Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (367. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.945
Cevap
86
Favori
344.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nick nedir, belki bir akşam beraber oynarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Ocak 2020; 20:30:4 >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Açılımı doğru. Time-to-Kill. Manası şu, bir düşmanı öldürebilmen için gerekli süre. Daha detaylı anlatayım. M1 Garand tüfeği ile orta menzilde (>50m) bir düşmanı öldürmek için 3 mermi yeterken şimdi 5-6 mermi lazım. Silah zaten 8 mermi alıyor. BÜTÜN bolt-action tüfekler çöp oldu. Artık uzaktaki adamlara sıkmıyorum bile mermi. Stg44, Type2a, BAR gibi silahlar iş yapıyor sadece.
  • EchoBurst E kullanıcısına yanıt
    Hey Allahım yahu ben bunu tam bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu da diğer herhangi bir silahta k/d ratio 0'in altındayken stg 44 ile neredeyse 3.0k/d oranim oluyor hakikaten bu silahlar ve bar dışında diğer hepsi çöp bir anlamı yok, birde sanırım yeni oyunculari öldürmek için gereken süre de daha uzun bu kısmı da ayrı saçma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt
    Oyuncuların kaçmış olabilme olasılığı..? Galiba firestorm komple çalışmıyor şu an. AAA oyunda olmaması gereken buglar? DLC yerine tertemiz bir bug patch yap toparlansın ortalık değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EchoBurst

    Oyuncuların kaçmış olabilme olasılığı..? Galiba firestorm komple çalışmıyor şu an. AAA oyunda olmaması gereken buglar? DLC yerine tertemiz bir bug patch yap toparlansın ortalık değil mi?
    Ne zaman Firestorm oynamak istesem çok uzun bekleme süresi veriyor ve oyuna giremiyorum. Çok tutmadı bu mod nedense.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

    Nick nedir, belki bir akşam beraber oynarız.
    ben geçenlerde eklemiştim galiba seni. Prezidentee_EL benim nik.
  • Ekledim.
  • Arkadaşlar bu konunun discord gurubu falan yok mu hepimiz beraber oynasak güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [F][u][r][k][a][n] [ kullanıcısına yanıt
    Firestorm en son, tüm dünyadaki oyuncuları Avrupa serverına atıyordu yine bulmuyorsa bitmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beraber oynuyacak var mı yeni sayılırım henüz mikrofonum yok ama uygun bir kulaklık arıyorum tavsiye edebilceğiniz model var mı BF V için.Bütçe 1.200e kadar çıkabilirim.
    origin: ofRevenge
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    https://discordapp.com/invite/pM79y7m

    ben oynuyorum gelirsen oynarız deng geldimi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAAltuntas

    Argonne Ormanı isterük

    D-Day'den sonra Fransa'ya girsinler yapacaklarına eminim, öncesinde Omaha Beach istilası harika olacaktır, Ardennes ve Argonne ormanı ABD ve Almanların çetince savaştığı bölgeler, Medal of Honor Spearhead aklıma geldi Ardennes ormanı misyonlarını oynamak çok zevkliydi, Carentan haritasını da yapacaklardır, CoD 2 multiplayer'ın efsane haritalarından biriydi, zamanında az oynamadık.


    Battlefield V (2018) [ANA KONU]Battlefield V (2018) [ANA KONU]


    2 aylık bir TOW döneminden sonra, mayıs ayında chapter 7 haberi gelir, Rus cephesinden önce D-Day olmasını umuyorum, 6.0 update sonrası arka plan yeşile bürünecek, jungle dışında bakalım başka hangi haritalar eklenecek merak konusu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ocak 2020; 10:32:35 >




  • 2. dünya savaşına da 3 sene sürecek bir oyun yakışırdı zaten. oyun çıktığından beri geçen zamanın aksine çok daha fazla harita ve içerik getirmeleri dileğiyle.

    ama D-Day'den önce arka plan bir Stalingrad kızılına bürünmeli bence. + karanlık bir arka plan muziği.





  • Bazen oyunun introsunda şarkının bitmesini bekleyip öyle oynardım. Bak canım çekti gene.
  • EchoBurst E kullanıcısına yanıt
    onu ben de çok yapardım.
  • Beyler bu BF'de ban olayları nasıl oluyor. Az önce bir oyunda efendi efendi oynuyordum. Hiç yapmadığım bir şeyi yapıp köşedeki chat ekranına baktım hararetli bir tartışma dönüyordu. Elemanın teki pis Türkler falan yazmaya başlayınca dayanamadım bir şeyler yazdım bende. Sonra bir kaç yabancı bana sardılar. Direk bana hakaret yazmaya başladılar en sonunda sülalelerine baya bir küfür ettim bende dayanamayıp. Hem Türkçe hem İngilizce ne var ne yok yazdım. chat bölümünde sansürlendi zaten yazdıklarım. Beni banlarlar mı oyundan? Daha önce başıma gelmediği için endişelendim yok yere şimdi oyundan olmayalım. Banlama olursa geçici mi oluyor ne kadar sürüyor onuda bilmiyorum. Sinirden ekran görüntüsü ve nicklerini de almadım elemanların. Alaydım kendimi savunurdum en kötü EA banlarsa. Ders oldu daha da chati açmam okumam karışmam. Türk düşmanı velet kaynıyor. Günde bir iki saat oyun zevkimiz var onu da çip ettiler.




  • Chat ekranı bende her zaman kapalı, öyle yapmanızı tavsiye ederim, oyuna konsantre olmuşken chat ekranını takip etmek çok saçma birşey bana göre, boşuna sinirlenirsiniz ilgilenmeyin, oyundan keyif almaya bakın, server admin sistemi olmadığından banlanma diye birşey olmaz, olsaydı bile sadece o serverdan banlanırdınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ocak 2020; 20:0:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

    Beyler bu BF'de ban olayları nasıl oluyor. Az önce bir oyunda efendi efendi oynuyordum. Hiç yapmadığım bir şeyi yapıp köşedeki chat ekranına baktım hararetli bir tartışma dönüyordu. Elemanın teki pis Türkler falan yazmaya başlayınca dayanamadım bir şeyler yazdım bende. Sonra bir kaç yabancı bana sardılar. Direk bana hakaret yazmaya başladılar en sonunda sülalelerine baya bir küfür ettim bende dayanamayıp. Hem Türkçe hem İngilizce ne var ne yok yazdım. chat bölümünde sansürlendi zaten yazdıklarım. Beni banlarlar mı oyundan? Daha önce başıma gelmediği için endişelendim yok yere şimdi oyundan olmayalım. Banlama olursa geçici mi oluyor ne kadar sürüyor onuda bilmiyorum. Sinirden ekran görüntüsü ve nicklerini de almadım elemanların. Alaydım kendimi savunurdum en kötü EA banlarsa. Ders oldu daha da chati açmam okumam karışmam. Türk düşmanı velet kaynıyor. Günde bir iki saat oyun zevkimiz var onu da çip ettiler.
    Server admini sınırsız banlayabilir.Dediğim o server için geçerli.Komple banlanma olmaz.Hile yapanlarda oluyor.




  • Eyvallah hocam, denemek için girdim az önce iyi bir şey olmamış gözüküyor.
  • Eyvallah hocam. Bende zaten kullanmam, tanıdığım biri yoksa mangada yazışmamda gerekmedikçe. Yazdığım gibi veletler öyle hakaretler yazınca dayanamadım cevap yazdım. Koptu gitti sonra. Kapalı tutarım artık chat ekranını.
  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.