Şimdi Ara

Araç Soğukken marş sorunsuz yeni soğumuşken 2. marş sorun Benzin lpg farklı sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öcelikle merhaba. genelde aracımda bir çok sorunu kendim tespit edip hallederim ama bu marş problemini bir türlü halledemedim. araç sabahları yada park ettikten 4-5 saat sonra on numara ister lpg de bırakayım ister benzinde hiç bir sorun yok tık diye çalışıyor. ama yolu diyelim lpg de tamamladım benzine geçmedim stop ettim hafa soğukluğuna göre 1.5 - 3 saat sonra gelip marşa basıyorum. çalışıp anında stop ediyor. sonra çok uzun marş alıp zor çalışıyor. eğer tüpte gezip 1 2 km kala benzine alırsam bu seferde yine aynı 1.5 - 3 saat aralığında en az 20 25 saniye araç kiv kiv kiv marş basıyor zor çalışıyor. ama hiç tüpe geçmeyim aralıksız benzinde kullanayım hiç bir problem yaşamıyorum. akü hararet müşürü termostat yeni değişti. tüp beyin borularını sızıntıdan dolayı yenilettim. ondan sonra böyle saçma sapan çalışmamaya başladı. nereye para harcayım hiç bilmiyorum.







  • Yeni takılan tüp malzemelerinden dolayı olabilir. İstenmeyen bir şekilde LPG'yi motora gönderip boğulmaya sebebiyet veriyor olabilir.
  • LPG enjektörü açık kalıyor sanırım ya da kesici kaçırıyor. Arkada tüpün üzerinde bir vana olacak onu kapatıp biraz benzinde kullanın sorun çözülürse ikisinden birinde arıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.