Şimdi Ara

Turkcell Superonline Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler.3 gün sonunda sorunlar yaşadığım için Turkcell Superonline aboneliğimi cayma hakkımı kullanarak iptal ettim.255 lira fatura gönderme cesaretinde bulundular.Tüketici haklarına faturayı,sözleşme örneğini vs... verdim.Biraz önce de avukat aradı ödemezseniz haciz başlatacağız diye.Tüketici haklarındaki şikayetimin durumunu öğrenebilmek için ya da süreci hızlandırabilmek için ne yapmam gerekiyor?Ya da bu süreçte neasıl bir yol izlemeliyim? Oyunlarını başlarına geçirmeliyim. Muz cumhutiyerinde yaşamadığımızı göstermeliyim.Resmen haraç almaya çalışıyorlar.Yardımlarınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 30 Kasım 2017; 16:25:2 >



  • 14 gün içinde cayma hakkın var o avukatın dünya'dan haberi yok galiba hiçbirşey ödeme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot

    14 gün içinde cayma hakkın var o avukatın dünya'dan haberi yok galiba hiçbirşey ödeme

    Zaten ödemeyeceğim de minik beyinleriyle beni kandırmaya çalışıyorlar. Merak ettiğim çakma avukat haciz işlemleri başlatırsa neler yapmalıyım?Tüketici haklarına yaptığım şikayetin durumunu nasıl öğrenebilirim?
  • 14 gün cayma hakkın varsa ve bu hakka ilişkin durumu müşteri hizmetlerine bildir , kayıt açtir, hakkın içeriğinden ve belge-kanun adından, numarasından bahset, ücrete itiraz et, ödemeyeceğini söyle.

    bu görüşme sonrası çözüm alamıyorsan ve btk ya da başvur
  • Kimse kafasına göre haciz getiremezbiryere, icra dairesine haciz için başvuru yapıldığında size bir tebligat gönderilir, yasal süresi içerisinde icra dairesine başvurarak itiraz edebilirsiniz. İtirazınıza, sözleşmeyi kanunu ve THH ye itirazda bulunduğunuzuda belirtin, çok büyük ihtimal THH sonucunu bekler icra dairesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.