Şimdi Ara

KRİPTO PARALAR [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.367
Cevap
243
Favori
132.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İcrypex kullanan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Kraken de hesabım vardı ve buna authenticator ile authy iki aşamalı doğrulama kurmuştum.

    Ancak telefonu değiştirdiğim için şuanda eski şifrelerim silinmiş durumda.


    Hesabıma nasıl girebilirim iki aşamalı doğrulamaları nasıl pasif edebilirim yardımcı olabilecek kimse var mı ?

  • biala B kullanıcısına yanıt

    Borsadan borsaya prosedür değişiyor ama çoğu borsa kyc yapmış kullanıcılar için tekrar kyc yaparak 2fa'yı sıfırlıyor. Borsaya mail atın durum ile ilgili size konu hakkında gerekli bilgiyi vereceklerdir

  • Ciddi bir yukselis var. Etherium iyi bir atak yapti. Neler oluyor, bilgisi olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70+ th/s hangi miner oneririsiniz?

  • JPMorgan'a göre Bitcoin 5'e katlayacak söylentileri gündem de. Ah ah keşke en dipleri görürken abanıp alsaydık şimdiye iyi para kaldırmıştık. Buradan sürekli takip ediyorum bitcoini: https://piyasa.paratic.com/kripto-coin/bitcoin// en kısa sürede işleme bende tekrar gireceğim. Elimde olanları kardan bir çıkarırsam deymeyin keyfime. Herkese bol kazançlar.

  • Hangi siteyi önerirsiniz? Komisyon oranları düşük , paribu üye olacaktım ama site de birisi ciddi sorun yaşamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkant19 kullanıcısına yanıt

    Ben de yeni girdim, tavsiyelere göre binance ile başladım ama kredi kartı ve havale kabul etmiyor Tr den, Tr.binance sitesinde havale ve EFT kabul ettiği için buradan devam ettim.

    şimdilik gördüğüm kadarıyla global siteden farkı, kripto para çeşidi az (ada coin alacaktım yoktu, eth btc ve benzer bilindik coinler var)


    dilerseniz aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz, hem bana hem size %10 komisyon indirimi sağlar.


    https://www.trbinance.com/account/signup?ref=J71L6D34




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 6 Ocak 2021; 10:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crypto parali felan neye göre cikiyo. cok sacma geliyo bana bu olay.

  • Ethereum uzmanı arkadaşlar,


    Öğrenci halimle bir kaç kuruş birikimim var. Alım yapmak istiyorum, kısa vadede al sat yapıp birikimimi katlamak istiyorum.


    Ne zaman alım yapmalıyım?

  • arkadaşlar küçük bir sorum olacak.


    şimdi ben türkiyedeki btc piyasalarında işlem yapıyorum. örneğin btc / try olarak


    btc'leri global bir piyasaya göndersem bundan sonra mesela btc / usd olarak işlem yapsam - ki o piyasalarda coin çeşidide fazla - sizce daha mı mantıklı olur.

  • Merhabalar, bende bu ara Monero coine merak salmış durumdayım. Aldım bakalım daha önceki düşüşlerden. Bu ara artıda gidiyor umuyorum ki beklentilerimi karşılar. Var mı monero hakkında bilgisi olan, yada alan satan? Buradan canlı olarak takip ediyorum: https://piyasa.paratic.com/kripto-coin/monero// fikirlerinize ve önerilerinize açığım arkadaşlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santiago Munez

    arkadaşlar küçük bir sorum olacak.


    şimdi ben türkiyedeki btc piyasalarında işlem yapıyorum. örneğin btc / try olarak


    btc'leri global bir piyasaya göndersem bundan sonra mesela btc / usd olarak işlem yapsam - ki o piyasalarda coin çeşidide fazla - sizce daha mı mantıklı olur.

    globale geç.tr takıntılı borsadan cacık alınmaz.

  • merhaba arkadaşlar. elimdeki bir miktar altını daha da düşmeden satıp kripto paralara yönelmek istiyorum fakat kafamda bazı soru işaretleri var bunlar hakkında bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.


    1- kripto para alım-satım işlemleri için en uygun site olarak binance öneriliyor. bana da arayüzü vs. çok basit anlaşılır geldi bir de yabancı site olmasına rağmen türkçe. siz baak nereyi tavsiye edersiniz? paribu, btctürk gibi siteler çok fazla tavsiye edilmiyor komisyon çok alınıyormuş.


    2- diyelim ki binance hesabı açtık. ek olarak bitcoin cüzdan hesabı da açmak gerekiyor mu? yoksa binance üzerinde bitcoin cüzdanımız da oluyor mu? farklı cüzdan hesapları var en çok da mobil uygulaması da olan blockchain cüzdan öneriliyor gerek var mı?


    3- kısa zamanda al satlarla para kazanılır mı? örneğin en son piyasaya baktığım gün 4 gün önce falan bitcoin 46k dolar seviyesindeydi şimdi 55k dolar. böyle kısa aralıklarla al sat yapmak kar getirir mi komisyon çok alırlar mı? sanırım böyle kısa süreli al satlara trade deniyor. bana çok basit bir yöntem gibi geldi eminim kaçırdığım noktalar var bu konuda yardımınızı bekliyorum


    4- birkaç video izledim ve teknik analiz konusunda temel de olsa birşeyler öğrendim destek/direnç noktaları trend açısı rsı gibi. tradingviewden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum ama devamını getiremedim şimdilik. bu işi meslek olarak değil de küçük karlar almak ya da uzun vadeli yatırım için teknik analiz öğrenmek gerekli mi?


    sorular saçma ve anlamsız gelebilir fakat daha yeni araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim. altında şuanda zararım yok 360 civarıyken almıştım ama 530 civarındayken bozdurmadığım için çok pişmanım. merkez bankası dediği gibi faizi yıl sonuna kadar sabit tutarsa daha da düşer gibi sanki aldığım fiyata gelmeden satmak istiyorum.





  • BU UYGULAMALAR BEDAVA (YENİ) DİJİTAL PARA DAĞITIYOR

    Yakın zamanda tesadüfen dikkatimi çekmiş olan Pi Coin ile ilgili olarak; bir çok ülkede karşılığı olacağına inandığım ve insanların artık dijital para kullanmalarını zorunlu hale getirecek kadar yaygınlaşacağını düşünürken! bee, timespote, initiviate q... ve hatta Türk girişimcilerin tasarladığı bitranium olduğunu ve bunların hepsinin pi coin'den sonra çıktığını hatta 1-2 aylık mazilerinin olduğunu öğrenince pi coin'in çok iyi işler başaracağını anlayan bazı girişimcilerin pi'nin yolundan gittiğini anladığım ve benim de katıldığım uygulamalardır...

    Belki sizin de aklınıza yatar, katılırsınız diyerekten linklerini paylaşmak istiyorum.

    https://minepi.com/1afet

    https://www.bee.com/download Referans: 1afet

    https://www.timestope.com/aslyx

    https://bitranium.com referans: 2F7ECC

    https://spotterapp.site/download Referans: aslyx

    https://quahl.com/set/login-remember?remember_me=null&redirect=/invite/EKc22eRJC

    https://argentas.io/users/invite.php?invite=725EEC6D93





  • Beyler evdeki pc ile gtx 1650 ekran kartım var mining denedim fakat Average speed (30s): 0.00 mh/s yazıyor ve de yapmıyor heralde. Sizce neden olabilir. Aşağıdaki hatayı bir türlü düzeltemedim. Yardımcı olacak arkadaşlar var mı?


    GPU 0: insufficient memory for DAG epoch 396.

    GPU 0: will be in Zombie mode with reduced hashrate.

    New job received: 0x358480 Epoch: 396 Target: 0000000112e0be82

    GPU 0: Allocation of DAG failed with error: Memory object allocation failure

    GPU 0: will be stopped.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur989 -- 20 Şubat 2021; 14:27:32 >
  • Selamlar, sırayla bildiğim ve denediğim kadarıyla yorum paylaşmış olayım.

    1- Binance hesabı açtığınızda kendi coini olan BNB üzerinden komisyon öderseniz %25 indirimli ödüyorsunuz. Şu anda 1 BNB - 275$ dolaylarında. 300$ lık bir işlemde yaklaşık 0.00075 BNB komisyonunuz olur. O da yaklaşık 23 cent filan yapar. BNB son 2 haftada yaklaşık x5 yaptı ancak komisyonu ona göre ayarlıyorlar ve bu düzeyde kalıyor.

    2- Binance hesabı açtığınızda BTC cüzdanı ve diğerleri otomatik olarak açılıyor. Ek bir işlem yapmanıza gerek yok. Örneğin Paribu veya BTCTurk üzerinden BTC alıp Binance hesabınıza gönderdiniz. Direkt trade işlemlerine baslayabilirsiniz. Uzun dönemli yatırımlar için en güvenilir yol Ledger Nano gibi harici cüzdanlara aktarmaktır ama bu durumda trade yapamazsınız. Binance nezdinde tutarak trade yapabilirsiniz ancak şunu unutmayın. Yurtdışı bir borsa, şahsa bağlı ; senelerdir sorun yaşanmaması hiçbir zaman Tosuncuk vak'ası yaşanmayacağı anlamına gelmez. O nedenle altını satıp cyrptolara basayım demek pek güvenilir olmayabilir. Her zaman kaybetmeyi riske alacağınız tutarlarla girmelisiniz. YTD.

    3- Kısa süreli trade ile kazanabilirsiniz ama aynı hızda kaybedebilirsiniz de. 1 günde x2 yapan altcoinler olabileceği gibi 3 - 5 dk içinde %20 - %30 kaybedebilirsiniz de. StopLoss uygulayarak belirli miktarları güvenceye almakta daima fayda vardır. Kazanmak yanında eldekini koruyabilmek de önemli.

    4- Teknik analizinizi ne kadar geliştirirseniz tabiiki size faydası olur. Bilginin zararı olmaz. Gerek kısa , gerek uzun dönemli olsun teknik analiziniz temel düzeyde de olsa faydasını kesinlikle görürsünüz.

    Bol şanslar...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur989

    Beyler evdeki pc ile gtx 1650 ekran kartım var mining denedim fakat Average speed (30s): 0.00 mh/s yazıyor ve de yapmıyor heralde. Sizce neden olabilir. Aşağıdaki hatayı bir türlü düzeltemedim. Yardımcı olacak arkadaşlar var mı?


    GPU 0: insufficient memory for DAG epoch 396.

    GPU 0: will be in Zombie mode with reduced hashrate.

    New job received: 0x358480 Epoch: 396 Target: 0000000112e0be82

    GPU 0: Allocation of DAG failed with error: Memory object allocation failure

    GPU 0: will be stopped.

    4GB ekran kartları ile ETH kazamazsınız. DAG boyutu 4GB'ı geçti çünkü

  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Hocam paribu veya btcturkten aldığınız bitcoinleri binance hesabına gönderin dediniz ama binance üzerinden kredi kartı ya da banka kartı ile de işlem yapılıyor diye biliyorum. Papara falan da destekliyor niye öyle iki aşamalı aktarım yapalım ki?
    Trade dediğiniz al sat demek oluyor değil mi? Döviz gibi düşünüp yükselince satıp düşünce almak düşüncesi pek yeterli değil sanırım bu iş için ama günlük al satlarla kâr yapılabilir diye düşünüyorum sınırını bildikten sonra. Altındaki parayı yatırmak evet riskli ama zarar edeceğimi sanmıyorum ya. Biraz daha video izleyip öğrensem daha iyi olacak sanki Haluk tatarın eğitim seti var en iyi o anlatıyor ondan dinliyim en iyisi.
  • Binance TR hesabı açıp oraya tr de ki bankanızdan para yollayabilirsiniz. Ordan da binance global borsasına ücretsiz gönderebilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.