Şimdi Ara

megane 4 ile ilk 10000 km deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düzenleme: Arkadaşlar İstanbul şehir içerisinde 10 bini devirdim,eco modunu kullanmıyorum ve şu an ortalama 6.5 lt (klimalı kullanimda 6.7 lt oldu) ye düştü, ufak trim seslerini servis giderdi, ve zatn etrafınıza bakarsanız megane hem kalite hem konfor hem de fiyat anlamında tutulan bir araç olduğunu görürsünüz.

    Arkadaşlar yüce Allah nasip etti ve sıfır megane 4 1.6 joy 115bg (metalik) aracımızı aldık ve yaklaşık 1000 km dir kullanıyorum istanbul'da.

    Daha önce clio (2017), focus (powershift dizel) (manuel) (2017), volvo xc90 (dizel otomatik) (2017), mercedes cla (dizel otomatik) (2016), polo dsg (2017), alfa romeo 147 gibi araçlarda en az 1 ay en fazla 2 sene tecrübelerim oldu. Bunları biraz kıyas edebilmek anlamında yazıyorum.

    Megane 4 ü yarım saat araştırma ve gidip serviste inceleme neticesinde satın aldığımı söyleyebilirim, araçta beni çeken kalitesine oranla sunduğu kalite idi tabii ki yerli üretim olması da cabası.

    Araçta, park sensörü (bilgisayar ekranında gösteriyor),sis farı (pek kullanmam), yokuş kalkış desteği (bence istanbul için olmazsa olmaz), bluetooth ( kesinlikle müzik ses kaltesinden bağlantı hızından memnunum), hız sabitleyici (uzun yolda büyük kolaylık), orjinal stepne ve 4 yıl garanti olması ( 20 bin km de bir bakım olması harika) beni çeken taraflarıydı.

    Fiyat ve kalite anlamında sundukları ile 1000 km de beni sadece ön konsoldan kötü bir yolda gelen trim sesi rahatsız etti, aracı 200 km hızda uzun süre kullandım maltepe beykoz arasında ciddi manada bu kadar güven vereceğini düşünmezdim, frenler ve yol tutuşu kesinlikle güvenilir, o kadar hızlı kullanmama rağmen ortalama 8.2 gösteriyor ve 3 bin km ye kadar 7.5-8 arası olacaktır inşallah hatta siz eco mod özelliği ile sakin kullanırsanız 7 yi zorlarsınız (her ay banka kampanyaları oluyor litrede 30-35 kuruş yakarsınız).

    Sonuç olarak 75 bin tl ye böyle kaliteli ve güven veren bir araç sahibi oluyorsunuz, Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin.megane 4 ile ilk 10000 km deneyimimmegane 4 ile ilk 10000 km deneyimim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatansever Müslüman Türk -- 9 Haziran 2018; 16:19:38 >



  • kendimize inanmalıyız güvenmeliyiz taklit ile başlamış bir ekonomi çin ama dünyaya kafa tutuyor sahip olduğumuz köklü Türk-İslam medeniyeti yaklaşık 2 bin yıllık ve çinlilere settini yaptırmış bir medeniyet, muhtaç olduğun kudret içindeki asil kanda mevcuttur, inanmak-dua etmek ve çalışmak ana düsturumuz olmalı, saygılarımla...
    Yeni nesil değil bu motor klasik atmosferik 6.5 ortalam için zannımca hız ort 35 40 filandır 23 24 hız ort aracınızın 7.8n8.5 dır bildiğimiz motor bu yani şu hız ort. Bi resmini atın da bakalım .Şehiriçi ort hız 19 23 arasıdır 35 40 la çevre yoluyla şehiriç olmaz bi de trim sesleri bol miktarda bu araçta yarın öbür gün yine çıkar sonuçta full plastik ha bunları eleştirmek için söylemiyorum bu piyasada ucuz vasat bir makina megane fazla şey etmemek lazım ne ka ekmek o ka köfte
  • Güle güle kullanın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül ayında birader için fiyat aldım aynı araca 64.000 TL .Birader almadı şimdi çok pişman oluyor.Bence sıfır olarak alınabilecek arabalardan .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiden trim sesi varsa 50 binden sonra içinde durulmaz.
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
  • Hayirli ugurlu olsun.lpg uyumlu motoru, kasasinin yeni olmasi sebebiyle su siralar alinacak en mantikli C sinifi arac.guzel secim.



    Aracin ic genisligi sizce nasil 5 yetiskin rahatca uzun yola cikabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIME kullanıcısına yanıt
    hocam ciddi manada geniş zaten taksiciler falan bu yüzden alıyor galiba sormustum elemana:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun Allah güle güle binmek nasip etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    servis bu sorunu garanti kapsamında çözüyor
  • bi otomobil dergisinde okudum hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama megane 4 frenleri için çok kötü daha uzun mesafede duruyor diyorlardı karşılaştırmada. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ancak tasarımı çok hoş bir araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 14 Aralık 2017; 10:46:47 >
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    kullanici olarak söyluyorum cok iyi fren tutuşu sunuyor. mesela 2017 modellerde anten de yok degişmiş ve gelişmiş olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah daha iyilerini nasip etsin..
  • Güle güle binin ancak 75 bine 2.el dizel-otomatik Focus almak daha mantıklı bir seçenek bence.
  • caspento kullanıcısına yanıt
    hocam ben akademisyen indirimi ile 67 bin tl ye aldim ve ikinci el tercih etmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akademisyen indirimi diye birseymi varmis reno da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyokushin

    akademisyen indirimi diye birseymi varmis reno da

    Demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "yerli üretim olması da cabası"

    sanki kendi malımız
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    mesele ülkeye katma değerdir apple çin de üretiyor ama abd malı, lakin yıllardır kalkınan çin ekonomisi biraz makro ekonomiyi ve mikro ekonomiyi arastırınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane konusunda, XC90 ve kıyas cümlelerinizi kınıyorum, güle güle kullanın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçeyi hâla öğrenememişsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.