Şimdi Ara

Steam Küratörler'e Gelen Büyük Güncelleme İle Steam'de Keşif Yapmanız Kolaylaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Geçen birkaç hafta boyunca küçük bir grup ile birlikte gerçekleştirilen betadan sonra Steam Küratörler sistemine getirilen en yeni güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme oyuncular, küratörler ve oyun geliştiricileri için iyileştirmeler içeriyor.

       Kısacası, tanıdığınız ve güvendiğiniz Steam Küratörlerini bulmak ve takip etmek daha kolay hale getirildi. Küratörlere Steam'den alışveriş yapma deneyimini geliştirebilecekleri daha fazla imkân sağlandı. Geliştiricilerin, Steam Küratörleri ile iletişime geçebilecekleri daha iyi araçlar yaratıldı. Steam Küratörleri Güncelleme Anonsu sayfasına giderek, getirilen yeni özelliklerin özetini okuyabilirsiniz.
     
       Neden Steam Küratörler?

       Steam Küratörler sistemi, size Steam'de alışveriş yapma deneyiminize katkı sağlayabilecek kişi ve organizasyon seçenekleri sunmayı amaçlar. Hangi oyunların paranızı harcamaya değeceği konusunda fikir aldığınız YouTuber'lar, gazeteciler, yayıncılar gibi kişiler veya çevrimiçi topluluklar halihazırda bulunmaktadır. Steam Küratörler'i, takip ettiğiniz farklı fikir ve zevklere sahip kişilerin, Steam’de gördüğünüz oyunları ve oyunlar hakkındaki bilgileri etkileyerek alışveriş deneyiminizi geliştirebileceği bir yer haline getirdik. Örneğin: PC Gamer tarafından yazılan detaylı incelemeleri okumaktan veya Extra Credits tarafından yayınlanan videolu incelemeleri izlemekten zevk alabilirsiniz. RPG Watch'un seçtiği başarılı rol yapma oyunlarından keyif alabilir ya da Framerate Police'in 30fps ile sınırlandırılmış oyunlar ve bu sınırın nasıl kaldırılabileceği yönündeki tavsiyelerine göz atabilirsiniz. Ya da bizim gibi Critiquing Doge tarafından yazılan kısa ama mizahi yönü yüksek incelemeleri okumaktan hoşlanabilirsiniz. Aklınıza gelebilecek her oyun türünü, Steam'de mevcut olan tüm diller için bulabileceğiniz bir Steam Küratörü bulunmaktadır. 
     
       Oyun zevkiniz her ne yönde olursa olsun ve hangi dili konuşuyor olursanız olun, alışveriş deneyiminize katkı sağlayabilecek en az birkaç Steam Küratörü bulabilirsiniz.
     
       Neden Bir Küratörü Takip Etmelisiniz?

       Steam'de yer alan Küratörleri takip ederek yalnızca bu küratörlerin önerilerini Steam Mağazasında (ana sayfanın en üst kısmında ve etiket ile tür sayfalarının üst kısımlarında) görmekle kalmayacak, aynı zamanda her bir küratörün kişiselleştirilmiş Steam sayfalarını ve inceledikleri tüm oyunları da görebileceksiniz. Örneğin Küratörler için oyun listeleri yaratabilecekleri ve hangi listelerin sayfalarında öne çıkarılacağını seçebilecekleri yeni araçlar yarattık. Bazı Steam Küratörleri oynadıkları oyunlar hakkında videolu incelemeler üretmekte ve artık siz de bu videoları doğrudan Steam üzerinden görüntüleyebileceksiniz. 
     
       Peki Ya Başka?

       Küratörleri takip eden oyuncular için yaptığımız birkaç iyileştirmenin yanında, sistemin Steam Küratörleri ve küratörlerle iletişim kurmak isteyen oyun geliştiricileri için daha iyi çalışmasını sağlamak adına yoğun çaba sarf ettik. Küratörlerin Steam sayfalarını kişiselleştirebilmeleri için daha fazla seçenek ve yaptıkları incelemelerin, oyuncuları ne yönde etkilediğini görebilecekleri daha çok bilgi ekledik. Ayrıca oyun geliştiricilerinin, oyunlarının bir kopyasını doğrudan Steam üzerinden Küratörlere gönderebilecekleri Küratör Bağlantısı adını verdiğimiz yeni bir sistem geliştirdik. 




  • Önceden de dedim tekrar ediyorum (steam desteğe bile yazdım) Bağımsız yapımlar diye ayrı bir bölüm yap, oradaki oyunlar o bölümde sergilensin isteyen o oyunlara baksın, isteyen.
    Emeğe saygı hebele hübele de bağımsız yapımların %90'ı bildiğin çöp be kardeşim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.