Şimdi Ara

Tabelada Kalite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tabela dünyası, açık hava reklamcılığı kategorisinde, en önemli çalışmalardır. İlk imaj çalışması olan bu işlerde, en iyisini tercih etmek, atılacak en önemli adımdır. Müşteri kategorisini etkilemenin en önemli yolu, göz kamaştırıcı dekorlar ve tabelalardır. Firmamız, her sektör için çok farklı tabela çeşitleri üretmektedir. Bu tabela çeşitlerinden biri de led tabela ürünleridir.

    Mükemmel Reklam Aracı

    Tabela dünyasında büyük bir yenilik olan led tabela ürünleri, yüzlerce ürünü küçük bir karede, bütün müşterilere reklam etme fırsatı vermektedir. Bu tabelalar, renkli ve iki renkli olmak üzere iki sınıfta üretilmektedir. Pcb kartların, işlemci sisteminin üzerine monte edilmesi ile meydana gelmektedir. Kullanılan led ampüllerin kalitesi, led tabelanın kalitesini belirlemektedir. Kartın yapısı da led tabela ürününün kalitesini göstermektedir. Power led programı ile led tabelada istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz. Yazıları yazdıktan sonra, yukarıdan aşağı, aşağıdan yukarı, sağdan sola ve soldan sağa kayan yazı efektlerini, istediğiniz gibi girebilirsiniz. Bunu yapmak için, power led programını ilk açtığınızda, verileri doğru bir şekilde girmeniz gerekir.

    Yüzde Yüz Reklam

    Led tabela ürünleriyle, duyuru, ilan, kampanya ve benzeri bütün işleri rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Işıklı tabela çalışmalarının geldiği son nokta olan bu ürünler, her geçen gün yeni versiyonlarıyla, ekonomi dünyasını şaşırtmaya devam etmektedir. Dernek ve cami gibi yerlerde, ayet, hadis ve duyuru işlemleri için de, yine bu ürünler kullanılmaktadır. Işıklı tabela çeşitleri kategorisi, modül led ve mercekli modül led ürünleriyle imal edilmektedir. Bu ürünlerde, isteğe bağlı animasyon çalışmaları yapılabilmektedir. Işıklı tabela çeşitleriyle, akşamları da reklama devam edebilirsiniz. Orijinal ışıklı tabela çalışmaları, müşteri kitleleri tarafından, anında fark edilmenizi sağlamaktadır. Elemanlarımız, ışıklı tabela çalışmaları için tercih ettiğiniz animasyon şekillerini, çok kola bir şekilde uygulayabilir.
    https://www.ledtabelaturkiye.com

    ADRES:
    Çobançeşme Kımız sk.No.16/A Yenibosna/Bahçelievler/İstanbul/Türkiye
    TELEFON:
    (0850) 302 75 74







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.