Şimdi Ara

Galatasaray ın en büyük düşmanı sosyal medya taraftarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet başlıkta yazdığım gibi,bu güruh zaten kolay etkilenen baskılara karşı koyamayan bir yönetim varken Gs nin içine bir virüs gibi yayılmıştır.2015-16 sezonunda o leş kadroya rağmen elinden geleni yapan belki de takımı ayakta tutan tek kişi,mali açıdan kötü olup sesini çıkarmayan yegane isim olan hamza yı kovdurtmuşdur.Tamam belki hataları filan olabilir umutla sözleşme yenilemesi vs lakin takımdan kovulduğunda ts yi 1-0 yenip 3. sıradaydık.Şl gruplarında da fena durumda değildik.Ondan sonra zaten parası olmayan yönetim jor u zorunluluktan ötürü takımın başına getirdi.Kendisi malum taktiksel anlamda fazla bilgili veya müthiş bir enerjisi olan şahıs değildi lakin kısa vadede iş yaptı.Ne yazık ki bu başarılar göz boyadı ve parasızlık da önemli bir etken olunca da jor la sezona devam edildi.Devre arasında gene bu gurüh devreye girdi ve anadolu takımı hocası olan ,sırf iri yarı karizmatik diye Gs hocalığına layık gördüler.Ve bugün kü gelinen nokta içerde dışarda güle oynaya yendiğimiz takımdan ,tarihi fark yemekten son anda kurtulmak... 2-3 sene önce fatih terime ünal aysal yüzünden deli gibi sövdüler şimdi de Fatih terim gelsin diyorlar.3 sezondur derbi galibiyetimiz yok ve bu düzgün bir futbol aklı gelmediği sürece devam edicek .Cümlelerimin sonuna gelirken şunuda eklim HER ŞEYE RAĞMEN GALATASARAY iyi geceler .







  • Her şeye eyvallah . Ama bu kadar ezilmemeliydik. Bildiginiz ilk defa bu kadar ezildik . Beşiktaş bu oyununa devam eder mi bilmem ama ederse şampiyon onlar kim gelirse gelsin .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam dostum herkez mükemmel taraftarlar kötü
  • Kusura bakma, boş konuşmuşsun.

    Aklı olan yönetim, Twitter'a bakıp iş yapmaz zaten. Yapıyorsa, burada sorun taraftarda değil o yönetimdedir. Kaldı ki otelcinin öyle bir garabet yönetimi var ki, taraftar aklı yönetim aklının çok çok daha önünde şu an. Taraftarın her dediği yapılsaydı, durum bundan kötü olmazdı. Bunun en basit örneği Sneijder olayı.

    Ayrıca Hamza, Galatasaray'ın hocası olabilecek çapta biri değildi. Bir yanlış, diğer bir yanlışı doğru yapmaz.
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    En azından onu dinlemediler de şino yu gönderebildik tam zamanında ,hamza hamzaoğlu yerine gelen mustafa denizli,jor,tudor dan daha çok iş yapardı hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Astrofizikçi

    En azından onu dinlemediler de şino yu gönderebildik tam zamanında ,hamza hamzaoğlu yerine gelen mustafa denizli,jor,tudor dan daha çok iş yapardı hocam

    Aynen, çok doğru zamanda gönderdik Sneijder'i. Peki sahada onun yerine oynayan şu kılıksızı izleyince de gerçekten bu şekilde düşünüp avutuyor musunuz kendinizi?

    Sneijder'in 1 yıllık sözleşmesi kalmıştı takımda, 1 yıl daha idare edebilir, sonra yerine iyi bir adam alınabilirdi. Biz onu gönderip, yerine onun yanında top toplayıcı olabilecek bir çöpü getiirdik. 4 yıldan 3.35 milyon euro da maaş bağladık. 8 milyon euroyu da kendisini bize kakalayan kulübüne yığdık.

    İyi ki dinlememişler taraftarı cidden.

    Hoca konusunda şu şundan daha iyidir demeyi geçiyorum, Tudor dahil orada saydığın isimlerden hiçbiri Galatasaray'a teknik direktör olabilecek kalibrede değil.




  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Ben yerine gelen herifi savunmadım zaten o paraya daha iyisi bulabilirdi en kötü sosa alınabilirdi ,şino nun bu sezon ki perfonmansı da göz dolduruyor haklısın
  • Tudorun gelmesine sebep kesinlikle taraftardır, hatırlıyorum twitterdan bastırıyodu taraftarlar sürekli, sonra beden eğitimi hocası olayı var, son 2 teknik direktör riekerink ve tudor, şaka gibi resmen, kim abi bu adamlar gsye teknik direktör olmayı hak edecek ne yapmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.