Şimdi Ara

Kablolu Vdsl Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vdsl internete geçmekle birlikte vdsl Modem arayışına girdim ama vdsl modem olup da AC olsun USB olsun indirme servisi olsun diyince fiyatı baya artıyor. Bende kablolu Vdsl Modem alıp (tabi varsa) onu kaliteli bir routera bağlamayı düşündüm. Sorum şu kablolu Vdsl modem var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kabloludan ziyade uygun fiyatlı bir modem alıp örneğin TTNET'in Zyxel VMG3312B10B gibi ikinci el üzerine iyi bir router Asus Ac68,88, Synology rt2600, Netgear R7500 Nighthawk X4 gibi bir çok router var, Linksys, TP-link, Tenda gibi markalara da bakabilirsiniz (bilhassa DD-Wrt isteniyorsa Linksys veya Netgear (Sanırım uyumluluğu olan modeller var) bakabilirsiniz.
  • Bulabildiniz mi acaba ben de router e bağlamak için kablolu modem bakıyorum. Vdsl 2 olması şart tabi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draytek 2760 var ama fiyat olarak pahalı maalesef, bende sizin gibi düşündüğüm için ikinci el aldım sadece kablolu olması özellikle tercihimdi ve iki adet unifi bağlı olarak kullanıyorum çok memnunum. Netgear DM200 modeli var birde fakat onun tek ethernet çıkışı var eğer bir tek router veya ap bağlayacaksanız fiyatı amazonda uygun. Ethernet portu Netgear DM200 'de 1 adet 100 megabit destekli, draytek 2760'ta 4 adet gigabit ethernet var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Scofield

    Kabloludan ziyade uygun fiyatlı bir modem alıp örneğin TTNET'in Zyxel VMG3312B10B gibi ikinci el üzerine iyi bir router Asus Ac68,88, Synology rt2600, Netgear R7500 Nighthawk X4 gibi bir çok router var, Linksys, TP-link, Tenda gibi markalara da bakabilirsiniz (bilhassa DD-Wrt isteniyorsa Linksys veya Netgear (Sanırım uyumluluğu olan modeller var) bakabilirsiniz.

    direk Router Modem olarak alsak daha iyi olmaz mı=?
  • Asus tarafinda girdiginde m router cihazlar dsl modullu modem routerlara gore daha fazla guclu ve daha fazla opsiyon sunuyor ama bakilip tercih edilecek kriterler, kosullara gore alinabilinir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.