Şimdi Ara

Beylikdüzü'nde TürkNet kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, Beylikdüzü Büyükşehir mahallesinde yaşıyorum ve Türksat kullanıcısıyım. 49 Liraya 24 Mbit, 150 GB AKN paketim var. Türksat'ın altyapısı burada sağlamdır, hızını verir, kesinti olmaz, kolay kolay internetsiz kalmazsınız. Sıkıntı olsa teknik ekipler aynı gün destek verir. Ama kullanımım sık sık 150 GB'yi geçiyor ve sürekli 4K içerik izlediğimden daha hızlı olsa iyi olur diye düşünüyorum. TürkNet'e baktığımda AKN yok ve bulunduğum yerde 35 Mbit verdiği görülüyor fakat aşırı derecede şikayet var ve DSL üzerinden internete bağlanmayı 2017 yılında artık mantıksız buluyorum. İşim tamamen bilgisayar üzerinde ve internetsiz kalmayı kesinlikle göze alamam. Bu bölgede TürkNet kullanıp yorum yapabilecek olan var mıdır?



  • Deneyip görmek lazım hocam. Sorun yaşayan var, benim gibi hiç sorun yaşamayan da var. Biraz şans işi. Tabii bölgenizde kullanan birileri varsa onlarda altyapı/hız hakkında baya bilgi verirler. Akşam saatlerinde bazı bölgelerde hız düşüşü konusu var çünkü.

    Türknet'in sıkıntılı kısmı sorun yaşanması vs. değil. Sorunlar her firmada yaşanabilir. Ama Türknet bu sorunları çözmede inanılmaz yavaş kalıyor.

    Cem Çelebiler, bu Aralık ayında kurulum hizmeti için, Ocak ayında da arızalar için kendi saha ekiplerinin görev yapmaya başlayacağını açıklamıştı. Yani size tavsiyem Türknet'e geçmeyi düşünüyorsanız bile yılbaşından sonra geçin. Yani sorun yaşarsanız bile kapınıza gelip sorunu çözecek bir ekip olsun.

    Şuan geçseniz belki de sorun yaşamayabilirsiniz. Bunun garantisi yok. Ama yaşadığınız zaman bu sorunun çözümü günler, haftalar sürüyor ve internetsiz kalıyorsunuz.

    Şahsi fikrim bölgenizde Türksat varken onu kullanmaya devam edin macera aramayın. Tabii sizin bileceğiniz iş. Ha derseniz ki bana akn yetmiyor, biraz daha hızlı internet istiyorum ve denemeyi göze alıyorum o zaman deneyin derim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 10 Aralık 2017; 13:12:44 >




  • Teşekkür ederim hocam gayet bilgilendirici olmuş. Öyle ise biraz daha beklemek gerek. En azından destek konusu iyileştirilene kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.