. O da nazar olsun dedim bıraktım :))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maakman kullanıcısına yanıt
    Rica ederim mutlu oldum bişiy takılırsa kafanıza yardımcı olurum herzaman

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende Xiaomi Yeelight ampül var. Çok memnunum meretten fakat şöyle bir sıkıntım var. Son zamanlarda elektrikler çok gidip geliyor. Sabahtan akşama kadar evde olmuyorum. Elektrikler gidip gelince lamba yanık kalıyor. Ve ben eve gelince her defasında lambanın açık oldugunu görüyorum. Yani sabahtan akşama kadar lamba boşu boşuna yanık kalıyor. Bunun bir çözümü var mı sizce? En azından lamba yanınca telefonuma bildirim gelse buna bile razıyım. Veya elektrikler gidip gelince kapalı olan lamba yanmaya başlamasa. Kaç gündür durum böyle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muxo kullanıcısına yanıt

    Şu anda Yeelight ampul kullanmıyorum ama kullandığım zaman ayarlarında son durumu hatırla diye bir seçenek vardı sanıyorum. Varsa o seçeceği aktif edebilirsiniz. Ben şu anda Aqara zigbee ampul kullanıyorum onda bu seçenek yok. Elektrikler kesilip tekrar geldiğinde yanıyor. Evdeysem sorun yok söndürüyorum ama evde olmadığımda bir otomasyon yaptım her gün saat 04:00 de durumu ne olursa olsun söndürüyor.

  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ediyorum. Bahsettiginiz ayarı buldum. Seçenegi kaldırınca düzeldi. Ampül kapalıyken Elektrigi kesip geri verdigimde yanmaya başlamıyor artık. Şuan tam istedigim gibi oldu
    Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır süren araştırmalarım sonucu aşağıdaki linkteki ürünü buldum. Ürün tam istediğim gibi 7/24 enerjiye bağlı olarak çalışıyor. Herhangi bir elektrik kesintisi olması halinde otomatik olarak yanıyor. Akıllı prizimle ters mantık çalıştırarak istediğim sonucu elde ettim. Düşünenlere tavsiye ederim. Neyden bahsettiğim hakkında fikri olmayanlar birkaç post öncesini okuyabilirler.

    https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/aydinlatma/aydinlatma-aksesuarlari/ampuller/10399546/fryele-ledli-fener.aspx

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • selam arkadaşlar, bir şey öğrenmek istiyorum kullananlardan. Alarmı ayarlayıp çıktığımızda eve gelen başka biri kapıyı açınca alarm çalmadan bir kaç saniye içinde düğmeyle kapatabiliyor mu? Hani iş yerlerinde ki alarmı kapıyı açınca bir kaç saniye içinde şifre girip kapatıyoruz bunda da öyle bir şey ayarlayabiliyor muyuz? Malum tek yaşamıyoruz, alarmı kurunca gece gelen birisi alarm çalmadan eve nasıl girebilir? teşekkürler

  • rcnsrc R kullanıcısına yanıt
    Diğer kişi/kişilerin deMi home üyeliği ile cihaz paylaşım yaparak kurulu olan alarmı devre dışı bırakabilirsiniz. Bunun dışında alarm tetiklendiği anda çalacaktır bir gecikme sözkonusu olamıyor. Çalmaya başladıktan sonra üzerindeki düğmeden durdurulabiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt

    o zaman uğraşmaya değmez. anne baba zaten zar zor akıllı telefon öğrendi birde bunun alarmını açıp kapamayı beceremez. normal şifreli alarmlar gibi kapıyı açıp alarm çalmadan tuşa basınca sussa iyiymişti ama bu şekilde mantıklı değil. ışık açıp kapamak için de alınmaz oyuncak resmen...

  • Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak. Global versiyon sete sonradan su baskını sensörü (water leak sensor) ilave ederek kullanabilen var mı aranızda? Elimde Global versiyon set var. İnternetten su sensörü siparişi vericem (ki en çok ihtiyacım olan sensör) Türkiye'deki fiyatlar da malum. Bu nedenle aliexpress den almayı düşünüyorum ama eğer bir uyumsuzluk varsa hiç girişmicem bu işe. Global versiyona bu sensörü ilave etmeyi deneyip tecrübe edinenleriniz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok sağolun.

  • ozguruzun O kullanıcısına yanıt
    Cihaz ekleme listesinde ürünü görüyorsanız ekleyebilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt

    ben cihaz ekleme listesinde bir sürü sensör veya başka ürünler görüyorum ama bazı sensörlerde böyle bir sorun olduğuyla ilgili çok fazla yorum okudum. çözümle ilgili somut bir şey görmedim. Genelde tavsiye bölgeyi çin anakara olarak seçmek üzerine. Mi home uygulamasında Çin anakara seçeneği yok. Çin, Çin hong kong ve Çin makao diye seçenekler var. Çin hong kong ve Çin Makao bölgelerini elimdeki ürünlerle denediğimde sorun yaşamıyorum ama Çin olarak seçtiğimde mi smart sensör setinden hiç bir ürünü görmüyor. Dediğiniz gibi Türkiye seçiliyken bile listedeki her ürünü ekleyebiliyorsam zaten sorun yok ama somut bir örnek de yok şu an. Satıcılara sorduğumda ise hepsi kısa cevaplarla bölgeyi çin yaptığımda çalışacağını söylüyorlar. İyi de hangi çin i seçicem. Çin mi (bu seçenek mümkün değil çünkü elimdeki seti görmüyor) Çin hong kong mu yoksa Çin makao mu? Buna cevap verebilen yok.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozguruzun

    Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak. Global versiyon sete sonradan su baskını sensörü (water leak sensor) ilave ederek kullanabilen var mı aranızda? Elimde Global versiyon set var. İnternetten su sensörü siparişi vericem (ki en çok ihtiyacım olan sensör) Türkiye'deki fiyatlar da malum. Bu nedenle aliexpress den almayı düşünüyorum ama eğer bir uyumsuzluk varsa hiç girişmicem bu işe. Global versiyona bu sensörü ilave etmeyi deneyip tecrübe edinenleriniz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok sağolun.

    Vallahi aynı konu için buraya geldim.


    Bende de standart güvenlik seti var global versiyon.


    Bende;

    Su Taşkını sensörü

    Ortam Sıcaklık & Nem ölçer

    Yangın & Duman sensörü (Mijia Honeywell)

    eklemeyi düşünüyorum.


    Ancak bilimum sitelerdeki satıcılara sorduğumda her defasında ürünlerin sadece Çin Gateway'ı ile çalışacağı söyleniyor.


    Bir satıcıda Yangın & Duman sensörünün global versiyonu üretilmiyor yazmış.


    E ben nereden bulacam Global versiyon bu ürünleri veya çin gatewayı ile çalışan ürünleri kendi gateway'ıma nasıl tanıtacağım yada hiç kullanamayacak mıyımXiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü) 





  • carpenter05 C kullanıcısına yanıt
    Ben aliexpress den su taşkını sensörü siparişi verdim. 2 haftaya kadar elimde olur. Çin hong kong ve çin makao bölgelerini seçerek denicem. Oldu oldu olmadı global seti ayrı olarak su taşkını sensörünü de çin versiyonu gateway kullanan ve su taşkını sensörü almak isteyen biri varsa satıcam. Veya bunların dışında sadece elimdeki gateway i satıp çin versiyonu gateway alıcam. ( yanılmıyorsam global versiyon setindeki sensörler çin gateway ile çalışıyor.) sensörler elime ulaştığında deneyip buraya yazarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eskiden China Mainland ya da Türkçe Çin Anakara olarak listeleniyordu. Şimdi sadece China/Çin olarak geçiyor. Su sensörü, duman sensörü ve sıcaklık sensörü bende de var ve sadece Çin seçiliyken görebiliyor ve kullanabiliyorum. Maalesef bu konu en başından beri kafa karıştırdı ve çok kişinin canını sıktı. Benim şuan xiaomiyi sadece kapı zili ve yangın alarmı olarak kullanmama sebep oldu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.