Şimdi Ara

Windows 10 TV ye aktarma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, windows güncelleme yaptıktan sonra HDMI kablosu ile tv ye görüntü aktaramıyorum. Gerekli ayarların hepsini yaptım ama olmuyor. Yineleyi seçiyorum aktarmıyor, uzat diyorum olmuyor, velhasıl ne yaptıysam olmuyor. Güncelleme öncesi hiç bir sorun yoktu. Ne zaman güncelleme oldu, görüntü aktarımı kayboldu. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • Masaüstü Bilgisayarlar mı? kullanıyorsunuz.Bios default ayara getirip öyle deneyin olmuyorsa önce pc sonra tv açıp deneyin.yine olmuyorsa farklı çözüm önerisi sunacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

    Masaüstü Bilgisayarlar mı? kullanıyorsunuz.Bios default ayara getirip öyle deneyin olmuyorsa önce pc sonra tv açıp deneyin.yine olmuyorsa farklı çözüm önerisi sunacağım.

    Laptop kullanıyorum. Dediklerinizi denedim olmadı, kabloyu söküp başka girişe taktım yine olmadı. Sürücüleri de güncelledim ama o da işe yaramadı.
    Her türlü önerinize açığım.
  • Windows 10 Güncellemesinden sonra her ne denediysem görüntüyü televizyona aktarma işini bir türlü çözemedim. Sürücü güncellemeleri, vs işe yaramadı. O yüzden windowsu yeniden yüklemek zorunda kaldım ve eski haline döndü. TV ye aktarabiliyorum. Bu da gösteriyor ki her güncelleme işe yarayacak diye bişi yokmuş. Biy yeri düzeltirken başka bir yerden falso verebiliyormuş.

    Konu kapanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.